Udtalelser om EFT Practitioner/TFT Tankefeltterapeut uddannelsen

Hos Martin Hejlesen Jensen

 

3_EFT_5

_DSC5988

Nyuddannet TFT/EFT terapeut. På det personlige plan har jeg efter 22 år uden professionel retning, endelig fundet den igen. Derudover har jeg fået min energi og livsglæde tilbage.

Efter de 4 moduler på TFT/EFT practitioner uddannelsen, har jeg fået et helt andet og nuanceret syn på sundhed, helbred og metoder til at forløse stress og ubehag i kroppen.

 

Kærlige hilsner fra Anja

“Jeg har deltaget i uddannelse hos Martin. Det har forandret mit liv. Det har givet mig nye indsigter i mit liv og styrke til at træffe afgørende beslutninger for mig, min familie og fremtid. Jeg kan bruge det i mit firma til egne kunder indenfor salg. Så alle mine bedste anbefalinger til Martin hans kompetencer og viden inden for dette område. Tankefeltterapeut & EFT practioner m/baggrund i Metasundhed Camilla Clausen”

Så blev jeg færdig uddannet Tankefelt Terapeut og det har været et lærerigt og inspirerende forløb med et top blæret og modigt hold, der har kastet sig ud i dybe følelser og forløsninger. Martin er en top kompetent underviser og et overflødighedshorn af viden og praktisk erfaring. Sammenhængen mellem symptomer og følelser bliver stadig ved med at overraske og forundre mig og med de lærte værktøjer kan jeg dykke ned i min egen rygsæk af symptomer og prøve at forstå og komme dem til livs. Super behageligt forløb og 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra. Jakob

Uddannelsen til EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut 

har givet mig redskaber i mit daglige job med mennesker der aldrig er blevet rummet eller selv turde rumme egne følelser.

Hos mig selv har jeg fået forløst traumer som forladthed & sorg og mange mønstre jeg ikke anede at jeg havde.

Jeg har fundet frem til mig og min kerne. Jeg har healet traumer fra tidligere generationer og min egen barndom. Jeg er blevet rummet og beskyttet for alt hvad jeg indeholder…

Destruktive mønstre der har forfulgt mig i forhold til relationer er blevet forløst og tilgivet.

Min personlige udvikling har taget fart og jeg er en mere ægte udgave af mig <3

Tak, Christina

 

 

Udviklingsforløb hos Martin Hejlesen

Hvad har det givet mig at deltage på Martin´s uddannelse
Deltagelsen på uddannelse over 8 dage har givet mig utroligt meget. Jeg har fået en masse indsigter. Jeg har oplevet fysiske symptomer forsvinde ved at heale gamle traumer. Det er fantastisk at opleve det energiskift der sker når noget bliver forløst.

Dette kursus har jeg virkelig haft gavn af.

Det er enormt effektivt at komme 1 gang om måneden og få forløst de situationer op, som man oplever i sin hverdag som er svært, er beskeder om noget der skal forløses – er jeg nu blevet klar over.

Undervisningsdagene er blide og der er altid tid til forståelse og spørgsmål. Der tages udgangspunkt i de enkelte personers situation og vi arbejder meget praktisk med mange øvelser.

Personligt har jeg oplevet energiskift i mig selv. Jeg har fået et andet syn på mig selv. Jeg har fået andet syn på mig selv. Jeg har fået en anden følelse af mig selv. Dette har indflydelse på mit arbejdsliv, mine familie relationer, venner, samtidig har det hjulpet mig til at have en blidere tilgang til mig selv i forhold til hvad jeg spiser, og hvordan jeg ellers pressede mig selv.

Kærlig hilsen Katrine

Uddannelsen EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut.

 

Tak Martin for 8 dages uddannelse, som startede en spændende rejse ind i kroppen og dens ubevidste beskeder. Det er et smukt sprog at lære!

 

Dejlig afvekslende materiale og undervisning – med både teori og øve sessioner, så det blev implanteret og ”sat fast”.

 

TFT/EFT og healing er blevet en fast del af min hverdag og bruges i mange forskellige situationer til at flytte mig og skabe indsigter i mit liv. Metasundhedstankegangen er blevet en hel integreret del af min måde at se og forstå mig selv, min krop og også andre mennesker!

 

Personligt har jeg fået løst op for flere låste situationer og mønstre – og  blevet mere forstående over for min krops signaler og beskeder, som jeg nu ved fører til min healing.

