Hals, nyre, rygsøjle, mave & lymfecancer

Hals, nyre, rygsøjle, mave & lymfecancer

Erklæret rask fra 6 kræftdiagnoser. Der var grønne skygger på scanningsbillederne af en kvinde. To områder ved halsen, et ved nyren, et ved rygsøjlen, to i lysken og et lidt mindre grønfarvet område i maven

De kunne se, at den ene nyre var stresset, og de ville derfor lægge et kateter i den, så den kunne aflastes. Men planen blev ændret, og de gennemførte ikke indgrebet alligevel

Hun sendte positive tanker til sin nyre. De havde ikke rørt hendes nyre. Irritationen omkring den er væk.

De fortalte, at de ikke kunne fjerne lymfeknuderne ved nyren og rygraden ved en operation, og at hun derfor skulle have kemobehandling og derefter stråler.

Behandlingspakken består af otte behandlinger
Inden den første kemokur tog hun kontakt til Martin, som hun har fulgt og modtog EFT behandling

Kvinden fortalte, at før hun fik sin første kemokur, kunne de ikke finde noget kræft ved halsen.

Hun besluttede sig for at sige nej efter tredje kemokur & stråler, fordi de ikke fandt noget, før de begyndte. Kræften er tilsyneladende væk

Kvinden går stadig til kontrol og er de sidste 5 år blevet erklæret fri af kræft.

Hun fik udover EFT/metasundhed behandling af Martin - homøopatiske dråber, som hun skulle tage hver dag fra en homøopat.

Kropsterapi samt naturprodukter.

Jeg lærte at sige fra, da jeg fik kræft
Da Susanne får besked om, at hun har lymfekræft, siger hun ja til den traditionelle kemobehandling for sine børns skyld. Men allerede efter kun tre kemokure siger hun stop.

I stedet arbejder hun med de følelsesmæssige årsager igennem skypesessioner og finder gennem dem ud af, at uforløste følelser i forbindelse med en skilsmisse samt et dårligt arbejdsklima har forbindelser til hendes kræft.
Susanne plejer ikke at gå til lægen, men inden for de sidste par måneder har hun været ramt af nyrebækkenbetændelse to gange. I løbet af dagen mærker hun ikke så meget til det, men hver gang hun lægger sig til at sove om aftenen, får hun store smerter i ryggen. Det er en måned siden, hun sidst var syg, men Susanne har lagt mærke til, at nogle af hendes lymfekirtler i den venstre lyske er hævet. Derudover føler hun, at fødderne sover. Lægen mener ikke, symptomerne har noget med hinanden at gøre, men ender alligevel med at sende hende videre til en scanning, så de kan få afklaret, om der er noget. Susanne er ikke nervøs. Hævede lymfekirtler kan betyde så meget.

Derfor forekommer nyrebækkenbetændelse
Nyrebækkenbetændelse er tilknyttet en konflikt i forhold til enten ens territorium eller identitet. Tilstanden giver smerter og kan resultere i depression eller mani alt efter ens køn, hånddominans og hormonstatus i kroppen. I reparationstoppen føler personen smerter, og der kan være blod i urinen. Nyrebækkenbetændelse forekommer ofte, før tilstanden bliver normal, og altså imens konflikten stadig er aktiv.

De grønne skygger

Mens Susanne venter på at få en tid til scanning, besøger hun en homøopat, der laver homøopatiske midler og irisanalyse. Susanne er kommet der mange år sammen med sin mor, der også interesserer sig for det alternative. Deres besøg er mere et rutinetjek end på grund af

Susannes hævede lymfekirtler.
Homøopaten kan se, at der er irritation ved Susannes galde og den ene nyre. Hvad det præcis er, kan han ikke sige, men uanset hvad lægerne siger, skal hun tænke positivt. For ham ser det ud til, at hun er i bedring. Han giver også Susanne nogle af sine homøopatiske dråber med hjem, som hun skal tage hver dag.
Da Susanne kort efter sidder på Sygehuset for at få svaret på scanningen, har hun stadig homøopatens ord med sig. Tænk positivt.
– Du har kræft. Lægen peger på de grønne skygger på scanningsbillederne. To områder ved halsen, et ved nyren, et ved rygsøjlen, to i lysken og et lidt mindre grønfarvet område i maven. Lægen fortæller, at det er lymfekræft, men at hun ikke dør af det.
Susanne overvejer, om der er nogle vaner, hun må lave om, så hun kan optimere sin egen krops modstandskraft mod sygdommen. Hun lever allerede sundt, spiser masser af frugt og grønt, drikker ikke kaffe og ryger heller ikke. Motionen derimod har det stået lidt stille med et stykke tid.
Efter at hun har haft nyrebækkenbetændelse, har hun ikke været til yoga, som hun har dyrket i mange år. Måske er det tid at få begyndt igen på det.
Tid til at gøre noget for hende selv, tænker hun.

