6
Køb min bog – Klik på billedet.

Martin Hejlesen

Martin Hejlesen er instruktør inden for konflikthåndtering, METAsundhed og Emotionel Friheds Teknik (EFT)

Med en baggrund som konfliktcoach- og META Health master trainer, Fængselsbetjent i lukket fængsel, soldat i flyvevåbnet, flugt fra granaterne i Kroatien, mellemleder i Dansk Supermarked og Coop Danmark kanMartins_bog Martin sætte sig ind i de fleste følelser, som forhindrer nogen i at håndtere dagligdagens strabadser.

For Martin handler det ikke længere om at undgå konflikter, men at møde det andet menneske i dennes sorg og frustrationer. Og det at opleve et nærtstående familiemedlems død, i forbindelse med sygdom, fik Martin til at kigge efter metoder til at håndtere udfordringer på det personlige plan, men også til en forståelse af kroppen på flere planer.

mor

 


Martin_betjent_fri_webDet har kollegaerne skrevet om Martin Hejlesen:
“Kommunikation er klart en af hans styrker. Han har rigtig god kontakt til de indsatte i fængslet. Måden han kommunikerer på og det rolige temperament der udvises, er desuden konfliktdæmpende. Martin forsøger aktivt at få stoppet potentielle konflikter før de eskalerer.

I et konkret tilfælde hvor en indsat bliver voldsomt frustreret over den måde hans sag har været behandlet, udviser Martin god handlekraft. Hurtigt får han talt indsatte ned og får samtidig en samtale i gang som gør at indsattes temperament falder.

Martin besidder desuden godt humør samt engagement til at få dagligdagen og de opgaver der er ryddet af vejen på fornuftig vis.”

 

DSC_0344 (2)

 

Kunne du tænke dig, at ARRANGERE et foredrag, kursus, uddannelse og eller behandlingsdage i din klinik eller lign. med mig? Så skal du være velkommen til at Book her via e-mail, Jeg vil elske at rejse rundt og dele al min viden, visdom og erfaring.

Foredrag

Menneskekroppen er intelligent. Hvis vi lærer at forstå, hvordan den reagerer på indre og ydre belastninger, kan vi hurtigere blive raske eller helt undgå at blive syge. I foredraget Lyt til din krop, og gør dig selv rask fortæller Martin Hejlesen om, hvordan du kan lære at afkode kroppens signaler og afhjælpe helbredsproblemer.

Mere info 

7

Flere eksempler

4_Succeshistorier_2
Martin Hejlesen har igennem årene som behandler opnået gode resultater, med metoder som stadig er ret ukendte i Danmark. Personerne som Martin har arbejdet med, har opnået den naturlige selvhelbredelse for frygtede kræftdiagnoser, hvor hospitalernes kontrol og scanning ingenting viste efterfølgende eller viste store forandringer til det positive. I nogles tilfælde ændrede det sig fra en regulær dødsdom til en sund og rask krop i dag – det er dog ikke alle der får beskeden at de skal dø (heldigvis). Som oftest opleves som endnu et traumechok.

En optagelse blev vist på DK4:

Tine blev erklæret rask af hospitalet, selvom hun havde takket nej til en større operation og det overraskede lægerne. Tine er blevet behandlet med diagnosen modermærke & lymfecancer med METAsundhedsforståelsen / Metamedicin og tankefeltterapi af Martin Hejlesen Jensen

Martin ser ikke den begrænsede tilgang eller synet som samfundet har på det alternative som en mur, men mener blot, at det hører til menneskets evolution, at det enkelte menneske og senere hen samfundet, vil lære at tage ansvar for sig selv og sit eget liv. Hvor samfundet nu i den grad afspejler at vi ikke lærer at tage ansvar for os selv.

Velkommen til mit kraftunivers

For 9 år siden, 24. marts 2008, besluttede jeg mig for, at finde en kur mod en svær kræftsygdom.

Det har været en lærerig rejse og turen har givet mig indsigter, ingen bog kan måle sig med. Det er denne indsigt, jeg gerne vil dele med dig.

Meningen med livet er at skabe. Formålet med livet er at få det til at blomstre. Hele essensen er vores forskellige måder at udtrykke livets kærlighed på – det som holder det hele sammen.

