Udtalelser fra Metasundhedsuddannelsen hos Martin Hejlesen

Udtalelser fra Metasundhedsuddannelsenmeta tillykkeMetasundhedsuddannelsen 2018

12 fantastiske dage på metasundhedsuddannelsen er nu gennemført for disse sjæle 

Det har blandt andet budt på forsvundet tinnitus, som har varet i 50 år. 

God nattesøvn siden 1 år for den ene og 12 år for en anden. 
Eksem på fingre er forsvundet. 

Vægtregulering på 1,5 kilo, som havde stået stille i et år for den fjerde. 

Den femte kan nu endelig danse igen uden knæsmerter. 
En sjette har haft en positiv forandring på sin MR-scanning på baggrund af sin sklerose diagnose. 

Alt i alt optimistiske livssyn, ro, ændret forhold til slik og afslappethed i forhold til relationer 

Taknemlighed her fra 

MR scanning på sklerose viste sig nu at være næsten uspecifikke (dvs. uden fare)

Metasundheds uddannelsen. Jeg har via en MR scanning på sklerose, fået tjekket op på nogle pletter, som tidligere var blevet opdaget i hjernen, og disse viste sig nu at være næsten uspecifikke (dvs. uden fare) samt, at der sandsynligvis ikke er vækst i min ryg.

Elisabeth

Det har været meget lærerigt med mange forskellige indgangsvinkler i undervisningen samt inddragelse af andre måder fx Enneagrammet og The Work. Utroligt meget information og gode manualer om relaterede emner. Meget vidende underviser og rolige omgivelser. Det har været en interessant rejse, med mange spændende input og indsigter, som er blevet afdækket ved hjælp af teknikker. Ser Metasundhed som et bredt koncept, som indeholder og supplerer andre terapier rigtig godt.

I løbet af uddannelsens varighed, har jeg oplevet at få et ændret forhold til slik. Hertil har jeg via en MR scanning på sklerose, fået tjekket op på nogle pletter, som tidligere var blevet opdaget i hjernen, og disse viste sig nu at være næsten uspecifikke (dvs. uden fare) samt, at der sandsynligvis ikke er vækst i min ryg, hvilket der også tidligere var mistanke om. Jeg tror ikke jeg er færdig med Metasundhed, men er på nuværende tidspunkt et sted, hvor det er til hobby brug, til at afdække konfliktindhold for mig og mine nærmeste.

NB: Jeg har kombineret private sessions hos Martin med uddannelsen.

Elisabeth

 Metasundhedsuddannelsen. Vægttab, tinnitus forsvundet som varede i 50 år, ro på og optimistisk livssyn.

Jeg synes uddannelsen har været spændende og har givet mig indsigt i stoffet. Gruppearbejde 3 og 3 var super godt og gav stor indsigt og energi. Rigtig god og dyb forklaring af de forskellige hjernelag – organer – konfliktemner. Følte mig godt klædt på til eksamen.

Fysisk udvikling på uddannelsen: Vægttab, tinnitus forsvundet, ro på,  og optimistisk livssyn. Tina

Metasundhedsuddannelsen. Jette på 62 år slipper 7 kilo, kolesterolmedicin og smerter i knæ uden brusk og kan nu genoptage sin passion for dans på fuld blus. 

En stor indsigt og praktisk indføring i Metasundhed med flotte kompendier og god kombination af øvelser og teori. En hjertevarm, engageret og kompetent underviser, en Metavidensbank af format. Godt formidlet og meget berigende og god eksamenstræning. God introduktion i grundkurset og i den videre uddannelse en bred og dyb gennemgang af Metasundhed, med god introduktion til det praktiske forløb. Altid uddybende svar og god respons ved spørgsmål. Spændende rejse og god forplejning med dejlig mad. Vi ses senere.. Jette

Metasundhedspractitioner uddannelsen. Jeg frydes over de forandringer, der allerede er sket, så som mere ro, mindre stress og helt forsvundet eksem.

Sikken en rejse det har været, at være på Martins Metasundhedsuddannelse. Den har været fyldt med indsigter, behandlinger, lærdom, hormonlære, diæt og alt, der har med sundhed at gøre. Vi har fået en ordentlig værktøjskasse, fyldt med skønne og uundværlige redskaber og værktøjer, som vi kan bruge fremadrettet på os selv til dybere selvindsigt. Men så sandelig også på familie, venner og selvfølgelig klienter.

