Udtalelser fra uddannelsen practitioner

2_METAsundhed_4

Metasundhedsuddannelsen med Susanne

Modul A: Det har været en rigtig god og nærværende undervisning. Super gennemførte materiale og stor faglig dygtighed. Der var god afveksling mellem teori & praksis. Dejligt med mulighed for at lave sessioner på hinanden. Det giver mig personligt det at komme dybere ind og se tingene fra en anden vinkel.

Modul B
Rigtig godt modul B. Interessant læsning med konstellationerne. God afveksling af teori og praksis. Det har givet rigtig god viden og indsigt, både i mig selv og andre. Det er et godt suppement til min klinik til transformation som jeg føler, er en af mine missioner. Og det mener jeg at jeg har fået nu.
Tingene der igennem har gjort, at jeg er blevet bedre til at trække det hjem til mig selv.

Modul C
Dette forløb har givet mig en større selvindsigt og et slags ”helikopter” syn. Og for mig, er det spændende at lege detektiv og gå på opdagelse, og finde sammenhænge på ubalancer. Det har også givet mig en følelse af at tage ansvar for mig, min sundhed og helbredelse.
Det har været interessant at opleve den måde vi blev guidet igennem på.
Kærlig hilsen Susanne

Metasundhedsuddannelsen med Christina B.

Modul A: har givet mig en bredere forståelse og dybere indsigt i METAsundhed på flere planer. Tilgangen er ret praktisk til, hvordan jeg tilgår en behandling som terapeut.

Forøget faglighed og større selvindsigt. Desuden oplevede jeg den daglige tilstedeværelse-morgen- meditation som et nærværende tiltag, der gav samhørighed på holdet og indre ro. Det daglig break i teorien og de praktiske udførelser i uddannelsen med en halv times meditations yoga gav kurset en breder helhed, da egen forståelsen af kroppens signaler og grænser blev kaldt frem. Meget interessant og lærerigt at opleve egne reaktioner, samt de andres på holdet, når vi blev introduceret for øvelserne.
Jeg går fra første modul med stor ydmyghed og lærdom. Et fundament er skabt med et solidt stillads
.
Modul B har givet en større vide om, hvordan jeg tilgår journalen. Og føler mig nu bedre styrket til at arbejde med METAsundhed. Herunder HD/VD dominans og deri hvordan vi agerer som mennesker, ud fra dette kan øge vores bevidsthed i, hvem vi er.
Emnerne har været præget med en form af uvished og konflikter, som jeg har lært utrolig meget af. Jeg er taknemmelig over de områder i mig, der herved er blevet belyst, og jeg sender dem lys og kærlighed.

Specielt området omkring progesteron- og østrogenbalance vil jeg dykke dybere i, da jeg finder det yderst interessant.

Yoga- og meditationsdelen er en stor del af uddannelsen for mig, og jeg er dig og Lisa yderst taknemmelig for en yderlig åbning til dette.

Christina B

Metasundhedsuddannelsen med Heidi

Jeg synes det har været rigtigt godt. Vi har været hinandens spejle. Der er vendt rigtigt mange ting i disse første fire dage, det skal lige fordøjes. Jeg glæder mig vildt meget til mere og glæder mig til næste gang.

Meget inspirerende at have yoga med, det gav en masse ro midt i al det nye. Du er inspirerende og om det er dig eller alt den nye viden der sætter gang i indre arbejde, triggere, mm, følelses uvæsenligt.
Jeg mærker det beriger og åbner mit liv og jeg håber jeg kan inspirere andre med denne viden, som du inspirere os. Tak for din ærlighed. Gode flotteopslagsbøger. Tak
Jeg er hooked.

Modul B
Meget spændende forløsninger disse 4 dage. Meget transformerende modul. METAsundhedsmæssigt rigtig spændende, mange sammenhænge / konstellationer faldt på plads.
Der er så fin sammenhæng mellem det materiale vi fik uddelt og så vekslingen med at sidde i gruppe og arbejde med det. Og godt med yoga.
Jeg tænker frustrationerne om alt denne spændende viden begynder at lægge sig nu hvor vi begynder at forstå helheden.

