Frygt for kræft: Colitis Ulcerosa

Frygt for kræft

Hjernestammen: Organ-tyktarm, Colitis Ulcerosa

Mine Tankefeltterapi og Metamedicin behandlinger af Martin.

Jeg er blevet behandlet af Martin i maj 2011. Den første behandling handlede om rindende øjne, savn af min mor i min barndom og afvisning af legekammerat i barndom. Det foregik over 3 behandlingsforløb, hvor der bankes let på nogle meridianbaner i ansigtet, få steder på kroppen og på hænderne, samtidigt med samtaleterapi. Under samtalen fokuseres der på ubehaget ved problemet, så følelsen mærkes i kroppen og det er det man ”banker i nul”, således jeg ved afslutning og efterfølgende kunne tale om savn og barndomsoplevelse uden følelsesmæssig ubehag i kroppen.

Den anden behandling jeg fik af Martin, handlede om en angst for en diagnose, jeg fik på et sygehus for et par år tilbage. Chokket handlede om at jeg fik besked fra lægen at “du har ikke cancer, men du har risiko for at få det”. Igen fokuseres der på ubehaget ved oplevelsen, da jeg var til samtale med lægen, samtidigt med det ”bankes let” på forskellige meridianbaner. Under behandlingen mærkede jeg, at ubehaget steg voldsomt, men lidt efter faldt igen. Og til slut, og i dag kan jeg tale og tænke på oplevelsen uden at blive rørt eller føle nogen ubehagelig følelse i kroppen J plus at jeg er stoppet med mine piller og det bare ”spiller” med tarmfloraen herefter. Jeg fik desværre nogle symptomer som passer til en helbredelseskrise, men valgte at genoptage pillerne igen.

Jeg var igen til undersøgelse hos lægen i juli og beskeden fra ham var nu ” det ser jo helt fint ud” Tredje behandling jeg fik, handlede om mobning på arbejdsplads, behandling foregår som overstående og i dag kan jeg tænke og tale om oplevelsen, uden at være følelsesmæssigt berørt af det. Martin tilbød, at jeg kunne benytte mig af ”skrigepude” metoden. En pude op foran ansigtet og så ellers bare skrige det hele ud! Og ved begge behandlingsforløb, sluttede jeg til sidst af med at have en fantastisk afslappet og rolig fornemmelse i kroppen. Martin er en utrolig dygtig og behagelig TFT og Metamedicin behandler, som hurtigt for en til at føle sig tryg. Jeg har kun det bedste, at sige om Martin og vil varmt anbefale ham.

Kirsten, Århus.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.