Martin Hejlesen

I de senere år er flere og flere læger indstillet på, at sygdom bør helbredes ved en integration af patientens fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstand. Og endnu flere alternative behandlere går ind for begrebet, der først hed ”metamedicin”, nu ”metasundhed”. En af dem er Martin Hejlesen, som har opbygget stor viden og erfaring med personlig udvikling, coaching, Emotionel Frihedsteknik (EFT) med metasundhed som det afgørende udgangspunkt.  Læs hele artiklen i Tidslerne

Martin Hejlesen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed, Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT), og forfatter til bogen Kroppens Celler Husker Alt – Lyt til dem, og gør dig selv rask. 

Martins_bog

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kan Martin sætte sig ind i andres sted, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

Martin Hejlesen gav livløse Sinem førstehjælp og forsøgte at redde hende efter skud sjælen kalder

Martin Hejlesen blev opmærksom på episoden, da en grædende pige kommer ind i forretningen og fortæller, at der er sket noget forfærdeligt udenfor.

– Da jeg kommer ud ser jeg fire-fem personer, der er samlet omkring en kvinde. Jeg ser hende ligge på en parkeringsplads mellem nogle biler. Hun var blevet skudt i brystet og i hoften og var ikke ved bevidsthed, siger Martin Hejlesen.

Han kom hurtigt den unge kvinde til undsætning.

Vidne: Hårdt at høre at hun er død

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, sin mor, Else i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

mor

 

Martin_betjent_fri_webDet har kollegaerne skrevet om Martin Hejlesen:
“Kommunikation er klart en af hans styrker. Han har rigtig god kontakt til de indsatte i fængslet. Måden han kommunikerer på og det rolige temperament der udvises, er desuden konfliktdæmpende. Martin forsøger aktivt at få stoppet potentielle konflikter før de eskalerer.

I et konkret tilfælde hvor en indsat bliver voldsomt frustreret over den måde hans sag har været behandlet, udviser Martin god handlekraft. Hurtigt får han talt indsatte ned og får samtidig en samtale i gang som gør at indsattes temperament falder.

Martin besidder desuden godt humør samt engagement til at få dagligdagen og de opgaver der er ryddet af vejen på fornuftig vis.”

DSC_0344 (2)

#155 Transformationens vej med Martin Hejlesen Jensen

I 2018 startede mine donationer til opbygning af en ny skole i Nepal med 8 klasseværelser. Den står nu færdig. Det varmer mit hjerte og min sjæl, jeg er dybt taknemmelig.⭐️🙏

I 2018 startede mine donationer til opbygning af en ny skole i Nepal med 8 klasseværelser. Den står du færdig. Det varmer mit hjerte og min sjæl, jeg er dybt taknemmelig.

Skolen ligger i Taplejung i Nepal, lokaliseret smukt oppe i bjergene omgivet af den lokale landsby. På skolen går der 210 elever.Gennem fonden Human Practice er de nu færdig med en ny skolebygning med 8 klasseværelser. Projektet på Rastriya er specielt da Human Practice i samarbejde med organisationen Build Up Nepal tester en ny måde at bygge på. Build Up Nepal har trænet det lokale team og de lokale indbyggere i at lave ’interlock bricks’.

Det er en metode hvorpå man lokalt laver mursten som er nemme at sætte sammen og derved bygge skolen. Samtidig er det bæredygtigt & miljøvenligt da de altid kan laves lokalt og ikke importeres, samt det giver arbejdsopgaver lokalt. Human Practice er rigtig glade for samarbejdet på Rastriya med organisationen Build Up Nepal og den svenske Jochnick Foundation.

”Vi er enormt glade for at den nye bygning nu kan tages i brug af de 210 elever på skolerne, der hårdt havde brug for nye lokaler. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for dem”.

De bedste hilsner Martin Hejlesen

Head of Projects | Human Practice Foundation
Lyngebækgårds Allé 2, 1. Sal, 2990 Nivå, Denmark
Website: www.humanpractice.org
Facebook: www.facebook.com/humanpracticefund

Martins_bogKøb min bog – Klik på billedet af bogen.

Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter og holistisk detoxrejseleder-

Martin er den nye tids sundhedsleder

I hver generation af ildsjæle, der færdes her på jorden, er der ledere, der skiller sig ud. De er budbringere og formidlere af ny viden, høj bevidsthed og avancerede teknikker til healing og selvudvikling. Og de er beriget med en særlig magnetisme, et særligt stort hjerte og et særligt lys, der oplyser vejen til helbredelse for store flokke af mennesker, der skal finde vej igennem mørket. Martin er én af dem.

Ikke alene i kraft af en opsigtsvækkende personlig historie og stor viden inden for emotionel frihedsteknik og metasundhed. Men også fordi han er en repræsentant for den ledende, maskuline, handlekraftige og smukke energi, der er brug for hos inspiratorer i den nye tid.
Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. Det ungdommelige, moderne og tiltrækkende med urgammel visdom. Og det indfølende med det slagkraftige. Krop med ånd. Tiden er løbet fra muligheden for at være vejviser og inspirator i det åndelige og kropslige felt uden selv at have integreret sundhed og balance i krop og ånd. Martin praktiserer og udstråler det, han lærer fra sig.

Derfor har han så stor succes med og støtte og tilslutning til sit arbejde. Autenticiteten og kvaliteten er uimodståelig.

Personligt har jeg længe ledt efter en kapacitet, der kan kombinere mønsterbrud via kroppen med stor viden inden for det holistiske, spirituelle og åndelige plan. Derfor underviser Martin på mine online-detoxhold. Personligt har jeg sammen med Martin sluppet de sidste gamle mønstre, jeg ikke selv havde kunnet få bugt med. Og Martin har med sin fantastiske teknik hjulpet med at kurere et knæ og en hofteskade hos min fodboldspillende søn på 12, som hverken en tidligere landsholdslæge, body-sds eller andre behandlinger havde held til at helbrede. Healing er samarbejde med sjælen. Healing er et dybt arbejde funderet i det fysiske, det åndelige og det følelsesmæssige.

Via Martin vil du forstå magien, det simple og smukke ved at forbinde sig med den kraft i sig selv. Martin er din vejviser .

Ninka-Bernadette Mauritson er forfatter til bestselleren Kernesund familie – sådan!, der solgte 140.000 eksemplarer i Danmark. Stifter af onlinesuccesen www.detoxdigsmuk.dk, hvor hun hvert år har over 2.000 kvinder i forløb.NINKA_0477_WEB

Hvor langt min verden når 

Min far Svend Åge som lige er gået på pension  har været en eventyrlysten tømrer-snedkermester, hvor jeg har oplevet mange spændende ting ude i den store verden som ingen bog kan slå 
14292420_10154032774233931_8703197479387464912_n

Min mor Else som var selvstændig kosmetolog28471420_378964942514486_3398900559569223680_n  og gift  med min far gennem 30 år rejste desværre herfra i en tidlig alder på 54 år i 2008 gennem et ca. 2 årig sygdomsforløb  Tabet – hun var den egentlige årsag til min interesse for det alternative ?. Min far og mor har været min helt store støtte gennem livet . De fik tre børn sammen, hvoraf min ældste søster Eva kun blev 13 mdr.

Min nulevende mellemstoresøster Mette har en familie med mand og to børn.

I forbindelse med at vores mor & far kunne fejre 25 års bryllupsdag i 2001 havde min søster og jeg arrangeret en middag et fint sted for 12 af de nærmeste, men endte med en suprise på Kokkedal Slot hvor 45 gæster ink. vores forældre aldrig vil glemme denne aften september 002

Vi har med tiden fået bonusfamilie , da min far mødte og senere giftede  sig med Kirsten i 2012. Kirsten har to børn, Rikke og Vibeke hvor de har hver deres familie med mand & børn. Tilsammen er jeg så onkel for 7.

Jeg har vokset op med svær ordblindhed, stamning og talevanskeligheder  hvor jeg gik på tale-instituttet og fik senere specialundervisning i øvrige klasse trin på folkeskolen. Inden efterskolen havde jeg gået i privatskole siden 6 klasse.

På Handelskolen klarede jeg mig generelt dårligt men endte med at få 11 i eksamen   ud fra den gamle 13 skala, måske mest fordi jeg sprang min ùdulighed over til stor overraskelse. Jeg tog senere et forløb på forskolen til politiet hvor jeg gennemførte politiets 4 optagelsesprøver 4 gange, men dengang var der mange ansøgere og blev ikke blandt de bedst egnet trods gennemførsel.

