Boken

Sådan! Martins sprit-nye bog omkring META-sundhed landede i postkassen i dag.. Den er så fantastisk skrevet, og ligesom jeg havde forventet! Tak! Og tillykke med den, du kan godt være stolt..

— følte sig begejstret sammen med Martin Hejlesen.

Kender I den med, at I ikke kan løsrive jer fra en bog? Sådan har jeg det lige nu. Bogen her er så spændende og lærerig , at stod den ikke på arbejde i dag, så ville jeg læse dagen lang <3
God dag til jer alle
Martin din bog er mere end fantastisk- og kan læses af ALLE. Jeg har købt en stor stak bøger af Martin – og køber flere så snart de er udsolgte. Bøger kan bl.a. købes hos mig – jeg bor i Nyborg.

Martin..det er en FANTASTISK bog du har skrevet..en STOR hjælp og guide til os alle..

Er i gang med denne skønne bog. Skrevet af min meget dygtige fætter Martin Hejlesen Jensen
 Vil du gerne eje denne oplysende, grundige og hele vejen igennem uundværlige bog skrevet af Martin Hejlesen Jensen kan du her hos mig hente den idag mellem 16.00 og 19.00 prisen er 299 kroner
Hej dame og herre denne bog syntes jeg vi alle skal læse den giver mening og forståelse over vores liv

Du kan bestille bogen her:

Martins_bog

Kroppens celler husker alt
er mere end en bog.

Den er en del af det nye paradigmeskift inden for forståelsen
af kroppen, som opmuntrer mennesker til at tune ind på deres egen
krop og lærer dem at være med til at helbrede sig selv.

Hvis du lærer at forstå dig selv
og får indsigt i din krop og dine følelser,
kan du gøre dig selv rask.

– Du har en af de flotteste vokaler, og det er en af de flotteste leveringer, vi har haft på det her show i det hele taget. Dommer Lene Nystrøms varme ord svømmer Nanna i møde.
Nanna kigger på tv-showets dommere og slubrer de positive ord i sig. Trods forventningspresset, de snurrende kameraer, det store publikum og de fire kendisser foran sig formår Nanna både at holde energien oppe og være rolig. Hvem ville have troet for et par måneder siden, at hun ville kunne indtage scenen på den her måde – da sceneskrækken var ved at kvæle hende. Det er næsten ikke til at tro, at hjælpen med energiteknikker har været med til at føre hende hertil.

Kan du forestille dig, at du ved hjælp af dine egne energibaner kan helbrede dig selv? At du kan finde årsagen til fysiske smerter ved at kigge på dig selv og dit liv med andre øjne?

11 kvinder og mænd fortæller deres historie om, hvordan de ved hjælp af behandling med emotionel frihedsteknik er blevet raske eller har mindsket deres smerter markant. Lige fra alvorlige angstproblemer, knæsmerter og hjerteflimmer over spiseforstyrrelser og migræne til forskellige former for kræft. Mød blandt andre Nanna, der var så hæmmet af angst, at hendes job som professionel sangerinde og musiker var i fare, men som ved hjælp af energiteknik igen blev i stand til at indtage scenen – og bedre end nogensinde før. Og Emilie, der aflyste en planlagt knæoperation, fordi hun fandt ud af, at hendes smerter handlede om hendes parforhold, og derfor ikke havde brug for en operation, da hun fik forløst sine indre følelsesmæssige konflikter.

Kroppens celler husker alt – lyt til dem, og gør dig selv rask er en lettilgængelig indføring i metasundhed og energiteknikker, og hvordan menneskets selvhelbredende kraft sættes i gang i forbindelse med sygdom. Bogen er skrevet for alle med interesse for det alternative – både patienter, deres pårørende og fagpersoner inden for enten alternativ eller traditionel behandling.

lene

”Da jeg lærte om det her, forstod jeg, hvorfor organer bliver syge, og hvorfor vi mennesker bliver syge. Vi er lige så påvirkelige over for dårlig kost og livsstil, som vi er over for psykisk ubehag og traumer. Det sidste døjede jeg med, og det havde taget bopæl i mit hjerte.”
– Lene Hansson, kostvejleder, bestsellerforfatter

NINKA_0477_WEB

Martin Hejlesen er den nye tids sundhedsleder… Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. Det ungdommelige, moderne og tiltrækkende med urgammel visdom.

– Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter kendt fra Kernesund familie – sådan!

bentDagfrid & Bent Madsen

”Folk får med årsagsmodellen mulighed for at forstå den bagvedliggende forklaring på deres egen sygdom, hvordan de kan helbrede sig selv, og hvordan de kan forebygge sygdomme. Vi har meget ofte observeret, at når en person har fået kendskab til den virkelige årsag til sin sygdom, begynder en helbredelsesproces automatisk. Det er mit største håb, at denne viden deles med så mange som muligt”.

Bent Madsen, underviser i metasundhed.

susanne”Martin er dybt passioneret inden for sit felt. Han tager notater, stiller metaspørgsmål og går meget ned i detaljer. Han er overordentligt og helt oprigtigt interesseret i at hjælpe.”

Susanne Billander, underviser i metasundhed