Gruppen har været tilpas lille og dejlig, så alle bliver der tid til, alle har fået en eller flere behandlinger af Martin og indbyrdes imellem kursisterne, med rig mulighed for healing, forandringer osv. Med tid til spørgsmål både i undervisning og i pauser. Det har været en god blanding af teori og praksis. Martin har stor passion og faglighed indenfor Metasundhed og de rigtige næringsstoffer, og man kan tydeligt fornemme hans villighed til at sprede dette budskab.

Vi har alle fået Martins fantastiske Metasundheds bibel, som er et mesterværk og er helt igennem uundværligt, som opslagsværk i behandlinger og indsigt. Meget meget spændende og jeg glæder mig til, at opleve de forandringer, der ligger foran mig og frydes over de forandringer, der allerede er sket, så som mere ro, mindre stress og helt forsvundet eksem. Dejligt med meditation også.

Efter din kærlige måde at hjælpe mig på via dybe spørgsmål, meta-sundhed og EFT, kunne jeg for første gang i MANGE måneder sove igennem igen (Sov faktisk i 11 timer i træk) TAK ? uden at vågne op midt om natten eller ha problemer med at falde i søvn.

Alt sammen meget inspirerende og fedt at vide, at nogen gange skal det blive værre, inden det kan blive godt. Tusind tusind tak af hele mit hjerte, for et spændende og helt igennem fantastisk forløb. Martin er nærværende og har en fantastisk energi. Louise

 Metasundhedspractitioneruddannelsen. Jeg har ikke længere smerter eller gener i min fod med flere knyster, som ellers skulle have været under en omfattende operation snarest muligt ifølge lægen og en fodkirurg. Så operationen bliver ikke nødvendig.

Metasunhedspractitioneruddannelsen har givet mig fantastiske redskaber til at forløse stress, ubehag og traumer både hos mig selv og ved andre. Jeg er blevet klædt på til at kunne praktisere på egen hånd og har fået et groende ønske om, at få integreret Metasundhed i mit daglige arbejdsliv og evt. en dag starte selvstændigt, som behandler og sige mit nuværende job op.

Martin har været utroligt tålmodig og nærværende i sin undervisning, og har været i stand til, at møde den enkelte kursist, der hvor hun var og tilpasse undervisningen samt pauser, så alle kunne være med.

Materialet er omfattende og ovenud fyldestgørende, nemt at forstå og slå op i, så man hurtigt kan sætte sig ind i, hvad en klient evt. døjer med og hvordan man kan hjælpe denne til at forløse, hvad end der ligger bag problemstillingen.

Det har været nogle meget lærerige og indsigtsfulde dage med kombination af Martins store viden, hans meget tydelige og nemme måde, at forklare essensen af Metasundhed på, men også utroligt givende, at få indsigt i de andre kursisters problemstillinger og have mulighed for, at dele årsager/sammenhænge og livsoplevelser med hinanden og dermed opnå en større indsigt i alt det, som Metasundhedsperspektivet kan give os i vores rejse fremad i livet med os selv og med andre. Det har været en fantastisk, intens og meget udviklende rejse vi alle har været på, og der har været en god stemning og et hyggeligt og trygt sammenhold i gruppen, som har givet mulighed for at gro sammen med åbne og dejlige mennesker, der alle har ønsket om større indsigt og selvudvikling til fælles.

Personligt er jeg gået fra at sove overfladisk og have svært ved at falde i søvn i 11 år, til at sove fantastisk, tungt og falde i søvn med det samme, når jeg ligger hovedet på puden. Jeg er langt mindre stresset, har større overskud og store forhåbninger for fremtiden. Og når konfliktsituationer opstår for mig nu, kan jeg nemt forholde mig roligt og lader ikke mig selv køre op og blive så voldsomt påvirket både mentalt og fysisk, som jeg gjorde tidligere. Jeg havde i starten af uddannelsen fået besked fra lægen om at øge min medicinering for lavt stofskifte, men brugte i stedet EFT teknikkerne og min indsigt via uddannelsen, til at forløse stress, hvilket har gjort, at øget medicinering ikke har været nødvendigt.  Hertil har jeg ikke længere smerter eller gener i min fod med flere knyster, som ellers skulle have været under en omfattende operation snarest muligt ifølge lægen og en fodkirurg. Så operationen bliver ikke nødvendig.

