METAsundhed


Guide-til-at-holde-vaegten-efter-vaegttab

Metasundhed_practitioner

META – Helikopterperspektivet

Få hjælp til at finde årsagen til din sygdom med METAsundhed.
En effektiv diagnosemetode, som hurtigt og tydeligt synliggør status quo om din egen sundhedstilstand. METAsundhed er en integrativ, biologisk og holistisk sundhedsmodel, som kan observeres, måles og identificeres ved hvert eneste “sygdom”, og dermed gøre en behandling mere specifik.

Jeg hjælper med at finde den psykiske årsag til din sygdom ved hjælp af METAsundhed diagnose modellen. Få mere information i brochuren her

EFT står for Emotionel Friheds Teknik som jeg anvender i mine behandlinger og uddannelser, er en vildt effektiv teknik til at forløse gamle traumer, arbejde målrettet med dine omgivelser og komme i dybden med den modstand, vi alle har, og som gør, at du lever med blokeringer i større eller mindre omfang.

Der udover indgår principperne i metasundhed som en analyse af personen.

Men hvad er metasundhed egentlig for en størrelse?
Metasundhed eller metamedicin, som det også kaldes, er en ældgammel læren om det selvhelbredende menneske, der er blevet brugt i tusinder af år.

I modsætning til den konventionelle lægevidenskab arbejder vi her med roden BAG ethvert sygdomsbillede, i stedet for blot at behandle symptomerne.

Det mener jeg, er den rette vej frem, idet vi på den måde kan eliminere sygdomme i vores krop og sind, i stedet for blot at begrave dem dybere.

Baggrund_Metasundhed_smalt

Pris samt dato for foredrag, undervisning, supervision og behandling/analyse er oplyst i webshoppen

Se mere info her om overbygning

Testimonials Her

 Folder_uddannelse_til info

 

 

 

The Truth About Lyme, Autoimmune, Fibromyalgia, CFS, and more


”Kære Martin

Tak for at dele din viden om Hamer.

Jeg kan klart nikke genkendende til denne teori, da jeg som helt ung sygeplejerske arbejde på en kræftafdeling. Når jeg spurgte ind til patienternes liv, undrede jeg mig over at de alle uden undtagelse, havde haft store tab som havde rystede dem.

Endnu engang tak.

Jeg ønsker dig en dejlig dag i solskinnet.

Bh. Charlotte”

Eksempel på behandling af kræft:
Tine er blevet behandlet med diagnosen modermærke & lymfecancer med METAsundhedsforståelsen / Metamedicin og tankefeltterapi af Martin Hejlesen Jensen
Læs hele historien her

Komplementær kræftbehandling:
Du kan også læse denne artikel om komplementær kræftbehandling her

Untitled design

Budwig diæten & Bicarbonat – her

Bicarbonat & Budwig – her

En Australsk undersøgelse fra 2004 viste at folks overlevelse i mindst 5 år efter kemoterapi kun i ½ % – 2 % af tilfældene kunne tilskrives kemoterapi. Dvs. der var væsentlige flere end ½ – 2 % som overlevede efter kemoterapi – men det var altså bare ikke kemoterapiens skyld. Cancereksperten Ralph Moss dokomenterede at kemoterapi var ineffektiv i 96 – 98% af tilfældene.

Du kan læse her

I 1990 udførte den højt respekterende tyske epidemiolog Dr. Ulrich Abel en meget omfattende undersøgelse af alle studier som har fundet sted angående kemoterapi. Efter flere år kom han  frem til følgende konklusion:

“Der er intet videnskabeligt bevis i nogen eksisterende undersøgelse, som viste, at kemoterapi på nogen mærkbar måde kan “forlænge livet hos patienter, der lider af de mest almindelige former for kræft i organerne”  Dr. Ulrich Abel

Du kan læse dette her

Kræft har to sider – nu bør du høre godt efter!

Hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 30 MILLIARDER celler. Af disse anslår man, at cirka en procent bliver beskadiget i processen og bliver til kræftceller. I princippet har vi alle sammen uden undtagelse, disse celler i vores krop.

90-95 procent af alle tilfælde af kræft dukker op og forsvinder igen af sig selv

Vaccine start i 1950 og kræftplankampagner i Danmark vs. 300 procent stigning af unge som får kræft siden 1957

Er der sammenhæng mellem stress og fysiske symptomer?

Læs mere om det og tag stress-testen i denne pdf

Uafhængige undersøgelser udført af Malawis regering viste en helbredelsesprocent for malaria på 99 % med dette mineral.