 

Ved start af uddannelsen havde jeg mange underlivsmerter – og er nået så langt med healing af smerter og underlingende årsager!

 

Tak for en dejlig rejse!

Mia

Uddannelsen indenfor metasundhed, EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut

At få kendskab til metasundhed har været en meget spændende og ny måde at forstå og se sygdomsforløb på. Martins store indsigt og engagement i metasundhed har været med til at gøre kursusforløbet spændende, givende og nærværende.

I forbindelse med kursusforløbet har jeg fået indsigt i adskillige ubevidste overbevisninger og fået hjælp og redskaber til at heale disse. Jeg er blevet klogere på mig selv og jeg har fået redskaber til at heale gamle traumer.

Tak til Martin for din ærlige og glimmerende måde at undervise på.

Jeg håber at rigtig mange får mulighed for at lære om metasundhed og derigennem kan få hjælp til at heale traumer og sygdomme.

Hilsen Kirsten, pensionist og kursist

 

Kære Martin

 

Det har været 8 utrolig lærerige dage på EFT Practitioner.  Jeg har lært så meget om både teorien bag metasund og behandlingsteknikker og spørgeteknik at jeg føler mig bedre rustet til at gå ud og behandle andre.

 

Jeg kom med meget lidt viden om TFT og har nu lært rigtig meget mere. Martin, du har formået at gøre emnerne spændende og lært fra dig på en rigtig god måde. At have muligheden for at øve behandlinger hver weekend har været krævende, men absolut lærerigt og udviklende.

 

Emnet metasundhed er bare så spændende at man ønsker bare endnu mere af det.

 

Tak for et utrolig lærerigt kursusforløb fyldt med kærlige mennesker og omgivelser.

 

MKH Betina

 

Uddannelsen EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut

Erhverve værktøjer til personlig udvikling

Udvikle sig som menneske, selvaccept!

 

Min passion er at blive klogere på mig selv og andre – Uddannelsen har virkelig sat mange spirer i gang og vejen frem for mig er metasundhed.

Jeg vidste lidt, da jeg meldte mig til – i dag ved jeg så meget, at det ikke ville give mening at stoppe her. Jeg videre for min egen skyld.

 

  • Kan jeg hjælpe andre på min vej, vil det være en fornøjelse.

Det har været krævende – det kræver vilje og interesse for emnet. Det har været så spændende – og vildt vækkende.

 

Ritte

 

 

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen har været en del af min rejse for at møde mig selv på en ny og bedre måde.

 Da jeg først blev fortalt om uddannelsen, tænkte jeg, at det lød spændende, men nok ikke lige noget jeg kom på, da jeg allerede havde planer to af weekender vi skulle mødes. Pludselig  kunne jeg mærke at det var et MUST for mig at deltage.

Det blev starten på en lærerig, udviklende og til tider hård tid. Lærerig fordi der kom masser af viden om metasundhed, om menneskers udvikling og forandringer. Udviklende fordi vi skulle arbejde med hinanden og dermed os selv. Det har givet mange indsigter i mig selv, mine handlemønstre og min adfærd. Flere af tingene er blevet behandlet og forløst.

Det har af og til været hårdt, med den indsigt, da der har været ting, som er sket for mange år siden, som pludselig er kommet til overfladen igen. Om søndagen på tredje weekend, sad jeg pludselig uden smerter nogen steder i kroppen. En fantastisk følelse efter at have haft smerter i mange år.

Martin har vist os vejen frem og har altid stået klar med hjælp/råd og guidning. Han har været meget imødekommende og har været suveræn i sin måde at undervise på.

Nu glæder jeg mig til at arbejde videre med mig selv og ved at det ikke er sidste gang jeg deltager i Martins kursuser og foredrag.

Det næste som står på listen er, at få læst Martins bog ”Kroppens Celler Husker Alt”.

De bedste hilsner til Martin og din vej frem

Pia

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen

Da jeg for 20 år siden læste Louise Hay´s bog. ”Helbred dit liv”, har jeg søgt efter mere viden omkring det hvad kroppen fortæller os og hvad de forskellige symptomer betyder.

 Jeg er så glad for at ha været på uddannelsen for det er meget specifikt det jeg har søgt. Og den/de oplevelser jeg har fået på dette kursus er helt fantastisk. Samtidig har jeg fået en masse redskaber til at kunne hjælpe mig selv og ikke mindst andre.

