6
Køb min bog – Klik på billedet.

Martin Hejlesen

I de senere år er flere og flere læger indstillet på, at sygdom bør helbredes ved en integration af patientens fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstand. Og endnu flere alternative behandlere går ind for begrebet, der først hed ”metamedicin”, nu ”metasundhed”. En af dem er Martin Hejlesen, som har opbygget stor viden og erfaring med personlig udvikling, coaching, Emotionel Frihedsteknik (EFT) med metasundhed som det afgørende udgangspunkt.  Læs hele artiklen i Tidslerne

Martin Hejlesen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed, Emotionel Friheds Teknik (EFT) & Tankefeltsterapi (TFT)

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kanMartins_bog Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

Martin Hejlesen gav livløse Sinem førstehjælp og forsøgte at redde hende efter skud

Vidne: Hårdt at høre at hun er død

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, sin mor, Else Hejlesen Jensen i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

mor

 


Martin_betjent_fri_webDet har kollegaerne skrevet om Martin Hejlesen:
“Kommunikation er klart en af hans styrker. Han har rigtig god kontakt til de indsatte i fængslet. Måden han kommunikerer på og det rolige temperament der udvises, er desuden konfliktdæmpende. Martin forsøger aktivt at få stoppet potentielle konflikter før de eskalerer.

I et konkret tilfælde hvor en indsat bliver voldsomt frustreret over den måde hans sag har været behandlet, udviser Martin god handlekraft. Hurtigt får han talt indsatte ned og får samtidig en samtale i gang som gør at indsattes temperament falder.

Martin besidder desuden godt humør samt engagement til at få dagligdagen og de opgaver der er ryddet af vejen på fornuftig vis.”

 

meta logoDSC_0344 (2)

Pernille har sluppet sine briller, sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år

Her fortæller en meget rørt Pernille, som har sluppet sine briller(langsynethed), sklerosesymptomer, samt oplevelsen af en ny sprængfyldt energi efter 4 år på ”sofaen” (har dog passet sit job som lægesekretær) om sin rejse.

15. august. 2018 Update fra Skleroseklinikken: Vi behøver ikke at se dig lige foreløbig. Det kan være 1 år eller 2 år, det ved Pernille ikke <3

Pernilles egen røntgenlæge gav feedback på scanningsbillederne. Alle de små omkringliggende pletter var sporløst forsvundet og de øvrige pletter var uændret, altså ”ingen aktivitet” – Det kaldes ”stationære forandringer”.

Hun fik diagnosen 5. februar 2018 og har ikke været i medicinsk behandling. Mit første møde med Pernille var 15. februar, hvor hun har kombineret et personligt forløb med min uddannelse i Alicante.

Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter og holistisk detoxrejseleder-

Martin er den nye tids sundhedsleder

I hver generation af ildsjæle, der færdes her på jorden, er der ledere, der skiller sig ud. De er budbringere og formidlere af ny viden, høj bevidsthed og avancerede teknikker til healing og selvudvikling. Og de er beriget med en særlig magnetisme, et særligt stort hjerte og et særligt lys, der oplyser vejen til helbredelse for store flokke af mennesker, der skal finde vej igennem mørket. Martin er én af dem.

Ikke alene i kraft af en opsigtsvækkende personlig historie og stor viden inden for emotionel frihedsteknik og metasundhed. Men også fordi han er en repræsentant for den ledende, maskuline, handlekraftige og smukke energi, der er brug for hos inspiratorer i den nye tid.
Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. Det ungdommelige, moderne og tiltrækkende med urgammel visdom. Og det indfølende med det slagkraftige. Krop med ånd. Tiden er løbet fra muligheden for at være vejviser og inspirator i det åndelige og kropslige felt uden selv at have integreret sundhed og balance i krop og ånd. Martin praktiserer og udstråler det, han lærer fra sig.

Derfor har han så stor succes med og støtte og tilslutning til sit arbejde. Autenticiteten og kvaliteten er uimodståelig.

Personligt har jeg længe ledt efter en kapacitet, der kan kombinere mønsterbrud via kroppen med stor viden inden for det holistiske, spirituelle og åndelige plan. Derfor underviser Martin på mine online-detoxhold. Personligt har jeg sammen med Martin sluppet de sidste gamle mønstre, jeg ikke selv havde kunnet få bugt med. Og Martin har med sin fantastiske teknik hjulpet med at kurere et knæ og en hofteskade hos min fodboldspillende søn på 12, som hverken en tidligere landsholdslæge, body-sds eller andre behandlinger havde held til at helbrede. Healing er samarbejde med sjælen. Healing er et dybt arbejde funderet i det fysiske, det åndelige og det følelsesmæssige.

Via Martin vil du forstå magien, det simple og smukke ved at forbinde sig med den kraft i sig selv. Martin er din vejviser .

Ninka-Bernadette Mauritson er forfatter til bestselleren Kernesund familie – sådan!, der solgte 140.000 eksemplarer i Danmark. Stifter af onlinesuccesen www.detoxdigsmuk.dk, hvor hun hvert år har over 2.000 kvinder i forløb.NINKA_0477_WEB

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

7

Flere eksempler

En lille historie:
Lær mig om himmel og helvede lige nu!

Munken svarer:soldat MartinSamuraien trækker sit sværd og hæver det over hovedet.
Lige før, Samuraien hugger, siger munken roligt:
Dette er helvede.
Samuraien undres og sænker langsomt sværdet.

Så siger munken:
En samurai kommer ind til en munk og råber:  
og dette er himlen.

 

Vær taknemmelig for mødet. Mødet med de gode, de onde og de grusomme. Også for mødet med et ekstremt irriterende menneske. For også det menneske har oplevet dyb sorg, stor lykke, frustrationer osv. Også det menneske er nuanceret.

I mødet med det menneske bidrager til din udvikling, til jeres fælles udvikling. Gennem mødet kan du forstå, hvilke tanker og følelser der er i dig.

 


Martin Hejlesen er også din personlige coach og Instruktør på uddannelserne.

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session? tryk her

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.