Over 60 procent af de aids-ofre, der blev behandlet i Uganda, var raske på tre dage, og 98 procent var raske i løbet af en måned. (en hver medicinalfirmas mareridt og derfor undertrykkelse)

(her bliver 781 børn testet med blodprøve og behandlet med minerallet, 154 børn blev testet positiv for malaria – 153 blev testet malariafri 24 timer efter)

Når man har indtaget klordioxiden, oxiderer den øjeblikkelig skadelige stoffer som parasitter, bakterier, virusser, gær, svampe, og skimmelsvampe i løbet af nogle timer, mens den mindst tidobler immunforsvarets styrke.

MMS har eksempelvis på denne måde fjernet alle afarter af malaria- og hiv-virus fra blodet hos næsten alle de personer, man har testet, på under 48 timer.

Mange mennesker har også med held brugt MMS mod mange andre alvorlige sygdomme, blandt andet hepatitis A, B & C, tyfus, de fleste former for kræft, herpes, lungebetændelse, madforgiftning, tuberkulose, astma og influenza.

Nedenfor er et kort klip af Jim Humble på besøg i en udstilling i Mexico, der præsenterede MMS (mineral)- – hvilket illustrerer, hvor populært dette mineral er blevet! Den anden del af videoen indeholder en ung mor og hendes vidnesbyrd om hendes erfaring med MMS (mineral). Det var særligt bemærkelsesværdigt, at hendes barns alvorlige infektion blev løst inden for 15 minutter efter brug af MMS-(mineral)

Download Protokollen MMS

Protocel Cancerkuren

Kræftcellernes Kollaps – Protocel Cancerkuren er i stand til at helbrede stort set alle former for cancer MEN bliver beskedent beskrevet på de officielle hjemmesider som #Den ultimative velværeformel til forbedring af immunsystemet og fungerer som en fantastisk cellulært udrenser#

Death Rates Per 100,000 Population. All type of cancer

Data Source: Published By WHO 2014

Denmark = 165,15 rød farezone (9.083,25 om året nr. 8 højest ud af 172 lande)

Norge = 132,12 grøn

Sverige = 119,77 grøn

Lilla = næst lav (82,18) – grå = lav dødsrate (51,13)

 

Den sidste begivenhed i forbindelse med Sheridans formel indtraf den 6. September 1936 hvor han tog en

lur om eftermiddagen. Han havde der en usædvanlig drøm.

I drømmen fik Sheridan vished for at det skulle være muligt at ændre de baner som energistrømmene og energiproduktionen i lungerne tager så cancer kan helbredes. Sheridan følte i den grad at drømmen var et ”wake up call” og brugte de næste mange år på at forfine formlen gennem forsøg med mus. I 1983 var han  i stand til at helbrede 80 % af musene for cancer. Sheridan kaldte sit produkt for Entelev

Her kan du downloade protokollen om hvad du skal gøre for at nedbryde kraeftcellerne 

 

Protocel Review: Does it actually work?

Dr. Michael Johnson

Aktiv kul som alternativ behandling for kræft og kemo

Læs her

”Den Medicinske Seer ”

den-medicinske-seers-kostguide-helbred-dig-selv-og-dem-du-holder-af-med-den-healende-kraft-i-frugt-og-groensager

  • Anthony William mener ifølge sin bog ”Den medicinske seer ” at man kan udrense gennem kosten. Han foreslår derfor en række fødevarer og urter samt i efterfølgeren ”Den medicinske seer, kostguiden” til at bringe balance i kroppen.
  • Husk, at man bør altid bakke det op med en aniinflatorisk kost, der er rig på sunde olier og sukker gennem frugt og grøntsager.
  • Få mere havsalt i kosten (Atlanterhavsalt og Himalayasalt)
  • Mindsk raffineret sukker og salt.
  • Naturligt havsalt indeholder 92 mineraler, hvorimod raffineret, forfalsket salt har alvorlige følger for kroppen.
  • Når du gennemgår en eller anden form for udrensningsproces, er det en god ide at drikke vand med citron eller limesaft om morgenen.
  • Hvis du regelmæssigt drikker 4,8 dl ren økologisk agurkesaft (prøv at presse eller blend 1 agurk om dagen), kan det ændre dit liv. Er særligt til at nære og køle overbelastede binyrer og nyrer, der kæmper for at udføre deres opgave med at filtrere giftige affaldsstoffer fra og bliver overophedede på grund af giftig urinsyre.

