Webinar-forløb – Selvhealing – Binyretræthed – Det Metaboliske syndrom

Metasundhed_bannere_helbred_dig_selv_plante

Velkommen til Martin Hejlesens 9 ugers webinar “Selvhealing”

Her får du svar & forslag til redskaber på:

 • Mave/tarm problemer
 • Celleforandringer
 • Udbrændthed
 • Frygt for at blive syg

At styrke dine binyrer, skjoldbruskkirtel og rense din krop, dit tarmsystem & lever for giftstoffer er det, du lærer om på dette forløb – samt en masse andet essentiel viden, som du får brug for, hvis du gerne vil have effektive redskaber og eller kendskab i dette emne til dig selv og dine eventuelle klienter.

Vil du gerne have:

 • Teknikker til selvhealing, så du selv kan forløse gammelt nag og bitterhed m.m.
 • Større selvforståelse og selvrespekt og en kærlig respekt for andre.
 • Nøglen til at stå ved dig selv og mærke dit lys og bruge dit mørke til udvikling.
 • Redskaber til at slukke frustrationen over at dine ubalancer kommer igen og igen.

Så er det dette her forløb, du skal dykke ned i.

Vil du også gerne:

 • Lære at tune ind på din krop med metasundhed, fordi du ikke forstår, hvorfor dine ubalancer opstår?
 • Have en pejling på, hvad der gør sig gældende i din krop ud fra de ubalancer, du har, og få redskaber til selvhealing?
 • Blive i stand til at tænke om dine ubalancer på en helt ny måde, så du kan sætte dig selv fri af dem?

Ja, så anbefales du på det varmeste at nappe en plads, inden det er for sent.

Prisen er 1850 kr. inkl. moms.

Du kan tilmelde dig på mit forløb Her  til start mandag d. 8. juli 2019.


Her er de 9 uger, som tager dig igennem alt, hvad du gerne vil vide, så du aldrig mere skal opleve, at kroppens ubalancer er uforståelige for dig igen

Du får:

Muligheden for at tolke alt, hvad du oplever i et nyt perspektiv.

En dyb indre tilfredshed, så du kan gå fra meningsløshed til meningsfuldhed.


Her er indholdet for de 9 uger:

Uge 1 Intro til METAsundhed – Hjernestammen: Her får du en genial genvej til at tune ind på, hvordan du har følt dig truet på din overlevelse (bevidst/ubevidst plan), og hvordan dine oplevelser bor i din krop og dine celler.

Det handler om hjernelagene, hjernestammen og din overlevelse, og når du er færdig med modulet, vil du vide, hvordan væskeproblemer, øreproblemer, tarmproblemer og lunge/lever/bugspytkirtel ubalancer hænger sammen – ud fra et metaperspektiv, med de oplevelser/livsstil/miljøpåvirkninger du har haft i dit liv.

Thora

Uge 2 – Lillehjernen

I denne uge finder du af, hvad der er på spil, når du føler dig ubeskyttet på det bevidste/ubevidste plan. Du får min smutvej til at arbejde med  det, der handler om hud, og det, der er placeret på huden.

Det handler også om lillehjernen, og efter modulet vil du forstå, hvordan brystforandringer, hudproblemer og celleforandringer er kædet sammen – ud fra et metaperspektiv, med de oplevelser/livsstil/miljøpåvirkninger du har haft i dit liv.

Vibeke

Uge 3 – storhjernemarven

Du kan her stille ind på alt det i dit liv, som bogstavelig talt er gået igennem marv og ben hos dig på det bevidste/ubevidste plan. Og du finder ud af, hvordan dit selvværd hænger sammen med din historie/livsstil/miljøpåvirkninger.

Du vil efter denne uge være klar over sammenhængen mellem den værdi, du tillægger dig selv, og den forbindelse, der er til smerter, led og knogle-ubalancer.

“Nu, efter at have hørt dit webinar, frygter jeg ikke min tilstand længere, men takker min krop for at heale mig, min tålmodighed er lige vokset med lysår 🙂 min trang til at hjælpe den, afdæmpet og rolig/velovervejet ♥ i dyb taknemmelighed ♥ fra en mega snottet Hanne 😛 specielt min højre siden, bihuler, pandehuler ja helt ned omkring øret og halsen 😉 ♥ ♥ ♥ taak Martin”

Uge 4 – storhjernebarken

Det handler om kommunikation og relationer og der er fokus på områder, grænser og territorium for både mænd og kvinder på det bevidste/ubevidste plan. Her finder du alt, der omhandler psykiske forstyrrelser og lidelser, som igen hænger sammen med de ubalancer, vi har på et fysisk plan. Helt specifikt hænger det sammen med dit hjerte, din hud og dit underliv og du vil finde ud af, hvordan din seksualitet og dit syn også er en medspiller.

Efter ugen vil du forstå den balance, der findes mellem at leve som individ og samtidig være en del af flokken med den mangfoldighed, som er i vores samfund i dag. Og du vil have redskaber til at navigere på en ny og mere harmonisk måde i din verden.

