Alicante: Metasundhedsuddannelsen hos Martin Hejlesen

Her er din enestående mulighed for at kombinere din uddannelse i at blive din egen skarpere terapeut med en afstikker til sydens sol!

Jeg må indrømme, jeg har glædet mig som et lille barn til at vise dig det her unikke tilbud, som jeg har gået og udviklet på.

Det er til dig, der ville ønske, at uddannelse var noget, der kan tages i dit tempo – uden at vasketøj, børn, madpakker, mails og hverdagsting stikker en lille irriterende kæp i din koncentration.

Her hos mig i Alicante er du fri til at gøre præcis, hvad du har lyst til – så længe du selvfølgelig gør det indenfor de rammer, uddannelsen kræver 😉

Nej, men seriøst.

IMG_1686

Jeg har tænkt og tænkt over, hvordan jeg bedst skruede det sammen, så der også var tid til refleksion mellem undervisningen.

(Og hvis du kender mig, så elsker jeg at reflektere meget…og længe…og nogengange måske i overkanten)

Men her er det så:

8 dages undervisning spredt på 14 dage, så du også får tid til at summe over dagens læring, tage en dukkert i det alt for lækre blå hav, tag et smut ud på de spanske bjergsider og bare VÆRE.

Pernille har oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år

Modul A og B på uddannelsen i metasundhed i dejlige Alicante. Modul 1+2.

Med uddannelsen til METAmetasundhedsuddannelsen lærer du:

 • at tune ind på din krop, så du forstår, hvorfor dine ubalancer kan opstå
 • at pejle dig ind på, hvad der gør sig gældende i din krop ud fra de ubalancer, du måtte have
 • om redskaber til at forløse stress med
 • at blive i stand til at tænke om din krop på en helt ny måde
 • en terapeutiske ramme til at hjælpe både dig selv og klienter/patienter til at forstå deres krop i et meta-sundheds perspektiv
 • at udarbejde en terapiplan i forhold til de ting, der afdækkes i meta-sundhedsanalysen*

*Denne analyse er en komplet undersøgelse, der hjælper dig som terapeut til at komme rundt om det hele menneske, du sidder overfor.

IMG_1629

Du kan være sikker på at komme herfra med en rygsæk fyldt til randen med værktøjer, der arbejder intenst med din egen sundhed og eventuelle klienter.

Men hvad er metasundhed egentlig for en størrelse?

 • Metasundhed eller metamedicin, som det også kaldes, er en ældgammel læren om det selvhelbredende menneske, der er blevet brugt i tusinder af år.
 • I modsætning til den konventionelle lægevidenskab arbejder vi her med roden BAG ethvert sygdomsbillede, i stedet for blot at behandle symptomerne.

Det mener jeg, er den rette vej frem, idet vi på den måde kan eliminere ubalancer i vores krop og sind, i stedet for blot at begrave dem dybere.

Metasundhed virker og det er jeg selv et levende eksempel på, det samme er mine mange klienter. Du behøver heller ikke søge særligt længe, før du vil opdage fantastiske resultater HER.

IMG_2547

 “Jeg kan varmt anbefale Martin som underviser.
Han opfylder til fulde alle tre mål, beskrevet i Mutaranas læringsteorier:
Kærlighed
Tid til reflektion
Passende forstyrrelser.” Hanne

IMG_1626

 “For mig var de 14 dage i Spanien virkelig skønne, det giver et fantastisk sammenhold i gruppen,
Jeg kom hjem fyldt op med god energi samt havde fået og givet en masse behandlinger, samt lærer fået et stort indblik i hvad Metasundhed indeholder og kan gøre en forskel.” Gitte

Du kommer altså til at forstå

Hvad er METAsundhed, og hvordan spiller det en væsentlig rolle i integrativ medicin?

Hvad starter et symptom eller en proces i kroppen, og hvordan påvirker det os?

Hvordan kan du identificere forskellige aspekter af en proces, herunder hvilke symptomer, der viser sig, når vi er i en aktiv konflikt, og hvilke symptomer der viser sig, når konflikter løser sig.

