Bogen Kroppens Celler Husker Alt

 1_FORSIDE_2

Kroppens Celler Husker Alt

Sådan! Martins sprit-nye bog omkring META-sundhed landede i postkassen i dag.. Den er så fantastisk skrevet, og ligesom jeg havde forventet! Tak! Og tillykke med den, du kan godt være stolt..

følte sig begejstret sammen med Martin Hejlesen.

Kender I den med, at I ikke kan løsrive jer fra en bog? Sådan har jeg det lige nu. Bogen her er så spændende og lærerig , at stod den ikke på arbejde i dag, så ville jeg læse dagen lang <3
God dag til jer alle
Martin din bog er mere end fantastisk- og kan læses af ALLE. Jeg har købt en stor stak bøger af Martin – og køber flere så snart de er udsolgte. Bøger kan bl.a. købes hos mig – jeg bor i Nyborg.

Martin..det er en FANTASTISK bog du har skrevet..en STOR hjælp og guide til os alle..

Er i gang med denne skønne bog. Skrevet af min meget dygtige fætter Martin Hejlesen Jensen
 Vil du gerne eje denne oplysende, grundige og hele vejen igennem uundværlige bog skrevet af Martin Hejlesen Jensen kan du her hos mig hente den idag mellem 16.00 og 19.00 prisen er 299 kroner
Hej dame og herre denne bog syntes jeg vi alle skal læse den giver mening og forståelse over vores liv
Helle Pihl Både et forsinket tillykke med bogen og Held og Lykke videre frem
Har lige læst den – en flot og velformuleret bog

Du kan bestille bog her:

Martins_bog

Kroppens celler husker alt
er mere end en bog.

Den er en del af det nye paradigmeskift inden for forståelsen
af kroppen, som opmuntrer mennesker til at tune ind på deres egen
krop og lærer dem at være med til at helbrede sig selv.

Hvis du lærer at forstå dig selv
og får indsigt i din krop og dine følelser,
kan du gøre dig selv rask

Uddrag fra bogen.

– Du har en af de flotteste vokaler, og det er en af de flotteste leveringer, vi har haft på det her show i det hele taget. Dommer Lene Nystrøms varme ord svømmer Nanna i møde.
Nanna kigger på tv-showets dommere og slubrer de positive ord i sig. Trods forventningspresset, de snurrende kameraer, det store publikum og de fire kendisser foran sig formår Nanna både at holde energien oppe og være rolig. Hvem ville have troet for et par måneder siden, at hun ville kunne indtage scenen på den her måde – da sceneskrækken var ved at kvæle hende. Det er næsten ikke til at tro, at hjælpen med energiteknikker har været med til at føre hende hertil.

Kan du forestille dig, at du ved hjælp af dine egne energibaner kan helbrede dig selv? At du kan finde årsagen til fysiske smerter ved at kigge på dig selv og dit liv med andre øjne?

11 kvinder og mænd fortæller deres historie om, hvordan de ved hjælp af behandling med emotionel frihedsteknik er blevet raske eller har mindsket deres smerter markant. Lige fra alvorlige angstproblemer, knæsmerter og hjerteflimmer over spiseforstyrrelser og migræne til forskellige former for kræft. Mød blandt andre Nanna, der var så hæmmet af angst, at hendes job som professionel sangerinde og musiker var i fare, men som ved hjælp af energiteknik igen blev i stand til at indtage scenen – og bedre end nogensinde før. Og Emilie, der aflyste en planlagt knæoperation, fordi hun fandt ud af, at hendes smerter handlede om hendes parforhold, og derfor ikke havde brug for en operation, da hun fik forløst sine indre følelsesmæssige konflikter.

Kroppens celler husker alt – lyt til dem, og gør dig selv rask er en lettilgængelig indføring i metasundhed og energiteknikker, og hvordan menneskets selvhelbredende kraft sættes i gang i forbindelse med sygdom. Bogen er skrevet for alle med interesse for det alternative – både patienter, deres pårørende og fagpersoner inden for enten alternativ eller traditionel behandling.

lene

“Da jeg lærte om det her, forstod jeg, hvorfor organer bliver syge, og hvorfor vi mennesker bliver syge. Vi er lige så påvirkelige over for dårlig kost og livsstil, som vi er over for psykisk ubehag og traumer. Det sidste døjede jeg med, og det havde taget bopæl i mit hjerte.”
– Lene Hansson, kostvejleder, bestsellerforfatter

NINKA_0477_WEB

Martin Hejlesen er den nye tids sundhedsleder… Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. Det ungdommelige, moderne og tiltrækkende med urgammel visdom.

– Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter kendt fra Kernesund familie – sådan!

bent

Dagfrid & Bent Madsen

”Folk får med årsagsmodellen mulighed for at forstå den bagvedliggende forklaring på deres egen sygdom, hvordan de kan helbrede sig selv, og hvordan de kan forebygge sygdomme. Vi har meget ofte observeret, at når en person har fået kendskab til den virkelige årsag til sin sygdom, begynder en helbredelsesproces automatisk. Det er mit største håb, at denne viden deles med så mange som muligt”.

Bent Madsen, underviser i metasundhed.

susanne

”Martin er dybt passioneret inden for sit felt. Han tager notater, stiller metaspørgsmål og går meget ned i detaljer. Han er overordentligt og helt oprigtigt interesseret i at hjælpe.”

Susanne Billander, underviser i metasundhed

Nota. Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder har indlæst bogen som lydbog

Kroppens celler husker alt: lyt til dem og gør dig selv rask

Nota arbejder for informationsmæssig ligestilling, som omfatter blinde, svagsynede, ordblinde, og andre der på grund af handicap ikke kan læse almindelig trykt tekst. Alle udlån af Notas bøger er forbeholdt denne gruppe. Bøger produceret af Nota, har Nota ikke ret til at sælge kommercielt.

Her

Nu kom den længe ventede lektørudtalelse og nu kan du låne min bog på landets biblioteker

Her

udtalese

Få 46 sider af min bog ”Kroppens celler husker alt: lyt til dem og gør dig selv rask” som indeholder

– forord
– hvad er metasundhed
– Sådan virker det. Prøv EFT på dig selv
– 1 case

Der er ALTID HÅB

14344177_10154041590763931_938217359239148254_n-2

Kostvejleder Anne Grete Rose Hornemann-Thielcke har gennem mere end 30 år hjulpet titusinder af mennesker med at blive raske, styrke deres helbred og genoprette kroppens naturlige balance. Hun giver nu stemme til sine klienter i bogen DER ER ALTID HÅB, som blev udgivet af hendes eget forlag H-Thielcke d. 1. september 2016.

”Jeg er så taknemmelig fordi jeg igennem mødet med Anne, har stiftet bekendtskab med en rigtig hjertevarm veninde, og en af sidegevinsterne, udover et meget værdifuldt venskab har også givet mig klarhed over månedens faser samt minusser og plusser. Der er særlige gode grunde til at følge ebbe og flod. Det er blevet til en masse ændringer i form af urter og kosttilskud og som er med til at holde kroppen i balance i det samfund vi lever i”.

I 48 dybt personlige og forskellige beretninger fortæller både klienter og pårørende om deres forløb hos Anne Grete Rose Horneman-Thielcke og om at blive raske igen i forbindelse med mere eller mindre alvorlige sygdom. Bogen fortæller om det at tage ansvar for sit liv og gå nye veje og blive aktiv medspiller i sin egen helbredelse.

Mød bl.a. eliteidrætsudøveren, som fortæller om hvordan en ændret diæt og indtagelse af vitaminer og mineraler skabte forandringer i hendes krop, der forbedrede hendes resultater og i sidste ende var med til at sikre hendes deltagelse ved OL i London i 2012.

Mød moderen hvis 16-årige søn får konstateret en sjælden sygdom, og som følge heraf havner i en kørestol, må droppe gymnasiet og kan se frem til et liv på invalidepension. Men da han præsenteres for en total ændret kost- og vitaminindførsel, ændre alt sig, og mange år efter er han i dag fuldstændig rask og lever et almindeligt liv.

Systemet går ud på at genoprette kroppens individuelle balancer med urteteer og kost, vitamin- og mineraltilskud, homøopatiske midler, samtaleterapi og derigennem at opbygge kroppens vitalitet og ydeevne.

Tidligere udgivet bøger som også anbefales: Sundhedens Alfa og Omega og kogebog til Sundhedens Alfa og Omega til bogen DER ER ALTID HÅB som er den syvende i rækken.

Kontakt Anne 

Bestil bog her

Af hele mit hjerte tak og tak for dig kære Anne!

De kærligste hilsner fra Martin

Lukket for kommentarer.