Tankefeltterapi

3_EFT_3

Emotionel Friheds Teknik (EFT)
Tankefeltterapi (TFT)

Tankefeltterapi/EFT er en kombination og viden om, kroppens energibaner, nervesystemet, hjernen og de reaktioner, der heraf udmønter sig i kroppen.

Gul_mand_3D_stenTankefeltterapi er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som er udviklet og tilpasset siden 1980, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callanhan.

Behandlingen foregår ved, at vi sidder, eller står, overfor hinanden.

Efter en indledende samtale, gennemføres behandlingen ved, at jeg, ”banker” blidt, med to fingre, på bestemte punkter, på din krop, samtidig med, at du tænker på problemet, du gerne vil slippe/forløse.

Herved sættes dine egne, selvhelbredende kræfter i gang…

Det er en meget enkel behandlingsmetode, som er overraskende effektiv.

EFT står for Emotionel Friheds Teknik som jeg anvender i mine behandlinger og uddannelser, er en vildt effektiv teknik til at forløse gamle traumer, arbejde målrettet med dine omgivelser og komme i dybden med den modstand, vi alle har, og som gør, at du lever med blokeringer i større eller mindre omfang.

Der udover indgår principperne i metasundhed som en analyse af personen.

Men hvad er metasundhed egentlig for en størrelse?
Metasundhed eller metamedicin, som det også kaldes, er en ældgammel læren om det selvhelbredende menneske, der er blevet brugt i tusinder af år.

I modsætning til den konventionelle lægevidenskab arbejder vi her med roden BAG ethvert sygdomsbillede, i stedet for blot at behandle symptomerne.

Det mener jeg, er den rette vej frem, idet vi på den måde kan eliminere sygdomme i vores krop og sind, i stedet for blot at begrave dem dybere.

Pris samt dato for foredrag, undervisning, supervision, behandling/analyse er oplyst i webshoppen.

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Kontakt: Du har mulighed for at indgå i et forløb hos mig. Enten individuelt eller på de personlige selvudviklingsforløb uddannelserne EFT- & METAsundhed Practitioner .                                                                   
 Jeg behandler face to face i Silkeborg.
Martin Hejlesen
Hejlesen@hsdp.dk
Video om EFT:
Nanna Larsen er blevet coachet og fået tankefeltterapi af Martin for sceneskræk:

Voice på TV2 – læs hendes beretning her
– Lyt til Nannes optræden her:

 

 

 

Lukket for kommentarer.