Læring om hjernens evolution, herunder de forskellige hjernelag og tilhørende organer samt sammenhængen mellem indre og ydre konflikter.

Læring om mikroorganismers rolle og deres vigtige formål.

Trin-for-trin oplæring i, hvordan du indsamler oplysninger til at foretage en META-Diagnose, herunder hvordan du finder konflikten bag.

Alicante 2019 045

 Jakob Rishi anbefaler Martin Hejlesen: “Wow ⭐⭐⭐⭐⭐ Det har sgu nok været de fedeste, mest informative og spændende 14 dage jeg har oplevet i virkelig lang tid. Sygdom og healing samt dets proces har givet mig en helt ny måde at se tingene på. Og som en bonus er jeg kommet af med min uro i benene. Martin er et overflødighedshorn af viden og en kompetent underviser. Kan stærkt anbefale denne uddannelse ❤️✨🙏🏼”

IMG_1625

“Der har været en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Vi har arbejdet meget med hinanden og øvet diverse teknikker, hvilket for mig har været rigtigt godt, da man både får arbejdet med sine egne udfordringer og får praktisk erfaring i at arbejde med andre, hvilket man har god brug for, hvis man gerne vil hjælpe andre, enten familie eller venner, eller man gerne vil arbejde med det i sin praksis, som jeg gerne vil. Her er det også meget brugbart, at vi har lært at lave en fuld terapiplan ud fra spørgsmål i en metasundhedsanalyse.” Susanne

 Du lærer altså indgående om følgende emner:

√ Teorien og filosofien bag METAsundhed

Redskaber til at forløse traumer/stress med: Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)

Alicante 2019 008

√ Diagnose processen på et mere detaljeret niveau

√ Afdækning af traumatiske begivenheder og følelsesmæssige mønstre, der går forud for vores adfærd og sygdomme

√ Genopretning af balancen via de ovenævnte værktøjer

Alt sammen nøje opbygget, så du bliver meget klogere på:

Det Metaboliske syndrom √ Myter om overvægt √ Det er 2 typer fedtvæv √ Den grundlæggende fedtstofregulering, leptin og insulin  √ Stress, højt insulinniveau og overvægt

Faktorer som kan medvirke til forhøjet insulinniveau √ Nyrekanalskonflikt –  ikke føle sig på rette plads  √ Ernærings typer √ Tilsætningsstoffer (kemikalier) i mad- og drikkevarer √ Det skjulte overforbrug af fruktose √ Fruktose og urinsyre √ Østrogendominans √ Stofskiftet og skjoldbruskkirtlen √ Bugspytkirtlen √ Hypoglykæmi √ Binyretræthed

Tarmfloraren √ Fordøjelsen – at fordøje livet √ Psykologiske faktorer omkring måltiderne √ Hvordan definerer ”ernæringseksperter” overvægt √ Mine Terapiplaner

Alicante 2019 046

 Din investering og tid

Prisen  kr. 16.000,- 

Send mig en mail på hejlesen@hotmail.dk

Og så kan du snart være på vej til Spanien sammen med mig og 9 andre skønne mennesker.

Eksempel på budget på turen

Fly fra fx Billund tur/retur 1.253 tjek link her 

Lejlighed 1 person 14 dage 2436 kr. tjek link her 

Billeje fx Golf 14 dage 2000 kr. tjek link her 

Mad/diverse ca. 2500 kr.

Uddannelsen 16.000 kr.

I alt

Alicante 2019 005

Kom med på en fantastisk 14-dages tur til Alicante den ., Modul A og B på uddannelsen i metasundhed. (modul 1+2) foregår:

Alicante tur

og tag dele af den anerkendte METAsundhedsuddannelse. Certificeringsdelen/eksamen modul C kan tages hjemme hvis dette ønskes.

16.000 kr.  (Alicante)

Læs denne folder for nærmere info:Modul 1+2. Alicante folder 2020

Jeg har udarbejdet en folder til dig, hvor du kan læse mere om den her fantastiske mulighed.