Tak for dette fantastiske modul

Modul C
Det har åbnet for et større billede bag ”facaden”. Og det har givet mig et redskab til at håndtere det jeg ser, så forståelsen kan ”lande”. Det er som et par nye briller på. En mulighed for at tag noget mere ansvar for mit liv. Det er det hele som har givet mig muligheden til at turde gøre tingene til at arbejde med klienter. Bevidsthed på at klienten skal komme til os, at dette analyseredskab er et stærkt redskab, og ikke alle er klar til at se det og gøre noget ved det.
Alting bliver meget synligt for mig, det er ikke sikkert klienten er klar til dette. Hvem ved?.

Denne veksling mellem metasundhed og det metaboliske syndrom er at få kroppen i spil, ellers bliver vi ved at ”forgifte” systemet selv, samspil mellem krop, sind og ånd. Større billede, også alle de påvirkninger udefra. Terapiplanen er at få renset ”kroppen” ud, så der er plads til større flow.
Det har givet nogle dybere forståelse for tungere problematikker fra dette fysiske plan, som jeg kan gå ind og arbejde med, opløse og heale samt få forløst, bagvedliggende årsagen, så vi ikke kun sætter plaster på, når vi stadig bløder indeni.

Fysisk og psykisk har det givet mig en bedre forståelse for angsts problematikker
- A-Ha oplevelse
- Tændt lys, steder der før var mørke og hvor jeg ikke turde gå ind. Sammenhæng, forståelse for hvad der sker på et større plan i verden – konstellationen og relationen.
Vi er med til at udvikle / og håndtere den nye del af hjernen. Nu forstår jeg hvorfor jeg blev ”ramt” af angst, min håndominans og den jeg er i dag.

KH Heidi

Metasundhedsuddannelsen med Ingunn

Modul A. Fire fantastiske dager. Mye spennig i starten i møte med nye mennesker og nyt materiale. Til vi føler trygghet i gruppen. Martin formidler stoffet tydelig, gir oss rom til sårbarhet, ”kaster” oss ut på dypt hav for så å hjelpe oss i land igjen. Det verden for en lærigng det er i det. Jeg føler at Martin gir oss tid til å jobbe med materialet. Formidler veldig tydelig, god til å lytte og observere hva som skjer i gruppen.

Det har vært veldig mye nytt å ta inn, mye læring i å jobbe med hverandre. Reiser hjem sliten, med ny innsikt om meg selv og glad for å få lære av Martin. Yoga med Lise har sett i gang mye i kroppen, den er øm og støt – og det føles deilig. Så glad for det er en del av kurset.

Modul B
Jeg føler meg trygg på å ha funnet en vei ut av min muskelsykdom. Jeg har i løpet av modul to fått en mye større innsikt i meg selv. Jeg ser nå mye tydligere hva mine blokkeringer handler om og hva jeg må jobbe med, samtidig som verktøyene er blitt flere. Jeg ser at flere brikker faller på plass nå som vi lærer mer og får større forståelse for METAsunnhet som fag. Martin er stadig den trygge bauta i våre prosesser – han er kunnskapsrik, flink til å formidle og støtter oss så godt i vår process.
Metasunnhet er fantastisk!

Modul C

Jeg har fået klarhed og forståelse for de psykologiske/meta-sundhedsmæssige forklaringer der ligger bag min sygdom. Jeg har fået redskaber til at helbrede mig selv. Nu er det op til mig, at holde fast og bevare troen på at jeg nok skal blive helbredt. Øvelse gør mester. Jeg har fået alle redskaber og viden om hvordan. Nu skal jeg hjem og øve. Når jeg har gjort det i et stykke tid, så bliver jeg nok klar til at behandle andre. Det er en gradvis proces, hvor jeg skal vokse og blive tryg gennem erfaring.

At have kendskab til både metasundhed og det metaboliske syndrom er kæmpe bra. For nu ser jeg at alt ikke kan forstås i en ramme men at man er nødt til at se tingene i en helhed.

