EFT Practioner Uddannelse

EFT Uddannelsen – bliv uddannet EFT Practitioner

For dig, som ønsker at arbejde med din egen proces og bliv endnu bedre til at forstå dine omgivelser ved at få en dybere forståelse af dig selv.Et intenst uddannelsesforløb hvor du vil komme til at lære dig selv endnu bedre at kende og lære at lytte til, hvad din krop fortæller dig via adfærd og symptomer. Du vil lære at mestre redskaber til at håndtere indre konflikter i det virkelige liv.

Du lære at løse indre konflikter med værdigheden i behold. Det kræver ikke kun meget skarpe værktøjer, men også en indsigt i menneskers ubevidste reaktionsmønstre.
På EFT Practitioner uddannelsen lærer duGrundprincipper i EFT og METAsundhed
Hvordan man kan arbejde med fysiske problemer
Hvordan man kan finde kerneproblemer
EFT til følelsesmæssige problemer – traumer
EFT til børn
Demonstrationer og øvelser
Professionel adfærd
Etik og ansvar
Cases

At mestre dette kræver træning, og det er hvad jeg tilbyder dig på et 8 dages intenst uddannelsesforløb i personlig udvikling. Velkommen til 8 intense dage, hvor vi tager udgangspunkt i virkeligheden – din virkelighed. Men også din subjektive reaktion på en oplevelse, som viser hvor det i kroppen vil udmønte sig. Du vil slutte af med at modtage et certifikat, nye værktøjer og helt sikkert en rygsæk lettere.
Kravet for at blive certificeret EFT Practitioner er, at du aflevere 5 godkendte case.

EFT Practitioner indeholder både grundkursus og overbygning i ét.
Jeg glæder mig til at se dig.
Martin Hejlesen

Pris samt dato for foredrag, EFT Practitioner, supervision, behandling/analyse er oplyst i webshoppen

EFT_uddan_billede1

EFT_uddan_billede2

EFT_uddan_billede3

EFT_uddan_billede4

METAsundhed

Hvad hvis der findes en hurtig måde at helbrede kroppen for forskellige sygdomme?
Hvad nu hvis der er en forbindelse mellem din fysiske krop og dine følelser?
Hvad hvis der er et kraftfuldt værktøj, som forklarer de underliggende årsager på fysiske symptomer og et værktøj, der kan hjælpe dig med at gendanne et strålende helbred, som er din sande natur?
Der er et biologisk kort over vores krop-hjerne-sind, og det kan blive din visdom!

 

Fysisk sygdom opstår, når vi ikke lever i harmoni med vores højeste formål - når vi ikke lever, som vi er designet til. Ethvert symptom har en betydning, og er en intelligent respons på et biologisk plan, med underliggende konflikter på forskellige aspekter af vores væsen.

Vil du lære mere om METAsundhed?

METAsundhed er et diagnostisk værktøj, der identificerer den underliggende årsag til sygdommen, og hvor man ligger i sygdomsprocessen, og hvor vi er i vores egen åndelige udvikling og bevidsthed.

METAsundhed er et diagnostisk værktøj, der identificerer den underliggende årsag til sygdommen, herunder hvor man befinder sig i sygdomsprocessen, samt hvor man er i sin åndelige udvikling og bevidsthed.

Måske er du på udkig efter nye værktøjer at tilbyde dine klienter? Eller også søger du en forklaring på dine egne fysiske symptomer eller sygdom. Under alle omstændigheder er du hermed inviteret til at opleve den kraftfulde verden inden for METAsundhed.