“Kæreste Martin. Tusind tak for et rigtig godt webseminar. Det var overskueligt og det gav virkelig god forståelse for emnet. Det har samtidig givet mig rigtig mange tanker omkring mit liv og hvordan jeg lever det, men de store konsekvenser, det indtil videre har haft sundhedsmæssigt. Tak ❤ Tanker og smil Inge”

“Hej Martin. Det har været en fornøjelse at deltage på dit webinarforløb, og jeg har bestemt fået en større forståelse, og gode redskaber at arbejde med – Tak for det 🙂 Anne Mette”

Uge 5 – Viden om din lever.

Når vi har huller eller problemer med tænderne, er vi blevet præget i vores samfund til at tro, at problemet er selve tænderne. Men er det nu sandt… det med tænderne?

For mange galdesten forhindrer, at der udskilles tilstrækkelig med galde, hvilket igen nedsætter og mindsker spytsekretionen fra mundens spytkirtler. Spyt er nødvendig for at rense munden og holde vævet i den blødt og smidigt. Hvis der ikke er tilstrækkelig meget spyt, begynder forrådnelsesbakterier at brede sig i mundhulen. Dette fører til huller i tænderne, tandkødssygdomme og andre problemer med tænderne.

√ Focus på mineraler

√ Hvilken frugter og grønsager der er effektive

√ Metoder til at rense ud på flere planerUllamari

Uge 6 – Tarmfloraren

√ Det skjulte overforbrug af fruktose
√ Tilsætningsstoffer (kemikalier) i mad- og drikkevarer
√ Fordøjelsen – at fordøje livet
Bugspytkirtlen
√ Faktorer som kan medvirke til forhøjet insulinniveau
√ Hypoglykæmi
Opnå kendskab til det du bør vide, for at fremme din selvhealing vedr. disse emner.

Antallet af diabetikere er fordoblet på 10 år. Der er en voldsom stigning blandt børn og unge, der diagnosticeres med type 1 -diabetes. Dette er ikke genetisk betingede forandringer, da mere end 90 % af børn med sukkersyge ikke har diabetes i familien.

Bjarke

Uge 7 – Binyretræthed

Jeg vil elske at dele med dig om alt det jeg ved omkring binyrerne og hvad du skal gøre for at støtte dem og få dem til at fungere, så de giver dig energi. Samt hvor vigtigt det er at støtte dine binyrer for at hjælpe din skjoldbruskkirtel.

Binyrerne er to små kirtler, der sidder ovenpå nyrerne, og tilsammen producerer de over 50 forskellige hormoner, herunder kortisol og adrenalin. Hver gang kroppen bliver udsat for sygdom, belastninger, giftstoffer, stress, psykisk pres, kriser, operationer m.m. arbejder binyrerne på højtryk for at afhjælpe situationen. Hvis de i længere tid har været på overarbejde, kan de blive udbrændte, og binyretræthed er kendetegnet ved symptomer, som blandt andre:

 • ekstrem træthed
 • smerter i lænden
 • nedsat sexlyst
 • at det sortner for øjnene, når man rejser sig
 • problemer med korttidshukommelsen/ koncentrationen
 • trang til salt og sukker
 • nedsat stresstolerance
 • lettere depression
 • hormonelle problemer
 • og meget mere

“Kære Martin, vil bare sige dig tak for et virkelig informativt webinar. Det bedste jeg nogensinde har hørt. Tak❤️ Berit”

Uge 8 – stofskiftet
√ Østrogendominans
√ Stofskiftet og skjoldbruskkirtlen

Det vil gå op for dig, hvor vigtigt det er at værne om dig selv og støtte dig selv med de rigtige tilskud, for at være i bedst mulig hormonel balance.

Påvirker binyretræthed skjoldbruskkirtlen?

Ja. Cirka 80 procent af de mennesker, der lider af binyretræthed, lider også i nogen grad af nedsat skjoldbruskkirtelfunktion og ikke responderer på behandlingen, lider også af binyretræthed. Hvis disse mennesker skal fungere, er man nødt til at gøre noget både for binyrerne og skjoldbruskkirtlen.

Charlotte

Uge 9 – kræftbetegnelsen

Du får en større forståelse for, hvad kræftbetegnelsen er, og hvad du bør vide, for at støtte din krop bedst muligt for at rense kroppen for giftstoffer, og hvorfor det er vigtigt, at det også indebærer forløsning af stress og frygt.

Hver dag producerer min krop millioner af kræftceller. Hvorfor skal jeg frygte dem?

