Fobi for hajer

Fobi for hajer

Da Martin Hejlesen bankede min fobi for hajer væk

Jeg har haft fobi for hajer så længe, jeg kan huske – og det er længe, for jeg er 44 år gammel. Det har betydet, at jeg er gået helt i panik, når jeg har set et foto af en haj eller bare en lille en i plastic. Jeg har heller ikke turde bade fra en båd, sågar svømme alene i en swimmingpool eller gå hen til et akvarium med hajer.

I efteråret havde jeg fire sessions med Martin og kunne allerede mærke en forskel, når jeg så på et foto af en haj.

Men den ultimative test var, da jeg tog til Australien over jul og nytår, for da gik jeg i akvariet i Sydney – i hajtunellen, og senere sprang jeg i fra en båd for at snorkle i vand, hvor der var rigtigt mange hajer på 1,5-2 meter. Det var vildt! Og mine børn troede heller ikke deres egne øjne.

haj forbi

Samtidig kunne jeg mærke, at der skete noget yderligere på det personlige plan, som var forløsende – min far forandrede sig i samme periode til det positive. Fysisk forsvandt min hjertebanken.

Så jeg kan kun takke Martin for, hvad han har gjort for mig. Det er intet mindre end fantastisk – den mand rykker.

Marianne

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.