Mavesmerter hos børn

Mavesmerter hos børn

Kursus hos Martin Hejlesen

Jeg lovede at give en tilbagemelding ang min datters mavesmerter. Hun er næsten fri af dem. Det gør stadig ondt når hun bliver usikker men ellers hører vi ikke klager. baby og mor

Hun er blevet sit gamle glade jeg igen. Jeg har arbejdet med hendes mavesmerter gennem mig selv: at sætte grænser, gamle ting fra barndommen hvor jeg havde taget noget på mig der ikke var mit og det at fylde mit rum ud. Det var den kondenserede udgave. Desuden handlede noget af det om en offerrolle. Jeg har set på en “navlestreng” mellem hende og mig der ikke var “klippet”.

Jeg blev overbeskyttende og tog del i hendes liv på en meget overdeltagende måde. Nu er jeg mig og hun er hende vi lever sammen hvert vores liv. Jeg er hendes mor og elsker at være det, men hendes liv er hendes liv og ikke mit. Jeg tager mit ansvar, rådgiver og vejleder gerne på niveau med de 7 år hun er. Og elsker hende højt. Men hun skal høste sine egne erfaringer. Vi har fået et meget sundere og sjovere forhold hvor vi kan være os selv. Jeg har tappet (EFT) på mig og arbejdet med mig selv. Hun er slet ikke blevet involveret.

Kærligst Carina

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.