Det har afhjulpet nogle af mine fysiske symptomer i forhold til min muskelsygdom. Og nu ser jeg /forstår jeg hvad der mine triggere som tidligere har fastholdt mig i symptomerne.

I forhold til relationer, så forstår jeg bedre de bagvedliggende mekanismer i forhold til hvordan vi agerer.
Jeg er vokset som person Jeg forstår mig selv bedre. Det er helt klart noget jeg vil tage videre med mig i livet.

Den mundtlige eksamen var jeg meget uden for min komfort zone men den skriftlige var fint. Ikke sjov 

Ingunn

META Health Practitioner med Lisa

Jeg er taknemmelig og ydmyg over at få lov til at undervise i mindfulness og Yin Yoga med fokus på forløsning af bindevæv på Martins overbygning i METAsundhed i 12 dage. Jo mere jeg dykker ned i filosofien om METAsundhed, jo større sammenhæng oplever jeg i alt - både i og omkring mig

Kurset lever op til alle mine forventninger.
Det er velorganiseret, og teori og praktik komplementerer hinanden på bedste vis.
Martins er utrolig skarp når han demonstrerer METAsundheds principperne og miljøet er trygt.

Jeg har fået et stærkere fundament ift principperne i METAsundhed. Den biologiske konflikt er sindsyg interessant, og jeg glæder mig til at dykke endnu dybere.
5 ud af 5 stjerner ;)
OP overstået... alvorlig meniskskade (50 % fjernet), men til kirurgens store overraskelse... NUL brusk 😊😄😊 Troldmand <3
Lisa

Metasundhedsuddannelsen med Rosalina

Det har været så fantastisk at deltage på uddannelsen som practitioner i metasundhed. Jeg har fået redskaber til forløsning af konflikter og gamle traumer. Og den praktiske del med øvelser på hinanden har givet mig tillid til at jeg kan arbejde med andre.

Jeg bliver så meget klogere både på mig selv, fordi lagene langsomt bliver skrabet af, og jeg kommer ind til kernen af mine mønstre. Men også på min evne til at hjælpe andre i deres udviklingsproces.

Øvelse gør mester og det er rigtig fint at balancere mellem teori og praksis er fint afvejet. Materialet er godt og let forståeligt.

 

Jeg synes overordnet set er blevet rigtig godt udrustet til at praktisere Metasundhed.

 

Det har aldrig været min plan at blive behandler, men i forløbet har jeg fået blod på tanden i forhold til at behandle på andre, for jeg synes helt sikkert jeg er blevet godt rustet. Jeg skal under alle omstændigheder bruge det aktivt på alle i min omgangskreds.

 

Koblingen af Meta kendskabet og det metaboliske syndrom har været fint, det hele hænger jo sammen.

 

Fysisk har det sat en helbredelse i gang i forhold til mit stofskifte. Og så bruger jeg det rigtig meget i privaten. Altid tankevækkende :-)

 

Personligt har det åbnet op for en givende proces i mig. Jeg er kommet mange spadestik dybere i mig selv, og det har været både sundt og hårdt samt forløsende.

 

Det har været et fint eksamensforløb. Jeg er mest til det mundlige så der efter var jeg nok mest tilpas :-)

Men ved begge eksamener var der et trygt og rart miljø så det hjalp meget.

 

Rosalina

Metasundhedsuddannelsen med Christine W.

Alt i alt et spændende forløb, hvor jeg har været hele følelsesregistret igennem.

Følelse af sammenhæng og trådene bliver samlet. Jeg vil helt sikkert behandle og indøve med rutinen gennem bekræftelsen i egen praksis og kunnen. Fordybelse ved at vi kan behandle hinanden og læren deri.
Kombinationen af METAsundhed og det Metaboliske syndrom har givet mig en større forståelse, indsigt og sammenhæng.
Det har medvirket til et større ansvar for egen indvirkning i relationen og konsekvenser heraf.

