6

Køb min bog – klik på billedet.

Martins_bog

Kontakt
Martin Hejlesen

META-Health master trainer

 

META-Medicine_Association_RoundLogo_web200

meta logoTalebobbel_forsiden_AnnegreteAnne Grete Horneman-ThielckeAnne_18-b-e1452779184731

Du har mulighed for at indgå i et forløb hos mig. Enten individuelt eller på de personlige selvudviklingsforløb Practitioner uddannelser i EFT og METAsundhed.

Martin_portrait

 

Jeg behandler face to face.

Der er mulighed for behandling i København, Frederiksberg og i Silkeborg.

 

 

 

 

 

Pris oplyst i webshoppen.

Martin Hejlesen

Hejlesen@hsdp.dk eller hejlesen@hotmail.dk

CVR-/SE-nr. 39101033

Silkeborg 8600

Danmark

Logo_tekst

Pernille har sluppet sine briller, sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år

Her fortæller en meget rørt Pernille, som har sluppet sine briller(langsynethed), sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år på ”sofaen” (har dog passet sit job som lægesekretær) om sin rejse.

15. august. 2018 Update fra Skleroseklinikken: Vi behøver ikke at se dig lige foreløbig. Det kan være 1 år eller 2 år, det ved Pernille ikke <3

Pernilles egen røntgenlæge gav feedback på scanningsbillederne. Alle de små omkringliggende pletter var sporløst forsvundet og de øvrige pletter var uændret, altså ”ingen aktivitet” – Det kaldes ”stationære forandringer”.

Hun fik diagnosen 5. februar 2018 og har ikke været i medicinsk behandling. Mit første møde med Pernille var 15. februar, hvor hun har kombineret et personligt forløb med min uddannelse i Alicante.

Slipper for briller, sklerosesymptomer og får ny sprængfyldt energi

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session? tryk her

 

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

Behandling af psykiske, fysiske og personlige udfordringer med energiteknikker

Flere eksempler

 

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.