Vidner om selvnedvurdering
Lymfekræft hænger sammen med en lettere selvnedvurdering, som svarer til skeletområdet, for eksempel hvis det er indersiden af armen = ikke at føle sig god nok til at holde fast i noget. I den aktive fase er der cellesvind i lymfeknuderne. Når konflikten er løst, vil lymfeknuderne svulme op og blive genopfyldt med nye celler. Det er et godt tegn, men tolkes ofte som ondartet. Hvis der samtidig er en aktiv konflikt, vil opsvulmningen af lymfekirtlerne forstærkes meget.

Indkaldelse
Susanne får en tid til en operation, så de kan fjerne de to lymfeknuder i lysken. Blot to dage inden får hun taget en knoglemarvsprøve for at se, om kræften har spredt sig til knoglerne. Det har den heldigvis ikke. Dagen før operationen bliver hun indlagt. På det tidspunkt er Susanne stadig ikke nervøs. Hun sender mange positive tanker af sted til sin krop og vil egentlig bare have det hurtigt overstået, så hun kan komme hjem igen. Lægerne kan se, at den ene nyre er stresset, og de vil derfor lægge et kateter i den, så den kan aflastes. Men planen bliver ændret, og de gennemfører ikke indgrebet alligevel, men vil vente til dagen efter, hvor Susanne alligevel skal opereres i lysken. Hele natten forsøger Susanne at sende positive tanker til sin nyre. Hun har ikke lyst til at få lagt kateter i den – det kan ikke være sundt, tænker hun. Da Susanne vågner efter operationen, har de ikke rørt hendes nyre. Irritationen omkring den er væk.

Inden Susanne bliver udskrevet, taler hun med en læge. Lægen fortæller, at de ikke kan fjerne lymfeknuderne ved nyren og rygraden ved en operation, og at hun derfor skal have kemobehandling og derefter stråler.
Kræftpakken består af otte behandlinger, og Susanne skal begynde den efterfølgende måned. Men Susanne er i tvivl, om hun vil tage imod tilbuddet. Hun føler sig ikke syg, og derudover er hun bekymret for bivirkningerne af behandlingerne. Alligevel ender hun med at sige ja på grund af sin familie og sine børn.
– Jeg havde hørt om cannabis, alternative kemotabletter og kender jo til metasundhed. Så jeg tænkte, at der måtte være andre muligheder end det traditionelle.
Susanne skriver derfor til sin læge, inden hun begynder på kemobehandlingen. Hun er modstander af kemo og ved, at en del patienter dør af behandlingen. Hun forelægger sin kræftlæge de forskellige alternativer, men han svarer, at hverken kemotabletter eller cannabis kan hjælpe hende,
og metasundhed kender han ikke noget til. Men det gør Susanne. Året før har hun været til et foredrag og er blevet introduceret til tankegangen om, at man kan forløse gamle traumer og dermed helbrede folk for forskellige symptomer og sygdomme.
Forkalket udgange
Næsten samtidig med at Susanne bliver scannet, får hun en indkaldelse til en rutinemæssig mammografi. Hun har ikke benyttet sig af tilbuddet, fordi hun aldrig har mærket noget anderledes i brysterne. Nu vælger hun alligevel at sige ja til at blive undersøgt. Bare for en sikkerheds skyld. Brystscreeningen viser ingen knuder, men i stedet forkalkning i mælkekirtlerne. Lægerne anbefaler, at hun får dem skrabet væk, så de kan se, om der skulle være metastaser i brystet. Susannes lymfekræft kan nemlig have spredt sig. Da Susanne får det fjernet ved en ambulant operation, finder de ingenting.
I mellemtiden er Susanne blevet sygemeldt fra sit arbejde som handicaphjælper.
Hun har ellers været glad for jobbet, men nu er den dårlige stemning mellem nogle af personerne der, hvor hun arbejder, blevet værre, og hun trives ikke længere. Ved siden af jobbet som handicaphjælper har hun en klinik, hvor hun driver kropsterapi og sælger naturprodukter. Den må hun også lukke et lille stykke tid, mens hun bliver opereret.