Du napper den bare lige her: Alicante folder

Læs mere om METAsundheduddannelsen

Se flere udtalelser fra tidligere kursister lige her

Du skal tage til Alicante sammen med mig, hvis du:

 • leder efter det lille ekstra ved en uddannelse, som ingen anden (mig bekendt) tilbyder
 • vil opleve et helt særligt intimt fællesskab, som gør dig til en bedre terapeut, fordi vi er så tæt sammen på så kort tid og derfor kan skabe et helt særligt terapeutisk og venskabeligt bånd, der bare sparker r*v
 • vil  – ikke alene forbedre dine professionelle kompetencer, men også ønsker at få sat lup på dig selv personligt i nogle rammer, hvor du har tid til at komme virkelig i dybden – uden forstyrrende elementer fra hverdagen
 • har brug for en rigtig god undskyldning til at stikke af i 14 dages tid og give dig selv en ordentlig portion selvkærlighed og en (tør jeg godt sige) oplevelse for livetAnmeldelseIMG_1687

13

7 4

I dette unikke retreat vil Martin guide dig til klarhed og mod til at træde ind i dit livsopgave, udforske din retning og dele gaver med visdom og stor virkning

Du kan lære at mestre livskraften, danse med udfordringerne og komme ud til alle dem der venter på dine evner.

At være behandler er et kald og kræver modning. Vi formes til instrumenter, der kan være bærere af den transformerende vibration, den himmelske tone. I retreatet vil vi gå dybt i disse emner – og du vil komme hjem med helt lavpraktiske strategier for hvordan du kan bringe dit arbejde ud, med størst mulig impact.

Jeg kan varmt anbefale en metasundhedsuddannelse hos Martin, og hvis du har muligheden, vil jeg klart anbefale dig at tage den i Alicante. Jeg har fuldt ud kunnet koncentrere mig om mig selv og min egen proces uden at skulle tænke på forpligtelser og hverdagens gøremål. Samtidig er der med fridage mellem kursusdagene sat tid af til, at man bare kan ”være”, bade i det dejlige azurblå hav, vandre i det skønne landskab, læse eller hvad man nu har lyst til og samtidig er der tid til at fordøje undervisning og integrere det personlige arbejde.” Susanne

Alicante 2019 048

Du lærer:

 • Teknikker som forløser stress, ubehag og frygt. Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)
 • META Helikopterperspektivet – at fremme din livskvalitet!
 • Din største styrke er at være villig
 • Dine intentioner og din integritet
 • Mål fokuserer din energi
 • Identificer de indre forhindringer på vejen frem
 • Tvangsmæssig adfærd er spild af energi
 • Mangel er din bedste lærere
 • Transformation af indre blokeringer frigør energi
 • At slippe gamle overbevisninger kan udvirke mirakler
 • Tilgivelse frigør energi
 • At indgå og overholde aftaler bringer dig videre frem på din vej
 • Forhindringer kan føre til gennembrud
 • Gensidig støtte øger din kraft
 • Taknemmelighed er vejen til overflod

IMG_1693

 “Det har på en god måde været meget intensivt; jeg har også fået et meget tæt forhold til de andre deltagere, og vi har haft det rigtigt hyggeligt og sjovt, også når vi mødtes i fritiden. Jeg er virkeligt taknemmelig for at have haft mulighed for at foretage denne rejse sammen med Martin og de andre skønne mennesker, som var med på uddannelsen”. Susanne

Om Martin som underviser

IMG_1718

Martin Hejlesen har interesseret sig for det hele menneske så langt tilbage, han kan huske.

Han har gennem årene oparbejdet en lang række kompetencer indenfor sit felt, som han nyder at give videre til andre på en absolut ydmyg, men samtidig super virkningsfuld måde, hvor du som kursist er i centrum, og hvor du bliver set og hørt lige præcis der, hvor du er i livet. Det gør, at du med garanti rykker dig, uanset hvilke forudsætninger du kommer med.

