Livmoderhals/mund, HPV-virus.

 

Livmoderhals, HPV-virus.

 

Kære Martin - har nu fået fantastisk svar fra lægen. Normale celler! Ingen HPV virus. Hurra!!!! Lykken vil ingen ende tage. Og jeg vil sige dig Tak for dine fantastiske behandlinger. Som jeg har været meget, meget glad for. Du er så super sej!!!

Martin bankede på min krop – og hjalp mig igennem mit livs sværeste periode!

Udbrændt, angst og med celleforandringer, jeg var helt nede og blev af en kostvejleder anbefalet at gå til en tankefeltsterapeut. Jeg søgte og fandt – Martin.

Kære Martin, at være i behandling hos dig er noget af det vildeste jeg har prøvet. Og den dag i dag, kan jeg stadig ikke helt greje hvad du egentlig gjorde? Men, jeg kom ud på den anden side som et nyt og klogere og sundere menneske.

For sammen med Martin fik jeg på fineste vis bearbejdet de dybeste traumer og problemer. Hvordan? Ja… Man sætter sig ned på en stol i han konsultationslokale. Snakker lidt. Martin spørger og man svarer – og hurtigt kredser han sig ind på en problemstilling, på et afgørende øjeblik eller situation… Og så banker han ligeså let forskellige steder i ens ansigt og siger nogle af de sætninger, som man lige selv har sagt i samtalen - og efter hver sætning en erklæring om at man elsker og accepterer sig selv. Det lyder såre enkelt…
Men, jeg kom ind i en slags trance eller dyb koncentration – helt ind i det sorteste mørke i mit sind, som så langsomt blev lysere og lysere… Der foregik en transformation. Et uoverskueligt problem, et traume blev… opløst. Blev til lys.

Martin er et af de klogeste, mest inspirerende mennesker jeg har mødt. Men et syn på sygdom som vi alle kan lære af. Han vender det på en måde på hovedet – ser sygdom som et udviklingstrin og et sted at arbejde fra. Nærmest som noget positivt. Ikke skære væk og fjerne, men møde, se på og bearbejde.

Jeg er evig taknemmelig for at ha været igennem det her forløb, og da jeg havde min sidste session og Martin sagde – nu kan du roligt gå til den undersøgelse. Der var jeg så fuld af power og kærlighed at der simpelthen ikke var plads til nogle forandrede celler længere. Det føltes sådan – og det var sådan. Jeg fik svaret en uge efter. Normale celler!

Tak!

Bedste hilsner fra Kamilla

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.