Foredrag: Kroppens celler husker alt – hos Martin Hejlesen

Foredrag baseret på bogen Kroppens celler husker alt – lyt til dem, og gør dig selv rask.

Foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask:

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Hvis du lærer at lytte til din krop, så kan den gøre sig selv rask. Det er hovedbudskabet i foredraget, som er baseret på bogen Kroppens celler husker alt – lyt til dem, og gør dig selv rask. Heri har årsagsbehandler og coach Martin Hejlesen samlet 11 patientberetninger, der vidner om, at det er muligt at mindske fysisk og psykisk ubehag ved at benytte sig af særlige behandlingsteknikker.

Martin Hejlesen har i flere år arbejdet med metasundhed, der er et analyseværktøj, som kan bruges til at finde frem til, hvilke ubehandlede psykiske belastninger der ligger til grund for sygdom eller smerter. For at få det bedre er det derfor vigtigt at blive bevidst om, hvilke traumer eller belastninger der udmønter sig i fysisk ubehag, før kroppen kan give slip på de dårlige energier, der har hobet sig op.
Martin Hejlesen arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og er instruktør i behandlingsmetoderne emotionel frihedsteknik og tankefeltterapi samt metasundhed, der kombinerer viden om kroppens energibaner, nervesystemet, hjernen og de reaktioner, der heraf viser sig i kroppen. Under foredraget vil der desuden være mulighed for demonstration af flere behandlingsteknikker, man kan udføre på sig selv.

Foredraget henvender sig til alle med interesse for alternativ behandling, både patienter, deres pårørende og fagpersoner inden for enten alternativ eller traditionel behandling.

Martin Hejlesen

Forfatter til bogen Kroppens celler husker alt – lyt til dem, og gør dig selv rask (2015) og instruktør inden for konflikthåndtering, metasundhed og emotionel frihedsteknik. Han har i flere år behandlet mennesker i Danmark, Sverige og Norge og holdt foredrag og kurser i disse lande.

I de senere år er flere og flere læger indstillet på, at sygdom bør helbredes ved en integration af patientens fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstand. Og endnu flere alternative behandlere går ind for begrebet, der først hed ”metamedicin”, nu ”metasundhed”. En af dem er Martin Hejlesen, som har opbygget stor viden og erfaring med personlig udvikling, coaching, Emotionel Frihedsteknik (EFT) Tankefeltsterapi (TFT) med metasundhed som det afgørende udgangspunkt.  Læs hele artiklen i Tidslerne

Martin Hejlesen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed, Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kan Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

Martin Hejlesen gav livløse Sinem førstehjælp og forsøgte at redde hende efter skud

Vidne: Hårdt at høre at hun er død

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, sin mor, Else Hejlesen Jensen i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

Udtalelse:

Martin Hejlesen er den nye tids sundhedsleder … Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. 
Personligt har jeg sammen med Martin sluppet de sidste gamle mønstre, jeg ikke selv havde kunnet få bugt med. Og Martin har med sin fantastiske teknik hjulpet med at kurere et knæ og en hofteskade hos min fodboldspillende søn på 12, som hverken en tidligere landsholdslæge, body-sds eller andre behandlinger havde held til at helbrede. Healing er samarbejde med sjælen.
Healing er et dybt arbejde funderet i det fysiske, det åndelige og det følelsesmæssige.

Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter kendt fra Kernesund familie- sådan!

Da jeg lærte om det her, forstod jeg, hvorfor organer bliver syge, og hvorfor vi mennesker bliver syge. Vi er lige så påvirkelige over for dårlig kost og livsstil, som vi er over for psykisk ubehag og traumer.

Lene Hansson, kostvejleder, bestsellerforfatter

Book dit foredrag:

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig?
Så skal du være velkommen til at book her via nedenstående formular.
Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Din investering og bestilling:

FAKTA:
Foredraget varer 2 timer inkl. pause og spørgsmål.
Pris: 5625  kr. for 40 deltagere ekskl. transport.
Booking: hejlesen@hsdp.dk 

Lukket for kommentarer.