Han bliver rost til skyerne for at være en knivskarp formidler, en nærværende og tillidsskabende “lytter” og ikke mindst så er han sig selv 100%, hvilket skaber et trygt, autentisk og intimt undervisningsmiljø.

Forløbet afholdes efter en fleksibel model, hvor du selv står for hotel, fly, mad og transport. Så kan du selv tilpasse om du vil have en længere tur, en rimelig pris eller mere luksus undervejs.

Jeg håber, vi ses til et brag af en tur.

Kærlig hilsen

Martin

Hjerteligt tak for en på alle måder fantastisk, transformerende og meget kraftfuld rejse og uddannelse i Alicante.

Martin har gennem sin spændende og inspirerende undervisning i Metasundhed givet mig en uvurderlig viden og indsigt ift. vores forunderlige intelligente krop, jeg har lært at gå bag om div. symptomer/ubalancer og finde ind til årsagen (og opdage den klare sammenhæng mellem kroppens symptomer, organ/væv og hjernen). Jeg har selv på min egen krop på denne rejse mærket en transformation af indre blokeringer og en stor forløsning af gamle traumer/chok og oplevelser, som har sat sig i kroppens celler, hvor jeg har fået en klar bevidsthed om en sammenhæng med mine symptomer. For mig virker det også stærkt, at man lærer, at have tillid til kroppen (i stedet for at gå med en frygt for at blive ramt af diverse skrækkelige sygdomme), at det ikke er tilfældigt, hvilke symptomer man får, og at man faktisk med kendskab til metasundhed og diverse redskaber + evt. understøttende naturmedicin kan stimulere kroppens selvhelbredende kræfter og bringe kroppen tilbage til en naturlig balance.
Vi har i kombination med metasundhed lært at arbejde med EFT, som for mig virker som et stærkt redskab til at afhjælpe og lindre rigtigt mange former for ubalancer (især med denne kombination) – det er en stor styrke, at man selv kan arbejde med det dagligt, og som terapeut kan man give klienten et redskab til at forstærke effekten af behandlingen.
Der har været en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Vi har arbejdet meget med hinanden og øvet diverse teknikker, hvilket for mig har været rigtigt godt, da man både får arbejdet med sine egne udfordringer og får praktisk erfaring i at arbejde med andre, hvilket man har god brug for, hvis man gerne vil hjælpe andre, enten familie eller venner, eller man gerne vil arbejde med det i sin praksis, som jeg gerne vil. Her er det også meget brugbart, at vi har lært at lave en fuld terapiplan ud fra spørgsmål i en metasundhedsanalyse.
Martin er en kompetent og skarp formidler, som er tillidsvækkende og udstråler hjertevarme, og han skaber et trygt miljø at være i og lære i. Undervisningen har helt tydeligt båret præg af, at Martin er en ildsjæl, som har en smittende begejstring og brænder for sit fag. Han deler gavmildt ud af sig selv og sine egne erfaringer og oplevelser, så vi alle kan lære og få nye indsigter.
I øvrigt har vi fået viden og skriftligt materiale omkring Enneagrammet, binyretræthed og det metaboliske syndrom etc. som supplement , som man også kan bruge i en helhedsplan, når det er relevant. Et stort plus er også, at vi har fået nogle super fine, omfattende og gedigne opslagsværker, så det hele er let og overskueligt at arbejde videre med efter kurset.
Jeg kan varmt anbefale en metasundhedsuddannelse hos Martin, og hvis du har muligheden, vil jeg klart anbefale dig at tage den i Alicante. Jeg har fuldt ud kunnet koncentrere mig om mig selv og min egen proces uden at skulle tænke på forpligtelser og hverdagens gøremål. Samtidig er der med fridage mellem kursusdagene sat tid af til, at man bare kan ”være”, bade i det dejlige azurblå hav, vandre i det skønne landskab, læse eller hvad man nu har lyst til og samtidig er der tid til at fordøje undervisning og integrere det personlige arbejde. Det har på en god måde været meget intensivt; jeg har også fået et meget tæt forhold til de andre deltagere, og vi har haft det rigtigt hyggeligt og sjovt, også når vi mødtes i fritiden. Jeg er virkeligt taknemmelig for at have haft mulighed for at foretage denne rejse sammen med Martin og de andre skønne mennesker, som var med på uddannelsen 🙂

Kærlig hilsen
Susanne

Så kom dagen hvor eksamen er bestået, det har været en fantastisk, givende, udviklende rejse.

