Kontakt Martin Hejlesen

Køb min bog – klik på billedet.

Martins_bog

Talebobbel_forsiden_AnnegreteAnne Grete Horneman-ThielckeAnne_18-b-e1452779184731

Du har mulighed for at indgå i et forløb hos mig. Enten individuelt eller på de personlige selvudviklingsforløb Practitioner uddannelser i EFT/TFT  Tankefeltsterapi og METAsundhed.

Martin_portrait

Det kan foregå enten via face to face eller via Zoom, facetime.

Der er mulighed for session i Silkeborg.

Pris oplyst under privat session.

Martin Hejlesen

Hejlesen@hsdp.dk eller hejlesen@hotmail.dk

Martin Hejlesen ApS CVR nr. 39101033

Silkeborg 8600

Danmark

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

Martin Hejlesen Jensen

I de senere år er flere og flere læger indstillet på, at sygdom bør helbredes ved en integration af patientens fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstand. Og endnu flere alternative behandlere går ind for begrebet, der først hed ”metamedicin”, nu ”metasundhed”. En af dem er Martin Hejlesen Jensen, som har opbygget stor viden og erfaring med personlig udvikling, coaching, Emotionel Frihedsteknik (EFT) med metasundhed som det afgørende udgangspunkt.  Læs hele artiklen i Tidslerne

Martin Hejlesen Jensen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed, Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kanMartins_bog Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

Martin Hejlesen Jensen gav livløse Sinem førstehjælp og forsøgte at redde hende efter skud

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, sin mor, i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

mor

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.