Hjerteligt tak for al den fantastiske viden og indsigt, som i den grad har ændret mit liv til det bedre på mange områder… Jeg vil absolut bruge denne viden fremover og vil helt sikkert også forsøge at videreformidle disse fantastiske indsigter og redskaber til alle interesserede på min vej <3 Kærlige hilsener fra Mette

Metasundheds uddannelsen. Jeg har fået god nattesøvn igen siden 1 år og fået en fantastisk indsigt i kroppens evne til at hele sig selv

Så slutter en spændende rejse i Meta Sundhedsverdenen. Super spændende og meget interessante dage, med rigtig god træning indbyrdes. Stor tak til Martin, for at guide os grundigt igennem.

Jeg har fået god nattesøvn igen siden 1 år og fået en fantastisk indsigt i kroppens evne til at hele sig selv. En indsigt jeg helt sikkert kan og vil bruge. Glæder mig til at gå i gang. Af hjertet tak for denne gang. Pia <3

Her fortæller en meget rørt Pernille, som har oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år på ”sofaen” (har dog passet sit job som lægesekretær) på sin rejse.

Pernille

Hjerteligt tak for en på alle måder fantastisk, transformerende og meget kraftfuld rejse og uddannelse i Alicante.

Martin har gennem sin spændende og inspirerende undervisning i Metasundhed givet mig en uvurderlig viden og indsigt ift. vores forunderlige intelligente krop, jeg har lært at gå bag om div. symptomer/ubalancer og finde ind til årsagen (og opdage den klare sammenhæng mellem kroppens symptomer, organ/væv og hjernen). Jeg har selv på min egen krop på denne rejse mærket en transformation af indre blokeringer og en stor forløsning af gamle traumer/chok og oplevelser, som har sat sig i kroppens celler, hvor jeg har fået en klar bevidsthed om en sammenhæng med mine symptomer. For mig virker det også stærkt, at man lærer, at have tillid til kroppen (i stedet for at gå med en frygt for at blive ramt af diverse skrækkelige sygdomme), at det ikke er tilfældigt, hvilke symptomer man får, og at man faktisk med kendskab til metasundhed og diverse redskaber + evt. understøttende naturmedicin kan stimulere kroppens selvhelbredende kræfter og bringe kroppen tilbage til en naturlig balance.

Vi har i kombination med metasundhed lært at arbejde med EFT, som for mig virker som et stærkt redskab til at afhjælpe og lindre rigtigt mange former for ubalancer (især med denne kombination) – det er en stor styrke, at man selv kan arbejde med det dagligt, og som terapeut kan man give klienten et redskab til at forstærke effekten af behandlingen.

Der har været en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Vi har arbejdet meget med hinanden og øvet diverse teknikker, hvilket for mig har været rigtigt godt, da man både får arbejdet med sine egne udfordringer og får praktisk erfaring i at arbejde med andre, hvilket man har god brug for, hvis man gerne vil hjælpe andre, enten familie eller venner, eller man gerne vil arbejde med det i sin praksis, som jeg gerne vil. Her er det også meget brugbart, at vi har lært at lave en fuld terapiplan ud fra spørgsmål i en metasundhedsanalyse.

Martin er en kompetent og skarp formidler, som er tillidsvækkende og udstråler hjertevarme, og han skaber et trygt miljø at være i og lære i. Undervisningen har helt tydeligt båret præg af, at Martin er en ildsjæl, som har en smittende begejstring og brænder for sit fag. Han deler gavmildt ud af sig selv og sine egne erfaringer og oplevelser, så vi alle kan lære og få nye indsigter.

I øvrigt har vi fået viden og skriftligt materiale omkring Enneagrammet, binyretræthed og det metaboliske syndrom etc. som supplement , som man også kan bruge i en helhedsplan, når det er relevant. Et stort plus er også, at vi har fået nogle super fine, omfattende og gedigne opslagsværker, så det hele er let og overskueligt at arbejde videre med efter kurset.

Jeg kan varmt anbefale en metasundhedsuddannelse hos Martin, og hvis du har muligheden, vil jeg klart anbefale dig at tage den i Alicante. Jeg har fuldt ud kunnet koncentrere mig om mig selv og min egen proces uden at skulle tænke på forpligtelser og hverdagens gøremål. Samtidig er der med fridage mellem kursusdagene sat tid af til, at man bare kan ”være”, bade i det dejlige azurblå hav, vandre i det skønne landskab, læse eller hvad man nu har lyst til og samtidig er der tid til at fordøje undervisning og integrere det personlige arbejde. Det har på en god måde været meget intensivt; jeg har også fået et meget tæt forhold til de andre deltagere, og vi har haft det rigtigt hyggeligt og sjovt, også når vi mødtes i fritiden. Jeg er virkeligt taknemmelig for at have haft mulighed for at foretage denne rejse sammen med Martin og de andre skønne mennesker, som var med på uddannelsen ?