 Jeg har selv arbejdet med de smerter jeg har mærket på min krop især mavesmerter jeg har haft i 19 år og jeg har arbejdet med troen på mig selv. Jeg har forbedret økonomien, selvværdet, og er blevet mere harmonisk. Mit stress niveau er helt nede og jeg har ingen smerter.

 Det har været en spændende proces og rejse.

 Kærligst Tina

Silkeborg 2025

(modul 1) 01+02 februar 2025

(modul 2)

(modul 3)

(modul 4)

Prisen for uddannelsen er 9.000 kr.

Læs mere om uddannelsen her 

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen. Jeg har fået forløst traumer som har fulgt mig i hele mit liv. Gevinsten i det har været, at mine relationer til andre og mine børn har ændret sig til det bedre.

Jeg har forstået at de traumer der sidder i kroppen kan forløses og når de gør det via EFT bliver mit følelsesliv også forandret. Og det ændrer mig.

Jeg har fået muligheden for at hjælpe andre mennesker med at løse deres traumer – som er en stor fornøjelse og spændende rejse.

Martin er en rar og sympatisk, en meget professionel behandler og underviser som jeg til en hver tid vil anbefale.

Det er som om i dette møde, kan vi aldrig regne ud hvad der kommer til at ske, ud fra det vi arbejder med – og det er bare super.

Kærligst Lene

 

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen. Fra usikkerhed i livet til ro – fra kaos i livet til klarhed.

Nu føler jeg, at jeg kan hjælpe andre fordi jeg først og fremmest har healet mine egne ting i livet.

En kæmpe gave jeg fik med mig, var da Martin spurgte ind til om jeg havde fået et chok ved ikke at føle mig god nok. At opleve den ro i forhold til at modtage behandling under uddannelsen har givet mig en ro i sind og krop.

Jeg oplevede f.eks. i mit liv en samtale med min datter, hvor alt var roligt i mig og hvor jeg ikke dømte mig selv, det var pragt fuldt.

Jeg føler nu, at jeg kan hjælpe andre

Stor tak fra Anja

Bilulykke hvor bøjede ribben samt smerte i hofte og knæ kom på prøve

Nogle måneder tilbage, blev jeg kørt ned af en bil og bøjede blandt andet nogle ribben i højre side samt smerte i hoften og knæet. Jeg havde svært ved at trække vejret ordentligt igennem, ligesom jeg havde svært ved at sidde op for længe af gangen. Jeg skulle ind til Martin på kursus og han tog straks fat i de psykiske temaer bag min skade.

Ved hjælp af The healing code og EFT, fik vi sporet os ind på, at mine skadede ribben hang sammen med at jeg ikke følte der var plads til mig i mit eget liv – at jeg ikke turde stå 100% ved mine inderste følelser, for jeg frygtede afvisning, hvis jeg gjorde.

Undervejs i behandlingen kom jeg i kontakt med en masse gamle overbevisninger, som jeg havde med mig fra min mors side af familien og som ikke tilhørte mig. Ikke desto mindre var min nutid præget af disse holdninger. Pludselig føltes det som om noget gav slip i min brystkasse og spændingen forsvandt.

Da jeg rejste mig fra briksen havde jeg ikke ondt i mine ribben, hofte og knæ længere og kunne faktisk sidde op på en stol resten af kurset både den og den efterfølgende dag.

Smerterne vendte ikke tilbage og i skrivende stund er det 4 måneder siden Martin og jeg havde sessionen. På det følelsesmæssige plan, er det nu naturligt for mig at stå ved mine følelser. Jeg pleaser ikke længere på bekostning af mine egne følelser og det er en ny og vidunderlig fornemmelse.

Det Martin kan er fantastisk og han har mine dybeste og varmeste anbefalinger.

 

Kærligst, Sofie

Mitt møte med metasunnhet og EFT/TFT med Martin Hejlesen

Et fantastisk Utdannelse som ga meg ”verktøej” via EFT/TFT til å gi meg selv ny energi/påfyll og nye innsikter i en travel hverdag. Ny forståelse og ”forløsninger” av gamle traumer via behandlinger. Ubalansene i kroppen ble balansert.

Martin har en unik kunnskap om metasunnhet og sykdoms lære. Dette ga meg en helt ny forståelse av hvorfor vi bliver syke.

