Eksem

Eksem

Kære Martin.

En uge efter sidste gang hos dig forsvandt mit eksem helt på benene, det er så dejligt og ret utroligt for mig, men kommer jo nok ikke bag på dig 😉

Der er meget der er faldet på plads efter sidste behandling, jeg er selv begyndt at bruge TFT, både på min datter men også på mig selv. For nu føles det helt rigtigt.

Jeg har gennem flere år døjet med eksem på hænder og fået konstateret kontakteksem over for flere parfumestoffer, kolofonium mm. Kunne i en periode kontrollere eksemen ved at holde mig fra diverse ting jeg ikke kunne tåle, men så begyndte jeg at få voldsom eksem på mine skinneben og siden af skinnebenene, og måtte flere gange i pencilen behandling pga. betændelsestilstand i eksemen både på hænder og ben.

Jeg fik anbefalet Martin gennem en god veninde som kendte til TFT. Jeg havde på forhånd ikke kendskab eller viden om TFT/metamedicin, og har ikke tidligere prøvet lignende behandling eller alternativ behandling i forhold til mit eksem. Men har brugt rigtig meget hormoncreme, penicillin mm.

Martin bad mig tænke tilbage på hvornår eksemen kom første gang og gennem TFT fandt vi frem til at den på hænderne kom efter min mor blev meget syg af stress, dvs. at den udsprang af en sorg over at min mor havde det meget dårligt psykisk.

Eksemen på benene begyndte efter jeg fik en ikke ønsket kontakt til min mors søster. Og jeg blev opmærksom på at jeg siden jeg var barn har været splittet/påvirket af en konflikt mellem min mor og hendes søster.

Gennem TFT arbejdede Martin således med løsrivningen fra min mor og den splittethed jeg havde i forhold til min mor og hendes søster.

Mit eksem på bene forsvandt en uge efter sidste behandling hos Martin og eksemen på mine hænder er meget reduceret. Derudover er al bekymring og frustration jeg har båret på i årevis, til både min mor, moster og deres konflikter forsvundet, dette forsvandt allerede efter første behandling hos Martin.

Derudover har vi også arbejdet med min dødsangst og angsten for at dø fra mine børn, samt angst for at min eksem skulle blive værre og dermed blive mere styrende for mit liv.

Min dødsangst er særligt opstået efter at flere af mine venner har mistet deres kære til bl.a. kræft. Jeg har været meget plaget af tanker om at dø fra mine børn eller at de døde fra mig, særligt når jeg skulle sove. Jeg har efter behandlinger hos Martin med TFT ikke den sammen bekymring og angst som plager mig.

Sukkerafhængighed som handlede om barndomskonflikt med min søster. Før behandlingen kunne jeg være besat af tanken om at jeg skulle have noget bestemt chokolade ligesom jeg slet ikke havde lyst til at dele dette med andre i min familie. Efter behandling med TFT er denne nærmest besættelse forsvundet, og jeg har generelt fået et mere afslappet forhold til søde sager.

Under TFT behandlingen havde jeg indimellem rigtig meget ubehag forbundet med at skulle tænke tilbage på forskellige episoder oplevelser i mit liv, men det har samtidig givet mig en utrolig indsigt i mig selv, og jeg har fået øjnene op for både problemets årsag men også oplevet en rigtig god effekt/resultat af behandlingen.

Det har været meget trygt og behageligt at modtage behandling hos Martin, som er meget åben og et venligt menneske. Jeg har jeg har efter hver behandling følt mig meget behagelig afslappet, lettet og afklaret.

Jakobsen, kvinde, 38 år, København.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.