Hård mave og uro

 Hård mave og uro

Januar 2011
Jeg havde to sessions med Martin under en studietur til Thailand, hvor Martin brugte tankefeltterapi og coaching.

Jeg kom med en hård mave og uro – og Martin fandt hurtigt med nogle meget enkle, men præcise spørgsmål ind til to problemstillinger: at jeg generelt har travlt med alt for mange ting, når jeg holder ferie, og at jeg var lidt bekymret for at vende hjem til en boligsituation, hvor vi bor to voksne og to efterhånden store drenge på meget lidt plads.

Han ramte meget præcist i forhold til de to områder, som jeg kunne mærke var centrale – og hvor mit ubehag lå højt.

Martin bankede og coachede, og da jeg gik derfra, gik jeg – lige på toilettet. Maven faldt først helt på plads, da jeg var hjemme igen. Men efter vores sessions skar jeg ned på mine aktiviteter og den ro og glæde og afklaring, Martin fik ’banket frem’ omkring de positive ting ved min hjemmesituation har holdt sig lige siden.

Karen, redaktionschef

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.