METAsundhed/EFT Behandling:

6

Pernille har sluppet sine briller, sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år

Her fortæller en meget rørt Pernille, som har sluppet sine briller(langsynethed), sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år på ”sofaen” (har dog passet sit job som lægesekretær) om sin rejse.

Update fra Skleroseklinikken: Vi behøver ikke at se dig lige foreløbig. Det kan være 1 år eller 2 år, det ved Pernille ikke <3

Pernilles egen røntgenlæge gav feedback på scanningsbillederne. Alle de små omkringliggende pletter var sporløst forsvundet og de øvrige pletter var uændret, altså ”ingen aktivitet” – Det kaldes ”stationære forandringer”.

Hun fik diagnosen 5. februar 2018 og har ikke været i medicinsk behandling. Mit første møde med Pernille var 15. februar, hvor hun har kombineret et personligt forløb med min uddannelse i Alicante.

Slipper for briller, sklerosesymptomer og får ny sprængfyldt energi

EFT står for Emotionel Friheds Teknik som jeg anvender i mine behandlinger og uddannelser, er en vildt effektiv teknik til at forløse gamle traumer, arbejde målrettet med dine omgivelser og komme i dybden med den modstand, vi alle har, og som gør, at du lever med blokeringer i større eller mindre omfang.

Der udover indgår principperne i metasundhed som en analyse af personen.

Men hvad er metasundhed egentlig for en størrelse?
Metasundhed eller metamedicin, som det også kaldes, er en ældgammel læren om det selvhelbredende menneske, der er blevet brugt i tusinder af år.

I modsætning til den konventionelle lægevidenskab arbejder vi her med roden BAG ethvert sygdomsbillede, i stedet for blot at behandle symptomerne.

Det mener jeg, er den rette vej frem, idet vi på den måde kan eliminere sygdomme i vores krop og sind, i stedet for blot at begrave dem dybere.

3

Talebobbel_forsiden_hpv

Citater-om-glæde

 

 

 

 

 

 

 

 

Min erfaring er, at 1-5 sessioner er nok til de fleste problematikker til at komme videre. Der kan være afvigelser, men der kan ske meget på en session. Jeg har ikke mulighed for at vurdere den enkelte, så den første session bliver aftrykket for om der ønskes yderligere behandlinger.

Sessioner kan benyttes i Silkeborg. Bestil tid via hejlesen@hotmail.dk

Første session: 1600 kr.
Efterfølgende 4 sessioner: 5200 kr

Reg. 9860
Konto. 686735

Folkesparekassen

Martin Hejlesen ApS CVR nr. 39101033

34567891011

 

Find svaret hos dig

Det handler om at se sine sande følelser i øjnene. Jeg opfordrer dig til blidt at kigge på de følelser du har været bange for at kigge på. Måske har du været bange for at indrømme hvad du virkelig føler fordi det er for overvældende og måske kræver det handling. Det er vigtigt at være ærlig over for dig selv, og virkelig komme ned i hjertet og lytte til hvad det har at sige. Ja det kan godt være rigtig svært og overvældende at mærke hvad der ligger, men det er vigtigt at du ikke undgår eller undertrykker det. Husk at frygt ikke er en del af hjertet, så hvis du mærker frygt så er du i sindet, og her kan du ikke være fuldkommen ærlig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at mærke dine følelser og relationer hvis du har brug for dette.

 

Se ind i dit hjerte, og du vil kende sandheden i enhver situation. Det er trygt at indrømme sandheden over for dig selv, for jeg vil støtte og lede dig gennem alle nødvendige forandringer. Støt dig op ad mig for at få mod og styrken til at passe godt på dig selv. Fokuser kun på dine virkelige ønsker, og de ville komme til dig.

Download første kapitel af min bog her

Velkommen til mit kraftunivers

I forbindelse med  tabet af min mor 24. marts 2008 besluttede jeg mig for, at finde en kur mod en svær kræftsygdom.

Det har været en lærerig rejse og turen har givet mig indsigter, ingen bog kan måle sig med. Det er denne indsigt, jeg gerne vil dele med dig.

Meningen med livet er at skabe. Formålet med livet er at få det til at blomstre. Hele essensen er vores forskellige måder at udtrykke livets kærlighed på – det som holder det hele sammen.

Martin

Jeg har det ønske, at give dig indblik i, hvad du selv kan gøre via afgiftning, naturmidler og energiteknikker for at forebygge og fremme kroppens selvhelbredelse i selv alvorlige sygdomsdiagnoser.

Det er ikke sikkert, du kan overskue at dykke ned i alt det omfattende materiale på én gang.

Det behøver du heller ikke. Det er tænkt som et opslagsværk, du kan bruge, når der er noget, du gerne vil have sat lup på.

Herunder kan du se et lille udsnit af de mange forskellige behandlinger, mine klienter har modtaget og hvordan det virkede rigtig effektivt på dem

Læs mere

 

 

 

 

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.