Kursets indhold:
√ Hvad er METAsundhed, og hvordan spiller det en væsentlig rolle i integrativ medicin?
√Hvad starter et symptom eller en sygdomsproces, og hvordan påvirker det os?
√ Hvordan kan du identificere forskellige aspekter af en sygdomsproces, herunder hvilke symptomer, der viser sig, når vi er i en aktiv konflikt, og hvilke symptomer der viser sig, når konflikter løser sig.
√ Læring om hjernens evolution, herunder de forskellige hjernelag og tilhørende organer samt sammenhængen mellem indre og ydre konflikter og symptomer og sygdom.
√ Læring om mikroorganismers rolle og deres vigtige formål i helbredelse.
√ Trin-for-trin oplæring i, hvordan du indsamler oplysninger til at foretage en META-Diagnose, herunder hvordan du finder konflikten bag symptomerne.

 

 

EFT_uddan_billede5

 

EFT_uddan_billede6

EFT_uddan_billede7

EFT_uddan_billede8

 

EFT_uddan_billede9

Personlig Selvudvikling

Martin Hejlesen tilbyder i dag forskellige forløb: 8 dages uddannelse EFT Practitioner, Bootcamp med Personlig Selvudvikling, 3 dages grundkursus i Metasundhed, 12 dages uddannelse overbygning i Metasundhed, individuelle behandlingsforløb inden for TFT (tankefeltterapi) og EFT (emotionel frihedsteknik), samt supervision for deltagere der som minimum har 2 dages grundkursus i Metasundhed.

 

EFT_uddan_billede12

Martin som underviser

Min oplevelse af Martin som underviser på uddannelsen og ”Follow up day” – supervision inden for Metasundhed:

Martin er en super dygtig og kompetent underviser. Martin har en kæmpe viden og stor erfaring inden for Metasundhed, Coaching, Personlig Selvudvikling og TFT/EFT.

Martin har igennem hans kæmpe erfaring, og hans store passion for at hjælpe og støtte andre mennesker i deres selvudvikling og selvhelbredelse, udviklet en super inspirerende og overskuelig manual over alle de redskaber Martin bruger, der er med til at flytte mennesker til næste niveau i deres udvikling, samt en oversigt over sygdomme og de forskellige konflikt indhold der ligger bag disse sygdomme.

Martin udstråler ro og glæde, han er nærværende og autentisk og jeg føler mig tryg og tillidsfuld i hans selskab. Som deltager på Martins uddannelse og supervision, føler jeg mig både set og hørt. Martin tager sig god tid til den enkelte, og skriver ned hvilke fysiske eller psykiske symptomer de forskellige deltagere mærker i nuet.

Martin er super skarp til at spørge ind til de forskellige symptomer og det bagvedliggende konfliktindhold, og lynhurtigt har han slået op i manualen og sammen med deltageren fundet traumet, som der vil blive lavet terapi på.

Jeg oplever at rigtig mange går derfra, og har fundet traumet på deres symptomer, og efter at have fået behandling/terapi på det, forsvinder symptomet. Det er magisk at være deltager på Martins uddannelse. Der er på supervision også mulighed for, at få sparring på egne klienter.

 

 

EFT_uddan_billede10

EFT_uddan_billede11

Stemningen og energien på uddannelsen.

Jeg oplever en super støttende og opløftende stemning på uddannelsen. Der udvises en stor respekt og rummelighed for hinanden og de historier vi hver især kommer med. Der er tavshedspligt og hvad der bliver sagt i rummet, forbliver i rummet. Deltagerne på denne uddannelse, har en masse kompetente terapiredskaber, som vi alle kan drage nytte af. Og selv om du ikke er i besiddelse af terapeutiske redskaber, så kan du sagtens deltage på Martins uddannelse.

Martin tilrettelægger undervisningen og terapiforløbende på holdet, så alle kan deltage. Martins strategi er, at vi først for belyst vores fysiske eller psykiske symptomer i plenum og derefter er vi sammen 2 og 2 og laver terapi på hinanden. Indimellem behandlingerne supplerer Martin med teori, som er ganske nem at forstå og brugbart med det samme.

 

 

EFT_uddan_billede13

Læs flere udtalelser

Læs flere udtalelser fra kursister her

Lukket for kommentarer.