Martin

Jeg har det ønske, at give dig indblik i, hvad du selv kan gøre via afgiftning, naturmidler og energiteknikker for at forebygge og fremme kroppens selvhelbredelse i selv alvorlige sygdomsdiagnoser.

Det er ikke sikkert, du kan overskue at dykke ned i alt det omfattende materiale på én gang.

Det behøver du heller ikke. Det er tænkt som et opslagsværk, du kan bruge, når der er noget, du gerne vil have sat lup på.

Herunder kan du se et lille udsnit af de mange forskellige behandlinger, mine klienter har modtaget og hvordan det virkede rigtig effektivt på dem

Læs mere

En lille historie:

En samurai kommer ind til en munk og råber:  billed som soldag
Lær mig om himmel og helvede lige nu!

Munken svarer:
Det er du simpelthen for dum til at forstå noget om.
Samuraien trækker sit sværd og hæver det over hovedet.
Lige før, Samuraien hugger, siger munken roligt:
Dette er helvede.
Samuraien undres og sænker langsomt sværdet.

Så siger munken:
og dette er himlen.

 

Vær taknemmelig for mødet. Mødet med de gode, de onde og de grusomme. Også for mødet med et ekstremt irriterende menneske. For også det menneske har oplevet dyb sorg, stor lykke, frustrationer osv. Også det menneske er nuanceret.

I mødet med det menneske bidrager til din udvikling, til jeres fælles udvikling. Gennem mødet kan du forstå, hvilke tanker og følelser der er i dig.

 


Martin Hejlesen er også din personlige coach og Instruktør på uddannelserne.

Logo_tekst

Ønsker du privat session? tryk her

34567891011

Ønsker du privat session? tryk her

Ninka-Bernadette Mauritson, bestsellerforfatter og holistisk detoxrejseleder-

Martin er den nye tids sundhedsleder

I hver generation af ildsjæle, der færdes her på jorden, er der ledere, der skiller sig ud. De er budbringere og formidlere af ny viden, høj bevidsthed og avancerede teknikker til healing og selvudvikling. Og de er beriget med en særlig magnetisme, et særligt stort hjerte og et særligt lys, der oplyser vejen til helbredelse for store flokke af mennesker, der skal finde vej igennem mørket. Martin er én af dem.

Ikke alene i kraft af en opsigtsvækkende personlig historie og stor viden inden for emotionel frihedsteknik og metasundhed. Men også fordi han er en repræsentant for den ledende, maskuline, handlekraftige og smukke energi, der er brug for hos inspiratorer i den nye tid.
Han formår at kombinere det spirituelle med det naturvidenskabelige. Det ungdommelige, moderne og tiltrækkende med urgammel visdom. Og det indfølende med det slagkraftige. Krop med ånd. Tiden er løbet fra muligheden for at være vejviser og inspirator i det åndelige og kropslige felt uden selv at have integreret sundhed og balance i krop og ånd. Martin praktiserer og udstråler det, han lærer fra sig.

Derfor har han så stor succes med og støtte og tilslutning til sit arbejde. Autenticiteten og kvaliteten er uimodståelig.

Personligt har jeg længe ledt efter en kapacitet, der kan kombinere mønsterbrud via kroppen med stor viden inden for det holistiske, spirituelle og åndelige plan. Derfor underviser Martin på mine online-detoxhold. Personligt har jeg sammen med Martin sluppet de sidste gamle mønstre, jeg ikke selv havde kunnet få bugt med. Og Martin har med sin fantastiske teknik hjulpet med at kurere et knæ og en hofteskade hos min fodboldspillende søn på 12, som hverken en tidligere landsholdslæge, body-sds eller andre behandlinger havde held til at helbrede. Healing er samarbejde med sjælen. Healing er et dybt arbejde funderet i det fysiske, det åndelige og det følelsesmæssige.

Via Martin vil du forstå magien, det simple og smukke ved at forbinde sig med den kraft i sig selv. Martin er din vejviser .

Ninka-Bernadette Mauritson er forfatter til bestselleren Kernesund familie – sådan!, der solgte 140.000 eksemplarer i Danmark. Stifter af onlinesuccesen www.detoxdigsmuk.dk, hvor hun hvert år har over 2.000 kvinder i forløb.NINKA_0477_WEB