Efter grundkursuset, besluttede jeg at tage med Martin til Spanien for at tage de 2 første moduler.
Og har så taget det sidste modul og eksamen i København.

For mig var de 14 dage i Spanien virkelig skønne, det giver et fantastisk sammenhold i gruppen,
Jeg kom hjem fyldt op med god energi samt havde fået og givet en masse behandlinger, samt lærer fået et stort indblik i hvad Metasundhed indeholder og kan gøre en forskel.

Tak til Martin og mine med kursister for en fantastisk rejse.
Jeg valgte så at tage eksamen hjemme i København, og har mødt nye dejlige mennesker, som jeg også vil takke for jeres forståelse.
Så helt klart kan jeg anbefale en tur til Spanien sammen med Martin.

Tak til alle på dette fantastiske hold. Glæder mig meget til vi alle ses og støtte hinanden i denne fantastiske Metasundheds verden.

Tusinde tak for god undervisning og dejlige dage Martin.

Kærlig energi

Gitte 

Jakob Rishi anbefaler Martin Hejlesen: “Wow ⭐⭐⭐⭐⭐ Det har sgu nok været de fedeste, mest informative og spændende 14 dage jeg har oplevet i virkelig lang tid. Sygdom og healing samt dets proces har givet mig en helt ny måde at se tingene på. Og som en bonus er jeg kommet af med min uro i benene. Martin er et overflødighedshorn af viden og en kompetent underviser. Kan stærkt anbefale denne uddannelse ❤️✨🙏🏼”

Hanne Andersen  anbefaler Martin Hejlesen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt anbefale Martin som underviser. Han opfylder til fulde alle tre mål, beskrevet i Mutaranas læringsteorier: Kærlighed Tid til reflektion Passende forstyrrelser
Dorthe Cramer  anbefaler Martin Hejlesen.Jeg har lige været på Martins kursus i Alicante, og vil gerne af hele mit hjerte sige tak, samt anbefale dette til alle med interesse herfor. Det var et gennemført og spændende kursus. Genialt planlagt og med en enorm kompetent, dygtig og indlevede underviser. Tak Martin ❤️

Læs mere om METAsundheduddannelsen

Se flere udtalelser fra tidligere kursister lige her

Nap din plads nu, eller send mig dine spørgsmål,  ved at skrive til mig på hejlesen@hotmail.dk

Kære Martin. Hjerteligt tak for en rigtig spændende og lærerig weekend med masser af lærestof, indsigter og dybdegående processer. Du er et fantastisk og meget engageret menneske, og din undervisning er også fantastisk .

Det hele foregår i en meget tryg og rar atmosfære, der tydeligt bærer præg af din store empati, omsorg og respekt for det enkelte menneske. Undervisningen er meget intensiv, og man er ikke i tvivl om, at du af hele dit hjerte gerne vil give så meget viden og så mange redskaber fra dig, som det overhovedet er muligt på en weekend, så man får virkeligt utroligt meget med sig hjem på kun 2 dage.

Jeg vil helt klart gerne hente endnu mere inspiration og viden fra dit store arkiv og beriges med flere dybe indsigter samt lære flere nye redskaber til gavn for både mig selv og andre, så jeg tager med på holdet til ALICANTE i maj/juni.

Det er en glimrende idé og en perfekt mulighed for at få fuldt fokus på processen, når man kan kombinere studier og afslapning i nogle skønne omgivelser langt væk fra dagligdags gøremål som vasketøj og opvask etc. Jeg glæder mig meget til Alicante – det bliver helt sikkert en givende og enestående rejse på mange planer 🙂
Bedste hilsener fra Susanne

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.


Lukket for kommentarer.