Forløbet har givet mig en bekræftelse på at jeg er lige præcis som jeg skal være. Og at jeg skal tage ansvar for eget liv, helbred, psykisk og fysisk.
Eksamen har været en oplevelse i sig selv. Den mundtlige har været spændende og levende. De fem cases, har været gode at øve i.

Christine W.

Metasundhedsuddannelsen med Christina G.

Jeg oplever, at det er rigtigt spændende at lære om METAsundhed og det, at have det redskab med i behandlingen. Hele forståelsen af METAsundhed giver rigtig meget mening, og jeg vil rigtig gerne lære endnu mere. 

Jeg har fået fint materiale og et sted/forum at øve i. Kombinationen med metasundhed og det metaboliske syndrom er spændende at se i sammenhæng.
Jeg har helt sikkert forløst noget fysisk, og kan ikke helt se det hele resultat endnu. Personligt har det givet mig styrke og tillid til mig selv. Det er præcis mit tema i øjeblikket ”tillid til mig selv”. Det har jeg helt sikkert fået med mig hjem.

Tredeling af eksamen er god til at komme hele vejen rundt, og det er tre forskellige måder at vise sin kunnen på. Det er fint især fordi vi, er forskellige i vores styrker og svagheder.
Det har været dejligt at mærke den gode energi

Christina G

Metasundhedsuddannelsen med Andreas

Det var inspirerende, lærerigt, godt tempo og super demonstration fra dig der gav meget inspiration.

Det har været med god tid til at øve os og god energi i gruppen og godt med tilstede meditation med Lisa.

Som helhed så har jeg fået en fantastisk indblik i hvordan vi fungerer som menneske og det har givet mig svar på mange spørgsmål om hvorfor jeg har mine udfordringer. Så det har givet mig mange indsigter og forståelse.

 

Da forløbet har givet mig stor selvindsigt og indsigt, så åbner det også helt klart op for muligheden at kunne behandle andre.

Det er rigtigt givende at både at få taget del af det metaboliske syndrom, binyretræthed, info om kosttilskud sammen med Meta og EFT.

Det giver flere indsigter og redskaber til at kunne finde frem til hvordan vi kan hjælpe os selv og andre.

Personligt og fysisk har jeg fundet ud af at jeg har arvet mange ting fra min mor og morfar, og at min mors symptomer delvis hænger sammen med at hun har bekymret sig meget om mig. så jeg har stoppet med at fortælle hende om mine problemer og begyndt at støtte hende i at være mere aktiv samt at ændre måden at tænke på…

Jeg har fundet ud af, at jeg har haft binyretræthed ( tak Martin 😉 ) , store udfordringer med selvnedvurdering og at jeg ikke har respekteret mig selv, samt opdaget hvor meget konflikter med ekskonen om børnene har påvirket mit helbred.

 

Eksamen for mig har været en stor oplevelse, da jeg ikke har uddannet mig i de sidste 20 år. Det var meget nervøsitet i mig, men det gav mig et stor boost at jeg har fået bekræftelse på at jeg kunde klare det.

 

Tusind tak Martin for at jeg har fået denne mulighed, hjælp, visdom og mulighed for at tage ansvar for mit eget helbred.

 

 

De bedste hilsner fra Andreas

Læs her om uddannelsen

METAsundhed – METAmedicin- Uddannelsen

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

Behandling af psykiske, fysiske og personlige udfordringer med energiteknikker
Spiseforstyrrelse
En ung pige på 19 år henvender sig, fordi hun lider af bulimi, som er opstået som følge af en periode, hvor der både er problemer i privatlivet og på jobbet. Efter behandlingerne får hun et meget mere normalt forhold til mad, og er i dag er hun ikke længere kategoriseret som bulimiker.

Martins forklaring:
Temaet i hendes liv er magtesløshed og argumentationskonflikter, og det behandler jeg hende for. Da jeg starter behandlingen var hun lige begyndt i en bulimi-gruppe. Der var flere i den gruppe, der havde været der i flere år, som sagde, at hun havde rykket sig mere på 14 dage end de havde på flere år. Lægerne kalder hendes eksempel for et raket-eksempel

Flere eksempler