Kærlig hilsen
Susanne

Så kom dagen hvor eksamen er bestået, det har været en fantastisk, givende, udviklende rejse.

Efter grundkursuset, besluttede jeg at tage med Martin til Spanien for at tage de 2 første moduler.
Og har så taget det sidste modul og eksamen i København.

For mig var de 14 dage i Spanien virkelig skønne, det giver et fantastisk sammenhold i gruppen,
Jeg kom hjem fyldt op med god energi samt havde fået og givet en masse behandlinger, samt lærer fået et stort indblik i hvad Metasundhed indeholder og kan gøre en forskel.

Tak til Martin og mine med kursister for en fantastisk rejse.
Jeg valgte så at tage eksamen hjemme i København, og har mødt nye dejlige mennesker, som jeg også vil takke for jeres forståelse.
Så helt klart kan jeg anbefale en tur til Spanien sammen med Martin.

Tak til alle på dette fantastiske hold. Glæder mig meget til vi alle ses og støtte hinanden i denne fantastiske Metasundheds verden.

Tusinde tak for god undervisning og dejlige dage Martin.

Kærlig energi

Gitte N.

Metasundhedsuddannelsen har givet mig en fin veksling mellem teori og praktiske øvelser.

Det har været rigtigt super. Jeg fik mange Ahaoplevelser i teori delen men også i forbindelse med de praktiske øvelser.

Dette har givet mig en selvforståelse i dybden.  Det har fyldt mig godt op.

Du sørger for god stemning, med latter og humor.

Fantastisk gruppe dynamik

Tiden er bare fløjet afsted,

har altid følt mig tryg♥

Tak til dig Martin – Du er en gave

Knus Emmy

Uddannelsen har været super lærerigt, med god sammenhæng.

Det har givet mig en større forståelse for hele mennesket på den teoretiske måde set med de psykiske ”briller”. Jeg har fået en helt anden tilgang og forståelse for hele mennesket generelt.

En større viden og forståelse for mig selv, mine mønstre og helbred.

Det har givet mig inspiration til min fremtidige måde at behandle på.

Du ved alt det, man gerne vil vide og alt om det, hele Universet også burde vide.

Jeg tager herfra med en kæmpe selvforståelse

Tak Karina G.

Metasundhedsuddannelsen har givet mig en god viden omkring hvordan jeg analyserer mig frem til hvor/hvilken fase en person er i, når der opstår symptomer.

Det har været en masse gode redskaber og manualer under hele forløbet. Det har givet mig en dybere indsigt i egne (tidligere) konflikter.

Det har været en rigtig god undervisningsform, hvor undervisningen skaber grundlag for dialog. Forløbet har generelt givet mig mere ro i mig selv. Det hele er ligesom faldet på plads.

Jeg har mødt forskellige og fantastiske mennesker.

Tak og kærlig hilsen fra Louise R.

Tak for en fantastisk uddannelse inden for metasundhed. Jeg er meget taknemmelig for muligheden.

Jeg tager en masse med hjem

I min optik er dette vejen frem at se hele mennesket.

Du er utrolig dygtig

De bedste hilsner Anitta

Metasundhedsuddannelsen har givet mig en dyb ro inde i mig selv.

Jeg har lært så meget og føler at jeg har flyttet mig som menneske, bare selvudviklingen havde været nok i sig selv.

Rigtig god og lærerig undervisning som jeg kan tage med ind i mit hjerte

Det er den bedste beslutning jeg har gjort for mig selv og glæder mig over denne fantastiske viden.

De bedste hilsner Sidsel

Alene din tilstedeværelse på metasundhedsuddannelsen gør at jeg føler mig hjemme i mig selv

Sagt på en anden måde så oplever jeg at du giver plads til forskelligheder og at du anerkender vores stærke og svage sider.

Det har været en inspirerende uddannelse med masser af ny viden og forløsende ahaoplevelser.

