Kontakt Martin Hejlesen

6

Køb min bog – klik på billedet.

Martins_bog

Kontakt
Martin Hejlesen

META-Health master trainer

META-Medicine_Association_RoundLogo_web200

meta logoTalebobbel_forsiden_AnnegreteAnne Grete Horneman-ThielckeAnne_18-b-e1452779184731

Du har mulighed for at indgå i et forløb hos mig. Enten individuelt eller på de personlige selvudviklingsforløb Practitioner uddannelser i EFT/TFT  Tankefeltsterapi og METAsundhed.

Martin_portrait

Jeg behandler face to face eller via Zoom, facetime.

Der er mulighed for behandling i Silkeborg.

Pris oplyst under privat session.

Martin Hejlesen

Hejlesen@hsdp.dk eller hejlesen@hotmail.dk

Martin Hejlesen ApS CVR nr. 39101033

Silkeborg 8600

Danmark

Logo_tekst

Pernille har sluppet sine briller, sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år

Her fortæller en meget rørt Pernille, som har sluppet sine briller(langsynethed), sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år på ”sofaen” (har dog passet sit job som lægesekretær) om sin rejse.

15. august. 2018 Update fra Skleroseklinikken: Vi behøver ikke at se dig lige foreløbig. Det kan være 1 år eller 2 år, det ved Pernille ikke <3

Pernilles egen røntgenlæge gav feedback på scanningsbillederne. Alle de små omkringliggende pletter var sporløst forsvundet og de øvrige pletter var uændret, altså ”ingen aktivitet” – Det kaldes ”stationære forandringer”.

Hun fik diagnosen 5. februar 2018 og har ikke været i medicinsk behandling. Mit første møde med Pernille var 15. februar, hvor hun har kombineret et personligt forløb med min uddannelse i Alicante.

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session med Martin? tryk her

Konsultér en METAsundheds-professionel

METAsundhedspractitionere er omfattende uddannede og erfarne fagfolk, der hjælper dig med at finde og løse grundårsagen til dine sundhedsmæssige problemer. For at gøre det, anvender de forskellige former i META-Health-metodikken.meta logo

Find dem her

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

Behandling af psykiske, fysiske og personlige udfordringer med energiteknikker

Flere eksempler

Martin Hejlesen Jensen

I de senere år er flere og flere læger indstillet på, at sygdom bør helbredes ved en integration af patientens fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstand. Og endnu flere alternative behandlere går ind for begrebet, der først hed ”metamedicin”, nu ”metasundhed”. En af dem er Martin Hejlesen Jensen, som har opbygget stor viden og erfaring med personlig udvikling, coaching, Emotionel Frihedsteknik (EFT) med metasundhed som det afgørende udgangspunkt.  Læs hele artiklen i Tidslerne

Martin Hejlesen Jensen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed, Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kanMartins_bog Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

Martin Hejlesen Jensen gav livløse Sinem førstehjælp og forsøgte at redde hende efter skud

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, sin mor, i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

mor

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.