Stridigheder viser sig

Kalkaflejringer i mælkekirtlerne kommer efter en reparationsfase, hvor konflikten hænger sammen med enten partner eller kollega-chef-stridigheder, skænderi, uro eller bekymring. Det kan også handle om en mor-barn-konflikt eller en konflikt i forbindelse med bolig. En kombination af et anstrengt forhold på arbejdspladsen og/eller et ikkefungerende parforhold.
Skilsmisse og arbejdsforhold

Kemokuren venter forude, og Susanne har allerede gjort sig nogle tanker.

– Jeg syntes ikke, det var sjovt at skulle have kemo, og jeg ledte derfor efter et alternativ. Og jeg var jo stædig, så jeg skrev så mange gange til lægen, at han måtte tro, jeg ikke var rigtig klog. Men jeg var overbevist om, at jeg ikke skulle fortsætte i lang tid med kemo.
Inden den første kemokur tager hun kontakt til Martin, som hun har fulgt på hans blog på nettet. Sessionen foregår via Skype.

Susanne fortæller om skilsmissen, sin diagnose og betænkelighederne ved den forestående behandling. Martin forklarer, at hendes knuder på halsen hænger sammen med, at hendes energi er rettet mod at hun ikke får sagt fra over for andre. Hun er i reparationsfasen, og hendes lymfekirtler vil få svært ved at gennemføre processen, hvis der er noget, der trigger. Sammen taler de om, at hun er vred og skuffet over, at hendes eksmand meget hurtigt delagtiggjorde deres børn i sin nye kæreste, og at han på et tidspunkt havde mere travlt med sin nye kærestes børn end sine egne. Det går hende stadig på. I begyndelsen havde Susanne og hendes eksmand et godt samarbejde om børnene, men hans manglende interesse for dem nu gør, at hun synes, han svigter dem. Susanne får ikke sagt fra over for ham, og hendes dårlige samvittighed ligger hele tiden under overfladen og lurer. Mens hun taler med Martin via Skype, lærer hun at udføre teknikken på sig selv, så hun ikke er begrænset af den geografiske afstand mellem dem. Susanne har følt sig fanget, men mærker nu forløsningen og går på skalaen fra et rent tital til et nul.
– Jeg græd en del og kunne godt mærke, jeg fik det varmt, efter at vi havde talt om det. Jeg tror, det var alle de følelser, kroppen reagerede på. Nu kunne jeg tage mig selv i nakken og komme videre.
Anden gang Martin og Susanne taler sammen, fortæller han om en uddannelse, som kaldes Bootcamp, der består af at kombinere metasundhedsforståelsen og teknikken EFT. Han holder den i forårsmånederne, og på den vil hun kunne arbejde med andre sider af sig selv og få løst op for gamle konflikter og finde ud af, hvorfor hendes krop reagerer på det, den gør. Susanne siger ja til at komme på uddannelse hos Martin. Susana fortæller, at før hun får sin første kemokur, kan de ikke finde noget ved halsen.

Efter den første kemokur bliver slimhinderne i munden ekstra følsomme, og det gør lidt ondt, når hun spiser. Heldigvis fortager det sig hurtigt igen. Susannes hår falder af, og hun anskaffer sig en paryk. Imens fortsætter Susanne med at drikke sine naturprodukter og tage holistiske dråber. Hun er sikker på, at de har haft indflydelse på hendes immunsystem, der fungerer godt trods kemoterapien. Hun beslutter sig for at sige nej efter tredje kemokur, fordi de ikke fandt noget, før de begyndte. Kræften er tilsyneladende væk. Derfor siger Susanne nej tak til de øvrige behandlinger, og selvom lægen forsøger at overtale hende til at gøre behandlingen færdig, står Susanne fast.
– Jeg talte fra hjertet denne gang, og jeg skulle ikke have mere kemo. Susannes læge forsøger at overtale hende til at tage de sidste kemokure for at sikre sig, i tilfælde af at kræften kommer igen. Men Susanne fortæller ham, at det gør den ikke. Hun har tænkt positivt hele vejen igennem forløbet, og det får stor betydning, er hun overbevist om.

