Foden med daglige smerter i form af stikkende eller brændende fornemmelse, en form for nerveknuder som krævede operation

Foden med daglige smerter i form af stikkende eller brændende fornemmelse, en form for nerveknuder som krævede operation

Foden 222

To måneder inden jeg mødte Martin Hejlesen havde jeg daglige smerter i min underfod/fodsålen, smerter i form af stikkende eller brændende fornemmelse. Der var ikke noget mønster i smerterne og der var ingen forskel på om jeg havde gået meget eller lidt i løbet af dagen - på slemme dage kunne jeg ikke træde igennem og gik på ydersiden af foden.

 

Min læge kaldte det Nerveknuder???

 

Og det kræver operation sagde hun…og sendte mig til scanning!

 

I ventetiden indtil jeg kom til scanning mødte jeg Martin til en af hans foredrag om Metasundhed- for mig var DET en brik til mit puslespil der gav så meget mening!

 

Jeg fik 1 behandling af Martin og smerterne forsvandt.

 

De første dage efter, havde jeg en fornemmelse af smerterne blussede op, men omkring 1 uge senere opdagede jeg pludseligt at smerterne var væk.

 

Jeg tog til London i 4 dage og gik dagligt 10-15 km uden smerter. Dagen efter jeg kom fra London skulle min fod skannes og lægen kiggede undrende på mig og spurgte om jeg overhoved havde haft ondt i foden???

 

Alt var normalt i min fod.

 

Martins behandling koblede min fysiske smerte sammen med min psykiske tilstand. På daværende tidspunkt var jeg i indre konflikt omkring mit arbejde som ikke harmonerede med mine indre værdier. Og det var det behandlingen gik ud på for mig - accept!

 

Jeg er sikker på at med min egen accept og anerkendelse af mine værdier - var årsagen til mine smerter slap i foden!

 

Jeg vil sige dig Tusind tak Martin for at gøre det jeg egentlig godt vidste så tydeligt for mig at jeg umuligt kunne ignorere det længere.

Kærlig hilsen Christina

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.