Samtidig har jeg også lært meget af at observere dig og dit arbejde – samt de reaktioner der kommer i gruppen. Gang på gang bekræftes jeg i at ”her”, er et meget godt eksempel på ”rette tid og rette sted”.

Kærlige tanker og knus fra Alberte

Metasundhedsuddannelsen med Susanne

Modul A: Det har været en rigtig god og nærværende undervisning. Super gennemførte materiale og stor faglig dygtighed. Der var god afveksling mellem teori & praksis. Dejligt med mulighed for at lave sessioner på hinanden. Det giver mig personligt det at komme dybere ind og se tingene fra en anden vinkel.

Modul B
Rigtig godt modul B. Interessant læsning med konstellationerne. God afveksling af teori og praksis. Det har givet rigtig god viden og indsigt, både i mig selv og andre. Det er et godt suppement til min klinik til transformation som jeg føler, er en af mine missioner. Og det mener jeg at jeg har fået nu.
Tingene der igennem har gjort, at jeg er blevet bedre til at trække det hjem til mig selv.

Modul C
Dette forløb har givet mig en større selvindsigt og et slags ”helikopter” syn. Og for mig, er det spændende at lege detektiv og gå på opdagelse, og finde sammenhænge på ubalancer. Det har også givet mig en følelse af at tage ansvar for mig, min sundhed og helbredelse.
Det har været interessant at opleve den måde vi blev guidet igennem på.
Kærlig hilsen Susanne

Metasundhedsuddannelsen med Christina B.

Modul A: har givet mig en bredere forståelse og dybere indsigt i METAsundhed på flere planer. Tilgangen er ret praktisk til, hvordan jeg tilgår en behandling som terapeut.

Forøget faglighed og større selvindsigt. Desuden oplevede jeg den daglige tilstedeværelse-morgen- meditation som et nærværende tiltag, der gav samhørighed på holdet og indre ro. Det daglig break i teorien og de praktiske udførelser i uddannelsen med en halv times meditations yoga gav kurset en breder helhed, da egen forståelsen af kroppens signaler og grænser blev kaldt frem. Meget interessant og lærerigt at opleve egne reaktioner, samt de andres på holdet, når vi blev introduceret for øvelserne.
Jeg går fra første modul med stor ydmyghed og lærdom. Et fundament er skabt med et solidt stillads
.
Modul B har givet en større vide om, hvordan jeg tilgår journalen. Og føler mig nu bedre styrket til at arbejde med METAsundhed. Herunder HD/VD dominans og deri hvordan vi agerer som mennesker, ud fra dette kan øge vores bevidsthed i, hvem vi er.
Emnerne har været præget med en form af uvished og konflikter, som jeg har lært utrolig meget af. Jeg er taknemmelig over de områder i mig, der herved er blevet belyst, og jeg sender dem lys og kærlighed.

Specielt området omkring progesteron- og østrogenbalance vil jeg dykke dybere i, da jeg finder det yderst interessant.

Yoga- og meditationsdelen er en stor del af uddannelsen for mig, og jeg er dig og Lisa yderst taknemmelig for en yderlig åbning til dette.

Christina B

Metasundhedsuddannelsen med Heidi

Jeg synes det har været rigtigt godt. Vi har været hinandens spejle. Der er vendt rigtigt mange ting i disse første fire dage, det skal lige fordøjes. Jeg glæder mig vildt meget til mere og glæder mig til næste gang.

Meget inspirerende at have yoga med, det gav en masse ro midt i al det nye. Du er inspirerende og om det er dig eller alt den nye viden der sætter gang i indre arbejde, triggere, mm, følelses uvæsenligt.
Jeg mærker det beriger og åbner mit liv og jeg håber jeg kan inspirere andre med denne viden, som du inspirere os. Tak for din ærlighed. Gode flotteopslagsbøger. Tak
Jeg er hooked.

Modul B
Meget spændende forløsninger disse 4 dage. Meget transformerende modul. METAsundhedsmæssigt rigtig spændende, mange sammenhænge / konstellationer faldt på plads.
Der er så fin sammenhæng mellem det materiale vi fik uddelt og så vekslingen med at sidde i gruppe og arbejde med det. Og godt med yoga.
Jeg tænker frustrationerne om alt denne spændende viden begynder at lægge sig nu hvor vi begynder at forstå helheden.

