Atrieflimren (hjerteflimrer) gik fra 24 anfald på 3 måneder til 0.

Atrieflimren gik fra 24 anfald på 3 måneder til 0.

hjerteflimrer

Jeg har haft hjerteflimren i nogle år med anfald af kortere eller længere varighed, fra 10 minutter op til ca. 16 timer. Det gik dog altid over af sig selv. Jeg er blevet undersøgt flere gange uden at man har fundet nogen fysisk årsag til min hjerteflimrer.

Der var pauser i anfaldene i ugevis eller dagevis, men fra og med den 25/2 - 1/6 i 2018 havde jeg i alt 24 anfald, altså mere og mere hyppigt!

I april måned læser jeg om en kvinde som havde gennemgået Emotionel Frihedsteknik / EFT hos Martin Hejlesen Jensen og er blevet kvit med sin atrieflimrer, så jeg tager kontakt til Martin.

Alt i alt modtager jeg et mindre forløb, som indebærer at jeg konfronteres med forskellige stress situationer som jeg oplever i min hverdag, både i arbejdsmæssige og private relationer, og som har stået på i ganske lang tid, der kan have påvirket dette stress symptom.

Det er nu lidt over 6 måneder siden og jeg har ikke haft noget anfald siden den 1/6. Martins behandlinger har betydet at jeg fået meget mere ro i min krop og jeg har også lært hvordan jeg selv kan vedligeholde den gode tilstand.

Stort tak til Martin!

Varme hilsner

Jan

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.