Lyskesmerte og Børneinkontinens (nattisseri)

Lyskesmerte og Børneinkontinens (nattisseri)

Læs her om en mors længsel efter en forandring på vegne af sin søns medfødte lyskesmerte og inkontinens (nattisseri)

Smerten forsvandt

 

I forbindelse med at jeg havde brugt lang tid på selvudvikling stødte jeg på Martin Hejlesen. Jeg prøvede selv principperne bag tapping (emotionel frihedsteknik) og synes delvist at det virkede.

Min søn på 8 år led meget af smerter i lysken og benet siden han blev født og han nærmest tissede i sengen hver nat. Jeg havde forsøgt både med fysioterapi og kiropraktor. Det havde ikke afhjulpet denne problemstilling. Så derfor bestilte jeg en tid hos Martin.

Efter en kort snak med Martin om hvad min søns problem var og hvor symptomerne sad, forslog Martin at vi koncentreret os om moren – mig. Han forklarede at der hvor min søn havde smerter svarede til æggelederne og ud mod æggestokene, og det var jo ikke lige aktuelt for min søn.  Jeg tænkte, at jeg synes det var lidt noget pjat.  Men han gav nogle eksempler på, hvad temaerne for den type smerter og dennes placering kunne handle om. Jeg kunne genkende en del. (æggeleder = væmmelse/ æggestok = tab)

 

Jeg var i tvivl  - Jeg havde jo alt mit selvudviklings arbejde og vidste at jeg stadig havde noget der skulle arbejdes med der. Men nu var jeg jo her på grund af min søn.  Nå men nogle gange er det andre personer eller ting som åbner en vej for én så jeg indlod til det.

Resultat kom hurtigt, allerede natten efter havde min søn sin 1. nat uden tis i sengen. Vi gik fra at det var hver nat til hver 2-3. nat. Smerterne i lysken og benet var helt væk. Før træk det i benene men nu gør det, det ikke mere. Vi forsatte besøgene hos Martin for noget havde det gjort, men der var stadig ting i forhold til tisseriet. (inkontinens = manglende grænser/indvadering)

Forløbet strakte sig over 3 mdr. 1 måned var det meget tilfældigt i om der var tis eller ej, 2. måned var vi ned på 5 gange, 3 måned 4 gange og så sluttede det. Så let som dug for solen.

Det var en enorm befrielse at slippe for det vaskeshow hver dag, at ikke skulle værne om hans selvværd hverdag og ikke mindst at se, at min kære søn slipper for alle de smerter han samtidig havde.

Var det ”det eneste” som skete. Nej – Under flere besøg hos Martin er der blevet arbejdet med de ting som har sat sig i kroppen på mig. Jeg er sluppet for visse smerter f.eks. i hoften, andre er formindsket, jeg fik et andet syn på mig selv, blev bedre til at sætte grænser, bede om hjælp, stå mere fast ved mig selv, skiftede job og det fik i den grad mine øjne åbnet op for hvor forbundet vi alle er.

Martin du skal have tak for det du gør. Jeg har stadig den dag i dag svært ved at forklare hvad det er du gør. Men jeg kan mærke det helt ned på celle plan og jeg kan se hvordan det breder sig i relation til min omgivelser og den verden vi lever i.

Af hjertet tak, Anja

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.