Tak for dette fantastiske modul

Modul C
Det har åbnet for et større billede bag ”facaden”. Og det har givet mig et redskab til at håndtere det jeg ser, så forståelsen kan ”lande”. Det er som et par nye briller på. En mulighed for at tag noget mere ansvar for mit liv. Det er det hele som har givet mig muligheden til at turde gøre tingene til at arbejde med klienter. Bevidsthed på at klienten skal komme til os, at dette analyseredskab er et stærkt redskab, og ikke alle er klar til at se det og gøre noget ved det.
Alting bliver meget synligt for mig, det er ikke sikkert klienten er klar til dette. Hvem ved?.

Denne veksling mellem metasundhed og det metaboliske syndrom er at få kroppen i spil, ellers bliver vi ved at ”forgifte” systemet selv, samspil mellem krop, sind og ånd. Større billede, også alle de påvirkninger udefra. Terapiplanen er at få renset ”kroppen” ud, så der er plads til større flow.
Det har givet nogle dybere forståelse for tungere problematikker fra dette fysiske plan, som jeg kan gå ind og arbejde med, opløse og heale samt få forløst, bagvedliggende årsagen, så vi ikke kun sætter plaster på, når vi stadig bløder indeni.

Fysisk og psykisk har det givet mig en bedre forståelse for angsts problematikker
– A-Ha oplevelse
– Tændt lys, steder der før var mørke og hvor jeg ikke turde gå ind. Sammenhæng, forståelse for hvad der sker på et større plan i verden – konstellationen og relationen.
Vi er med til at udvikle / og håndtere den nye del af hjernen. Nu forstår jeg hvorfor jeg blev ”ramt” af angst, min håndominans og den jeg er i dag.

KH Heidi

Metasundhedsuddannelsen med Ingunn

Modul A. Fire fantastiske dager. Mye spennig i starten i møte med nye mennesker og nyt materiale. Til vi føler trygghet i gruppen. Martin formidler stoffet tydelig, gir oss rom til sårbarhet, ”kaster” oss ut på dypt hav for så å hjelpe oss i land igjen. Det verden for en lærigng det er i det. Jeg føler at Martin gir oss tid til å jobbe med materialet. Formidler veldig tydelig, god til å lytte og observere hva som skjer i gruppen.

Det har vært veldig mye nytt å ta inn, mye læring i å jobbe med hverandre. Reiser hjem sliten, med ny innsikt om meg selv og glad for å få lære av Martin. Yoga med Lise har sett i gang mye i kroppen, den er øm og støt – og det føles deilig. Så glad for det er en del av kurset.

Modul B
Jeg føler meg trygg på å ha funnet en vei ut av min muskelsykdom. Jeg har i løpet av modul to fått en mye større innsikt i meg selv. Jeg ser nå mye tydligere hva mine blokkeringer handler om og hva jeg må jobbe med, samtidig som verktøyene er blitt flere. Jeg ser at flere brikker faller på plass nå som vi lærer mer og får større forståelse for METAsunnhet som fag. Martin er stadig den trygge bauta i våre prosesser – han er kunnskapsrik, flink til å formidle og støtter oss så godt i vår process.
Metasunnhet er fantastisk!

Modul C

Jeg har fået klarhed og forståelse for de psykologiske/meta-sundhedsmæssige forklaringer der ligger bag min sygdom. Jeg har fået redskaber til at helbrede mig selv. Nu er det op til mig, at holde fast og bevare troen på at jeg nok skal blive helbredt. Øvelse gør mester. Jeg har fået alle redskaber og viden om hvordan. Nu skal jeg hjem og øve. Når jeg har gjort det i et stykke tid, så bliver jeg nok klar til at behandle andre. Det er en gradvis proces, hvor jeg skal vokse og blive tryg gennem erfaring.

At have kendskab til både metasundhed og det metaboliske syndrom er kæmpe bra. For nu ser jeg at alt ikke kan forstås i en ramme men at man er nødt til at se tingene i en helhed.

Det har afhjulpet nogle af mine fysiske symptomer i forhold til min muskelsygdom. Og nu ser jeg /forstår jeg hvad der mine triggere som tidligere har fastholdt mig i symptomerne.

I forhold til relationer, så forstår jeg bedre de bagvedliggende mekanismer i forhold til hvordan vi agerer.
Jeg er vokset som person Jeg forstår mig selv bedre. Det er helt klart noget jeg vil tage videre med mig i livet.