Jeg kæmpede  mig op fra servicemedarbejder hos den lokale købmand som 13 årig og blev uddannet inden for faget. Det medførte tilbud som leder for over 120 medarbejder i en ung alder på 23.  1909802_118197358930_5923771_n

Med en periode i militæret og i et forsøg i at gennemføre jægeraspirantforløbet12987049_10153678631683931_3897809128892775557_n hvor kun 1 fik jægermærket ud af 148 vendte jeg tilbage til faget hvor jeg var leder i Coop Danmark og til sidst i Dansk Supermarked inden jeg blev fængselsbetjent i knap 3 år.

Jeg fik massive udfordringer med en gruppe af kollegaer inden jeg skulle fastansættes og måtte til sidst forlade jobbet.

Kort tid efter hvor jeg vendte tilbage til faget som leder i Coop Danmark blev en ung kvinde skudt på klos hold af sin eksmand lige uden for butikken. Jeg greb til handling og gav kvinden førstehjælp, hvor ambulancerederne kom kort tid efter, grundet en overfaldsalarm samt vidner der ringede og redderne tog over. Hun overlevede desværre ikke og afgik ca. 40 minutter efter.6253952-hvidovre 2

Den 10. juli 2014 blev et omdrejningspunkt, hvor jeg valgte at forlade lønmodtagerjobbet og drog ind i den verden jeg gennem 6 år havde udviklet mig igennem. Jeg har været selvstændig lige siden.

Året efter i 2015 udgav jeg min første bog hjulpet af Ghostwriters Kroppens Celler Husker Alt”   hvori der er caseberetninger om mennesker med angst, hjertesygdomme, spise-forstyrrelser, kræft og andre fysiske udfordringer kombineret med teori. 16115007_10154416412773931_7116124439578101431_n

Samme år blev jeg udnævnt i en international organisation (IMMA) som underviser for uddannelsen inden for lærringen af hvordan vi kan sætte vores egne helbredene kræfter i spil og kaldes METAsundhed. DSC_0344 (2)

Bagsiden har dog været en massiv markerende Alfa-haners dyster  med Bla. Videnskaben, Sundhedsvæssenet, medierne og diverse sundhedsdebatører som har foregået foran og bag scenen og som de færreste kunne drømme om, men samtidig lærerigt  . Uden de rette ingredienser og ballast hjemmefra, skole- og soldaterkammerater, lærere , kollegaer og chefer var jeg røget borte med blæsten. Men jeg er en bundsolid Nordjyde vokset op nær Vesterhavet. En stædig rebel, men det står jeg ved og måske lige endda for stædig nogle gange.

Vi kan sommetider føle os blevet frarøvet vores kraft. Men faktisk er det sådan, at livskraften findes overalt, også inden i os selv.
Når vi mennesker vågner og ser vores egen power, måske endda gennem mørket – forandres alt.

Det jeg også værdsætter, er at lære fra mig til en masse nysgerrige mennesker, der ønsker at blive klogere på sig selv og sin krop.?

Livet har lært mig, at livet er større end livet – der kan være højt at flyve, dybt at falde, mørk & lys, ydmygheden over det og hvor vigtigt det er at give slip, stoppe op og mærke efter hvad ens hjerte fortæller. Ud over det elsker jeg at udleve min kreativitet og være inspirator gennem budskaber til en masse mennesker. 

17796062_10154617386768931_4092080952912456151_n

Kærligst, Martin

7

Flere eksempler

En lille historie:
Lær mig om himmel og helvede lige nu!

Munken svarer:soldat MartinSamuraien trækker sit sværd og hæver det over hovedet.
Lige før, Samuraien hugger, siger munken roligt:
Dette er helvede.
Samuraien undres og sænker langsomt sværdet.

Så siger munken:
En samurai kommer ind til en munk og råber:  
og dette er himlen.

Vær taknemmelig for mødet. Mødet med de gode, de onde og de grusomme. Også for mødet med et ekstremt irriterende menneske. For også det menneske har oplevet dyb sorg, stor lykke, frustrationer osv. Også det menneske er nuanceret.

I mødet med det menneske bidrager til din udvikling, til jeres fælles udvikling. Gennem mødet kan du forstå, hvilke tanker og følelser der er i dig.


Martin Hejlesen er også din personlige coach og Instruktør på uddannelserne.

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session? tryk her

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.