Åndenød

Åndenød

Storhjernemarven: Organ – hjertemuskel (Hjerteflimmer)!
Åndenød, som forhindrede mig i at gå op ad bjerget på udflugten.
Lørdag den 14-5-2011 i Tyrkiet

Behandling med tankefeltterapi: Martin gik bagved mig og indledte straks en behandling.

Martin spurgte hvordan, hvor, hvor stort, hvilken farve ubehaget havde? Og jeg fandt det frosne øjeblik (angst for adskillelse fra familien) udsigt til skilsmisse hos datter og svigersøn med tab af kontakt til svigersøn og børnebørn.

Der behandles på ubehaget og jeg fokuserer skarpt på problemet. Ubehaget i brystet går gradvis ned og ender på ingenting.

Jeg bliver rolig, fredfyldt og let – ser solen stå op og mærker dens varme. En god og smuk seance.

Efter behandling. Ønsker jeg at fortsætte turen, men da jeg føler mig træt, og har svært ved at fokusere hvor jeg skal sætte mine fødder, og bliver meget tørstig, beslutter jeg mig for stille og roligt at gå tilbage.(Der er sket en forløsning).

Resten af dagen og den følgende dag er jeg rolig, fredfyldt og let.

Min opfattelse af Martin som behandler: Du var der, da jeg havde brug for dig. Du startede med en for mig beroligende behandling. Dernæst gik du direkte til “benet” – Det frosne punkt. Jeg følte tryghed ved dig. Du gav mig ro.

PS. Mandag den 16-5-2011 Pstt… afføring x 3-4 tirsdag den 17-5-2011 Pstt…afføring x 3. En uge senere fik jeg feber, hoste og snue. Er der nogen sammenhæng? Efter 4 dage med feber og kraftig hoste søgte jeg læge. Diagnose: lungebetændelse og fik medicin. Lægen frygtede legionærsyge. Jeg bankede mig selv flittigt under hele forløbet.

Er der nogen sammenhæng?

Ja, lungehindebetændelse er et resultat af et konfliktchok af diagnosen ”Du har hjerteflimmer” som et slag for brystet. Så det hører til en helbredelsesfase.

Det, at du får forøgelse af afføring, fortæller at du har givet slip på noget som var ufordøjeligt vrede, som hører til hjernestammen. Organ: Tyktarm.

Elisabeth

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.