Den mundtlige eksamen var jeg meget uden for min komfort zone men den skriftlige var fint. Ikke sjov 

Ingunn

META Health Practitioner med Lisa

Jeg er taknemmelig og ydmyg over at få lov til at undervise i mindfulness og Yin Yoga med fokus på forløsning af bindevæv på Martins overbygning i METAsundhed i 12 dage. Jo mere jeg dykker ned i filosofien om METAsundhed, jo større sammenhæng oplever jeg i alt – både i og omkring mig

Kurset lever op til alle mine forventninger.
Det er velorganiseret, og teori og praktik komplementerer hinanden på bedste vis.
Martins er utrolig skarp når han demonstrerer METAsundheds principperne og miljøet er trygt.

Jeg har fået et stærkere fundament ift principperne i METAsundhed. Den biologiske konflikt er sindsyg interessant, og jeg glæder mig til at dykke endnu dybere.
5 ud af 5 stjerner 😉
OP overstået… alvorlig meniskskade (50 % fjernet), men til kirurgens store overraskelse… NUL brusk ??? Troldmand <3
Lisa

Metasundhedsuddannelsen med Rosalina

Det har været så fantastisk at deltage på uddannelsen som practitioner i metasundhed. Jeg har fået redskaber til forløsning af konflikter og gamle traumer. Og den praktiske del med øvelser på hinanden har givet mig tillid til at jeg kan arbejde med andre.

Jeg bliver så meget klogere både på mig selv, fordi lagene langsomt bliver skrabet af, og jeg kommer ind til kernen af mine mønstre. Men også på min evne til at hjælpe andre i deres udviklingsproces.

Øvelse gør mester og det er rigtig fint at balancere mellem teori og praksis er fint afvejet. Materialet er godt og let forståeligt.

Jeg synes overordnet set er blevet rigtig godt udrustet til at praktisere Metasundhed.

Det har aldrig været min plan at blive behandler, men i forløbet har jeg fået blod på tanden i forhold til at behandle på andre, for jeg synes helt sikkert jeg er blevet godt rustet. Jeg skal under alle omstændigheder bruge det aktivt på alle i min omgangskreds.

Koblingen af Meta kendskabet og det metaboliske syndrom har været fint, det hele hænger jo sammen.

Fysisk har det sat en helbredelse i gang i forhold til mit stofskifte. Og så bruger jeg det rigtig meget i privaten. Altid tankevækkende 🙂

Personligt har det åbnet op for en givende proces i mig. Jeg er kommet mange spadestik dybere i mig selv, og det har været både sundt og hårdt samt forløsende.

Det har været et fint eksamensforløb. Jeg er mest til det mundlige så der efter var jeg nok mest tilpas 🙂

Men ved begge eksamener var der et trygt og rart miljø så det hjalp meget.

Rosalina

Metasundhedsuddannelsen med Christine W.

Alt i alt et spændende forløb, hvor jeg har været hele følelsesregistret igennem.

Følelse af sammenhæng og trådene bliver samlet. Jeg vil helt sikkert behandle og indøve med rutinen gennem bekræftelsen i egen praksis og kunnen. Fordybelse ved at vi kan behandle hinanden og læren deri.
Kombinationen af METAsundhed og det Metaboliske syndrom har givet mig en større forståelse, indsigt og sammenhæng.
Det har medvirket til et større ansvar for egen indvirkning i relationen og konsekvenser heraf.

Forløbet har givet mig en bekræftelse på at jeg er lige præcis som jeg skal være. Og at jeg skal tage ansvar for eget liv, helbred, psykisk og fysisk.
Eksamen har været en oplevelse i sig selv. Den mundtlige har været spændende og levende. De fem cases, har været gode at øve i.

Christine W.

Metasundhedsuddannelsen med Christina G.

Jeg oplever, at det er rigtigt spændende at lære om METAsundhed og det, at have det redskab med i behandlingen. Hele forståelsen af METAsundhed giver rigtig meget mening, og jeg vil rigtig gerne lære endnu mere.

Jeg har fået fint materiale og et sted/forum at øve i. Kombinationen med metasundhed og det metaboliske syndrom er spændende at se i sammenhæng.
Jeg har helt sikkert forløst noget fysisk, og kan ikke helt se det hele resultat endnu. Personligt har det givet mig styrke og tillid til mig selv. Det er præcis mit tema i øjeblikket ”tillid til mig selv”. Det har jeg helt sikkert fået med mig hjem.

