6

Køb min bog – klik på billedet.

Martins_bog

Kontakt
Martin Hejlesen

META-Health master trainer

 

META-Medicine_Association_RoundLogo_web200

Talebobbel_forsiden_AnnegreteAnne Grete Horneman-ThielckeAnne_18-b-e1452779184731

Du har mulighed for at indgå i et forløb hos mig. Enten individuelt eller på de personlige selvudviklingsforløb Practitioner uddannelser i EFT og METAsundhed.

Martin_portrait

logo

Jeg behandler face to face.

Der er mulighed for behandling i København, Frederiksberg og i Silkeborg.

Når du køber et produkt hos Martin går 10 % til velgørende formål. Når produktet er anvendt bliver de 10 % direkte overført til det velgørende formålhttp://humanpractice.org/ 100 % af de midler, der bliver givet til et projekt, går ubeskåret til projektet. Fondens driftsomkostninger finansieres – gennem et driftsselskab – af Founding Fathers.

 

 

 

 

Pris oplyst i webshoppen.

Martin Hejlesen

Hejlesen@hsdp.dk eller hejlesen@hotmail.dk

CVR-/SE-nr. 39101033

Silkeborg 8600

Danmark

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session? tryk her

 

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

Behandling af psykiske, fysiske og personlige udfordringer med energiteknikker

Flere eksempler

Velkommen til mit kraftunivers

For 9 år siden, 24. marts 2008, besluttede jeg mig for, at finde en kur mod en svær kræftsygdom.

Det har været en lærerig rejse og turen har givet mig indsigter, ingen bog kan måle sig med. Det er denne indsigt, jeg gerne vil dele med dig.

Meningen med livet er at skabe. Formålet med livet er at få det til at blomstre. Hele essensen er vores forskellige måder at udtrykke livets kærlighed på – det som holder det hele sammen.

Martin

Jeg har det ønske, at give dig indblik i, hvad du selv kan gøre via afgiftning, naturmidler og energiteknikker for at forebygge og fremme kroppens selvhelbredelse i selv alvorlige sygdomsdiagnoser.

Det er ikke sikkert, du kan overskue at dykke ned i alt det omfattende materiale på én gang.

Det behøver du heller ikke. Det er tænkt som et opslagsværk, du kan bruge, når der er noget, du gerne vil have sat lup på.

Herunder kan du se et lille udsnit af de mange forskellige behandlinger, mine klienter har modtaget og hvordan det virkede rigtig effektivt på dem

Læs mere