Anthony William on HEAL Documentary

Medical Medium – Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal

 

Den Medicinske Seer rabatkoder

No go fødevarer og kosttilskud

Afgiftning af tungmetaller

Økologisk dyrket cannabis

Økologisk dyrket cannabis bliver af alt for mange forvekslet med pusherstreeet, nutidens syntetiske lægemidler og industrihamp mens den naturlige dyrkede cannabis desværre bliver opfattet som et farligt stof med “ingen i øjeblikket accepteret medicinsk anvendelse med mindre det bliver konverteret til syntetisk.” Kun i de senere år er det blevet afkriminaliseret, og folk verden over er ved at indse den store helbredende værdi for et stort udvalg af samfundets tilbagegående helbred.

Økologisk Cannabis oral i dråbeform kan hjælpe til at forynge den aldrende hjerne og afværge demens. Økologisk oral Cannabis er et naturligt kemoterapimiddel. Tusindvis af undersøgelser peger på økologisk Cannabis effektivitet mod mange forskellige kræftformer, herunder hjernecancer, bryst, prostata, lunge, skjoldbruskkirtlen, tyktarm og hypofyse kræft, melanom og leukæmi. Smerter, mareridt, epilepsi samt livstruende epilepsi, hvor et barn kan lide op på 100 anfald om dagen.

Læs mere her

Kombinationen af økologisk dyrket cannabis og kokosolie (med smag) giver en meget fortryllende eliksir. Storeforbrugere heraf; som Tokelauan og Kitavan folk i det sydlige Stillehav, er blandt de sundeste mennesker i verden.

Neurologiske udfordringer – her er mine anbefalinger

Wynford Dore – With Zing

Wynford Dore er en britisk forretningsmand og iværksætter, der har udviklet flere succesrige virksomheder. Siden 1999 har hans liv været dedikeret til at forstå og hjælpe mennesker med vigtig neurologisk færdighedsudvikling

Josh Hancox er 16 og havde en alvorlig lidelse af både ordblindhed og dyspraksi (Dyspraksi forhindrer beskeder fra hjernen i automatisk at udføre motoriske handlinger i praksis. Barnet bliver dermed forsinket i sin udvikling). Han havde ekstremt lav tillid og selvværd, kæmpede socialt og med sin læsning og skrivning.

Hør Kenny Logan, en skotsk rugbyhelt tale om hans erfaring med ordblindhed og hvordan Dore Programmet har hjulpet ham med at overvinde sine frustrationer.

Du kan læse mere her 

Sammenhængen imellem kost, tarmsystem, livsstil og autisme

Kilder og kom i gang med at hjælpe dit barn.

Læs mere her

 

Velkommen til mit kraftunivers

I forbindelse med  tabet af min mor 24. marts 2008 besluttede jeg mig for, at finde en kur mod en svær kræftsygdom..

Det har været en lærerig rejse og turen har givet mig indsigter, ingen bog kan måle sig med. Det er denne indsigt, jeg gerne vil dele med dig.

Meningen med livet er at skabe. Formålet med livet er at få det til at blomstre. Hele essensen er vores forskellige måder at udtrykke livets kærlighed på – det som holder det hele sammen.

Martin

Jeg har det ønske, at give dig indblik i, hvad du selv kan gøre via afgiftning, naturmidler og energiteknikker for at forebygge og fremme kroppens selvhelbredelse i selv alvorlige sygdomsdiagnoser.

Det er ikke sikkert, du kan overskue at dykke ned i alt det omfattende materiale på én gang.

Det behøver du heller ikke. Det er tænkt som et opslagsværk, du kan bruge, når der er noget, du gerne vil have sat lup på.

Herunder kan du se et lille udsnit af de mange forskellige behandlinger, mine klienter har modtaget og hvordan det virkede rigtig effektivt på dem

Læs mere

Video om METAsundhed: Video på DK4 om Tines behandling:

Stemningsbilleder metasundhed grundkursus

    

 

 

2015 04 19_4442

 

 

 

 

2015 04 19_4432

 

 

 

 

 

 

2015 04 19_4437

 

META – Helikopterperspektivet

Få hjælp til at finde årsagen til din sygdom med METAsundhed.
En effektiv diagnosemetode, som hurtigt og tydeligt synliggør status quo om din egen sundhedstilstand. METAsundhed er en integrativ, biologisk og holistisk sundhedsmodel, som kan observeres, måles og identificeres ved hvert eneste “sygdom”, og dermed gøre en behandling mere specifik.

Jeg hjælper med at finde den psykiske årsag til din sygdom ved hjælp af METAsundhed diagnose modellen. Få mere information i brochuren her

Baggrund_Metasundhed_smalt

Pris samt dato for foredrag, undervisning, supervision og behandling/analyse er oplyst

Se mere info her om overbygning

Testimonials Her

 Folder_uddannelse_til info

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.