Jeg kan anbefale Martin på det varmeste. Takk for flott kurs

Birgit

Jeg har givet mig selv 2 super gode gaver:
Et grundkursus og 4 weekender med uddannelse hos Martin. En fantastisk rejse i mig selv og andre, indsigter og redskaber, som altid kan finde frem og bruge når livet byder på problemer og følelserne vælter rundt med mig. En kæmpe tak til Martin, som har videregivet sin store viden inden for metasundhed.

Bodil

Min opplevelse av metamedisin:
Metamedisin er en unik metode og flot treskab til å løse opp blokkeringen og ”vondter” etter traumer og belastninger i livet. – Nesten for enkelt til å være sant…

Dr. Hamers forskning er imponerende

Etter å ha gått utdannelsen har jeg fått insikt og verktøj som jeg bruker i min hverdag som terapeüt. Den kan gi meg en nøkkel på fremdrift i behandligen. Martin er en germin og dyktig foreleser som med en ekte innlevelse og kompetente gjør at forelesningen bliver spennende.

Behandlingen han telbyr, gjør at man forløser blokkeringer og spenninger i kroppen, får innsikt på triggerne som man blivr blokkeret av.

Martin´s utdannelse er noe alleburde få innsikt i og veldig nyttig for å få glejt i livet og energi teknikken virker på cellenivå og man kan finne svar på hvorfor man bliver syk eller komme i ubalanse

Hvorfor bliver organer syke…
Avsak og virkning…
Fysisk og psykisk..
Alt henger sammen og dette er en helhetlig tenkning
Haper mange vil fa glede av dette

Hilsen fra Lajla

Jeg har været på Uddannelsen EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen

 

Der er en spændende verden til forskel fra før kursus til nu. Jeg har fået nogle fantastiske effektive redskaber til behandling af fysiske og psykiske traumer. Genveje til at kom dybere i sjælen og få sluppet blokeringer og fysiske symptomer i mig selv og til mine kunder.

 

Det er forunderligt så effektive de teknikker jeg har lært er, og hvad de kan bruges til.

 

Tak for nogle lærerige, spændende, indsigtsfulde, overraskende og glædesfyldte weekender.

 

Mange hilsner Birthe

 

 

Tak til Martin for 8 fantastiske dage på EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen

 Det har været en fantastisk rejse!

Jeg har fået mange gode redskaber til at helbrede både psykiske og fysiske sygdomme. Jeg har fået en hel ny og fantastisk forståelse for hvordan traumer eller svære oplevelser i vores liv sætter sig som sygdom.

 Jeg er nu klar til at gå fremtiden i møde med tillid. Jeg er overbevist om at jeg nu har de nødvendige redskaber til at kunne klare alle forhindringer der må komme på livets vej. Kan varmt anbefale alle et forløb hos Martin.

 Martin er meget autentisk og en utrolig dygtig underviser. Han er rolig og nærværende.

Et stort 12 tal herfra. KH Thomas.

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen

 Jeg er glad for boostet som jeg har fået på uddannelsen hos Martin. Jeg har fået et godt værktøj til mit fremtidige arbejde med mig selv, til gavn for mig og mine omgivelser.

En fed oplevelse at se verden omkring mig forandre sig i takt med min egen forandring af selvopfattelse.

Tak for det.

Arne

EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut uddannelsen

 Tak for værktøjer til at klarlægge, forløse og skabe ro. Dette på et så grundlæggende plan, at det skaber håb for forebyggelse og helbredelse nu og i fremtiden. Må mange flere få del i disse værktøjer.

 Eva

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

Behandling af psykiske, fysiske og personlige udfordringer med energiteknikker
Spiseforstyrrelse
En ung pige på 19 år henvender sig, fordi hun lider af bulimi, som er opstået som følge af en periode, hvor der både er problemer i privatlivet og på jobbet. Efter behandlingerne får hun et meget mere normalt forhold til mad, og er i dag er hun ikke længere kategoriseret som bulimiker.

Martins forklaring:
Temaet i hendes liv er magtesløshed og argumentationskonflikter, og det behandler jeg hende for. Da jeg starter behandlingen var hun lige begyndt i en bulimi-gruppe. Der var flere i den gruppe, der havde været der i flere år, som sagde, at hun havde rykket sig mere på 14 dage end de havde på flere år. Lægerne kalder hendes eksempel for et raket-eksempel

Flere eksempler

Lukket for kommentarer.