Tredeling af eksamen er god til at komme hele vejen rundt, og det er tre forskellige måder at vise sin kunnen på. Det er fint især fordi vi, er forskellige i vores styrker og svagheder.
Det har været dejligt at mærke den gode energi

Christina G

Metasundhedsuddannelsen med Andreas

Det var inspirerende, lærerigt, godt tempo og super demonstration fra dig der gav meget inspiration.

Det har været med god tid til at øve os og god energi i gruppen og godt med tilstede meditation med Lisa.

Som helhed så har jeg fået en fantastisk indblik i hvordan vi fungerer som menneske og det har givet mig svar på mange spørgsmål om hvorfor jeg har mine udfordringer. Så det har givet mig mange indsigter og forståelse.

Da forløbet har givet mig stor selvindsigt og indsigt, så åbner det også helt klart op for muligheden at kunne behandle andre.

Det er rigtigt givende at både at få taget del af det metaboliske syndrom, binyretræthed, info om kosttilskud sammen med Meta og EFT.

Det giver flere indsigter og redskaber til at kunne finde frem til hvordan vi kan hjælpe os selv og andre.

Personligt og fysisk har jeg fundet ud af at jeg har arvet mange ting fra min mor og morfar, og at min mors symptomer delvis hænger sammen med at hun har bekymret sig meget om mig. så jeg har stoppet med at fortælle hende om mine problemer og begyndt at støtte hende i at være mere aktiv samt at ændre måden at tænke på…

Jeg har fundet ud af, at jeg har haft binyretræthed ( tak Martin ? ) , store udfordringer med selvnedvurdering og at jeg ikke har respekteret mig selv, samt opdaget hvor meget konflikter med ekskonen om børnene har påvirket mit helbred.

Eksamen for mig har været en stor oplevelse, da jeg ikke har uddannet mig i de sidste 20 år. Det var meget nervøsitet i mig, men det gav mig et stor boost at jeg har fået bekræftelse på at jeg kunde klare det.

Tusind tak Martin for at jeg har fået denne mulighed, hjælp, visdom og mulighed for at tage ansvar for mit eget helbred.

De bedste hilsner fra Andreas

Min oplevelse af metasundheds practitioner uddannelsen.

Det har været en hjerte åbning for mig at være med på kurset, det har ændret min forståelse for min krop og mit sind, ændret min arbejds situation og mit liv! Martin er en fantastisk underviser, kan kun klart anbefale og tage et livsændrene uddannelses forløb hos Martin!
Tak at hele mit hjerte, TAK!

De bedste hilsner Morten.

Af hjertet tak ❤ METAsundhed Practioner uddannelsen

Det har været et fantastisk uddannelsesforløb med masser af selvudvikling og oceaner af brugbart lærestof – jeg har fået rigtigt mange indsigter,. Martin er en meget dygtig formidler og det er tydeligt, at han brænder for sagen og arbejder ud fra sit hjerte. Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen.

Kærlig hilsen Susanne

META sundheds practitioner uddannelsen

META sundhedsuddannelsen har været en kæmpe gave ift. det kærlige, åbne og nysgerrige sammenhold vi har haft på holdet.
Martin er en engageret, fagligt dygtig og tålmodig underviser og det har været en stor fornøjelse at deltage
Jeg føler mig godt rustet til at arbejde med klienter og opbygge erfaring med META sundhed

Efter ETF/TFT uddannelsen med Martin var META sundheds uddannelsen en stor fordybelse i stoffet, masser af øvelse i at indkredse temaerne for symptomer, og behandle de dertilhørende traumer og konflikter.

Kærlig hilsen Anja

God , dygtig og behagelig underviser og en dygtig terapeut.

Jeg har lært sider af den menneskelige funktion og sammenhænge med psykosomatiske sygdomme at kende.
Der har været et godt sammenhold mellem kursisterne, og jeg har lyst til at se dem igen.
Jeg er glad for at kurset blev afholdt i Silkeborg, tæt på min bopæl.

Jeg glæder mig til at studere alt det materiale jeg har fået.
Mange hilsner til Martin fra Petros

METAsundhed Practioner uddannelsen

Kære Martin

Tusind tak for en meget egenkærlig selvudvikling igennem METAsundhed Practioner uddannelsen.

Det har været berigende og sigende på mange fantastiske planer.

De kærligste hilsner fra
Sofie

Læs her om uddannelsen

METAsundhed – METAmedicin- Uddannelsen hos Martin Hejlesen

Lukket for kommentarer.