Rygestop og ændring af kostvaner

4_Succeshistorier_7

Rygestop og ændring af kostvaner

Storhjernebarken: Organ – hjertekransvene
Forløsning af en bekymringskonflikt resulterer i rygestop og ændring i kostvaner! Maj 2011

Jeg er blevet behandlet af Martin. Problemet var min bekymring omkring min søster, efter at hun havde mistet sin mand og var alene med 2 piger. Dette blev til en stor bekymring for mig, da jeg gik ind og tog ansvar for dem.

Jeg blev bevidst om at jeg var blevet mor for dem alle. Martin stillede mig nogle rigtig gode spørgsmål som jeg skulle svare på, hvorefter jeg fik lyst til at græde.

Som terapeut var Martin rigtig god, og lod mig give udtryk for mine følelser. Jeg havde lyst til at skrige højt,da mit ubehag sad i halsen. Martin gav mig mulighed for at skrige og det var en rigtig god følelse da jeg kunne mærke at mit ubehag faldt.

Jeg fik en følelse af ro i min krop.

Efter behandlingen fik jeg så meget energi, så min lyst til cigaretter forsvandt og jeg blev opmærksom på min kost.

Jeg er lykkedes både med rygestop og ændring af kostvaner

Mange tak Martin – Du er super dygtig.

Kærlig hilsen Janni, Sygeplejerske og pædagog

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.