 • 90-95 procent af alle tilfælde af kræft dukker op og forsvinder igen af sig selv.
 • Nogle mennesker, som midlertidigt er under alvorlig stress, producerer flere kræftceller end normalt og danner klynger af kræftceller, MEN som forsvinder igen, når personen får det bedre.
 • Ifølge lægevidenskabelig forskning daler udskillelsen af interleukin-2, DNAéts kraftige kræftbekæmpende stof, i forbindelse med fysiske og mentale belastninger og stiger igen, når personen bliver glad og afslappet.
 • En lav udskillelse af interleukin-2 øger forekomsten af kræft i kroppen.
 • Generelt er mennesker imidlertid ikke under kraftig stress hele tiden. Derfor forsvinder hovedparten af al kræft uden nogen form for lægelig indgriben og uden at volde nogen virkelig skade.
 • Netop i dette øjeblik går der millioner af mennesker rundt med kræft i kroppen, uden at de har nogen anelse om det. Ligeledes er der millioner af mennesker, som helbreder deres egen kræft, uden at de overhovedet ved det.
 • Løsningen til stress er, at man renser kroppen og genopretter en normal fordøjelses- og udskillelsesfunktion, men selv her vil kræftcellernes vækst fortsat spille en vigtig rolle i kroppens naturlige forsøg på at overleve.

Bettina

Jeg har holdt Martin & Metasundhed Marathon (9 ugers webinar) Det var super godt! Tusind tak igen! Jeg lærte virkelig meget og kunne genkende hvad alle de gamle sygdomme og skavanker handlede om. Og jeg er virkelig imponeret over din viden om alt det her. Det er godt nok vildt hvad du ved om hvordan kroppen og sindet spiller sammen.

Og så kan jeg fortælle at mine lymfekirtler nu begynder at falde til ro og blive mindre, så det var super hjælpsomt med den sidste session ? Og sidst men ikke mindst så vil jeg bare sige, at du er et virkelig virkelig fint menneske. Din kærlighed til andre mennesker og dit ærlige ønske om at hjælpe og din ydmyghed er simpelthen så smukt. Det skal du vide ❤️ Kh Inger

“Kære Martin!
Mange tak for de gode samtaler, jeg havde hos dig, det har allerede ændret mange ting i mit liv og jeg er sikker på, at der kommer flere gode ting til mig fremover.
Jeg har også været meget glad for at deltage i dit webinarforløb, oplever det som en god fortsættelse på vores samtaler.
 Det er blevet meget lettere for mig, at være sammen med andre og som vi talte om, har jeg også fået nye venner, men det gode er, at jeg nok også beholder dem, jeg havde før.
 
Jeg var på Bispebjerg i dag og arvævet er aftagende, dog vil han gerne se mig igen om en måned, for at være helt sikker. Det vil være dejligt, når det kan afsluttes. Jeg mærker intet til fibromet og regner med, at det er “faldet til ro”, min psoreasis er også i ro og jeg har accepteret, at det skal plejes, regner det ind under det, med at have omsorg for mig selv.
 
Mange tak for din hjælp. Kh. Hanne”

Du får altså:

 • 9 ugers intens og dybdegående undervisning af Martin Hejlesen med en lang række redskaber til selvhealing dig selv og slippe frygt.
 • Superskarpe bonusvideoer med diverse spændende info og redskaber til at forløse stress med.

Når du har gennemført mit 9 ugers forløb ved du:

 • hvor meget klogere du er blevet om de reaktioner i kroppen
 • hvad redskaber du selv kan bruge for møde dig i dine konflikter
 • hvor meget mere afslappet du er i forhold til en ubalance opstår
 • hvad du skal gøre for at styrke din fordøjelse
 • hvad du skal gøre for at styrke din lever
 • hvad du skal gøre for at styrke din skjoldbruskkirtel
 • hvad du skal gøre for at styrke dine binyrer
 • hvad du skal vide om giftstoffer som er den egentlige årsag til kræftceller (hvordan du styrker cellerne)

 Metasundhed_bannere_helbred_dig_selv_plante

 Din investering og tilmelding.

9 ugers træningsforløb

Prisen er 1850 kr. inkl. moms.

Du kan tilmelde dig på mit forløb Her  til start mandag d. 8. juli 2019.

Din pris er  1850 kr. inkl. moms på mit 9 ugers træningsforløb.

Fra 8. juli 2019: Hver mandag kl. 10:00 i hver uge åbner der et nyt enme op. Du bestemmer selv, hvornår du vil se det.

Når de 9 uger er afsluttet, stopper forløbet, men bonusmaterialet bliver i dit space. (du kan til enhver tid se bonusmaterialet i minimum 12 mdr. fra købstidspunktet)

Du kan tilmelde dig på mit forløb her start 08. juli 2019

 Hvornår starter det?

Første uge starter d. 8 juli 2019  kl. 10:00 og efterfølgende bliver der åbnet hver uge.

Spørgsmål og svar:

Giver dette adgang til metasundhedsuddannelsen?

Svar: Dette forløb giver en omfattende viden og du er velkommen til at ansøge om optagelse (12 dages uddannelse) hos Martin Hejlesen – igennem uddannelsen vil du så kunne modtage certificering af både grundkursus og overbygningen, hvis kravene hertil bliver opfyldt.

Kan det deles op i to rater?

Svar: Ja, via linket kan du vælge at betale i to rater.

Yderligere spørgsmål?

Send endelig en mail til hejlesen@hotmail.dk og jeg er klar til at hjælpe dig.

Kærlig hilsen

Martin

Metasundhed_bannere_helbred_dig_selv_plante

 Testimonials webinar Her

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.