Uddannelsen og flytning
Susanne deltager i bootcampen og begynder på metasundhedsuddannelsen.

– Jeg havde jo hele tiden vidst, at det, vi bliver syge af, hænger sammen med noget følelsesmæssigt.
Susanne finder også ud af, at gamle konflikter, der er i modstrid med hendes grundværdier, ligger uforløst i hende, og hun ved, at det har været med til at give hende lymfekræft. Hun bruger energiteknik på sig selv for at forløse den negative energi, der er i de gamle konflikter. Martin har fortalt Susanne, at hendes svulster ved halsen handlede om, at hun skulle blive bedre til at sige fra, og under analysen via Skype bliver hun klogere på, hvorfor der også er kræft andre steder. Svulsten i hendes nyre bunder i en frustration efter skilsmissen, hvor hun i en kort periode flyttede til en mindre by.

– På det tidspunkt blev jeg meget asocial. Når jeg kom hjem fra arbejde, satte jeg mig i sofaen, og så skete der ikke mere. Jeg har altid været aktiv og dyrket en del sport, og jeg kunne slet ikke kende mig selv, så efter kun kort tid i den mindre by bestemte jeg mig for at flytte tilbage til storbyen. Efter flytningen og bearbejdning af mange følelser forsvinder den væske, der har hobet sig op i Susannes krop. Støvler, der ellers har strammet, kan hun nu bare hoppe i.

Travlhed
Susanne har i 20 år lidt af tinnitus, men har ikke kunnet finde forklaringen før. I sit alternative behandlingsforløb fortæller Martin hende, at det handler om, at der er advarselssignaler, hun overhører, og at hun kan opleve at have for meget mellem ørerne. Og da hun fortsat er i den aktive fase, er der noget, der trigger hende igen og igen. Susanne nikker genkendende, da Martin siger, at det kan hænge meget godt sammen med det, han nævner.

– Jeg har altid haft for meget om ørerne og sagt ja til mange ting. Det var nok overspringshandlinger, fordi jeg ikke ville mærke efter, hvordan jeg egentlig havde det. Jeg var vant til at give andre mennesker noget, men nu indså jeg, at jeg skulle lære at modtage i stedet for at give.

Kurserne er fordelt over flere måneder, og imellem kursusdagene healer Susanne sig selv derhjemme. Hun begynder også til yoga igen, og det hjælper hende med at finde sit rolige og dybe åndedræt.

– Det er godt at gøre noget godt for sig selv, og jeg har ofte tappet eller brugt healingberøringen, når jeg er kommet i seng om aftenen. Susanne går stadig til kontrol, selvom hun ikke var enig med lægerne om det sidste kemoforløb.

– Det er min egen krop, så jeg vil selv bestemme. Det har været hårdt for mig at vende de gamle ting, men det har også været lærerigt. Der har også været noget, ingen har vidst. Blandt andet at jeg blev misbrugt som barn. Jeg vidste godt, at det skulle ud på et tidspunkt. Hvis du ikke får lukket op for det, kan det gøre dig syg. Min mor har først fået det at vide for et par måneder siden, og en del af mine veninder ved det slet ikke. Men det er faldet på plads for mig. Jeg arbejder stadig på min tinnitus; den vil jeg gerne have helt væk.
Susanne er ikke i tvivl om, hvad hun vil have ud af fremtiden.

– Jeg har fundet ud af, at jeg skal koncentrere mig meget mere om metasundhed, kropsterapi, naturprodukter og mig selv. Nu skal jeg have det liv, jeg gerne vil have, og så kan jeg hjælpe andre bagefter. Mit motto er nu: Mærk efter i din egen krop, og føl med hjertet, hvad det er, du gerne vil. Der er andre alternativer end lægen, for det er ikke altid, han eller hun har ret.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.