30 millioner i erstatning – Så farlig er vaccinen

30 millioner i erstatning – Så farlig er vaccinen

Martin Vaccine

 

 

 

 

 

 

 

 

13 rapporterede dødsfald efter influenzavaccination
Sundhedsstyrelsen kalder fortsat influenzavaccinationer for sikre på…

Slået op af Martin Hejlesen JensenMandag den 2. marts 2020

Vaccine skal komme polio til livs – men nu er flere smittet af vaccinen

Den vaccine, som skulle udrydde polio, viser…

Slået op af Martin Hejlesen JensenMandag den 2. marts 2020

De senere år er der blevet udbetalt omkring 30 mio. kr. til børn, der har haft en kraftig allergisk reaktion efter Di-Te-Ki-Pol-Hib-vaccinationen, viser en rapport.

Forsker bag HPV-vaccinen: Vil ikke give den til mine børn, siger den ledende forsker for medicinalfirmaet Merck der var med til at udvikle Gardasil HPV-vaccinen

Det er et eksperiment, når man forsøger at forebygge livmoderhalskræft blandt kvinder med HPV-vaccinen. For der er ikke nogen dokumenteret langvarig effekt, og man kender heller ikke til bivirkningerne.


Giver HPV-vaccinen kræft?

Johanne fik 2 vacciner (Gadasil) i januar 2013. I januar 2015 finder de en masse på 4,2 uden for livmoderen.

I juni 2015 finder de i livmoderhalsen celleforandringer i højgrad, en invasiv celletype, en påvist virus type (6,11, 18 og 33)

HPV- vaccinens virus indeholder (6,11,18 og 16) Der udover får Johanne autoimmun sygdom, hudsygdom, PCO, endotriose.

Dette bliver ikke registreret eller indberettet. Overlægen fortalte, at celleforandringerne ikke burde have udviklet sig så hurtigt, da det normalt tager 10 år.

Vaccine giver kræft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mercks indledende studier, der omfattede 5.400 kvinder, viste, at risikoen for celleforandringer var hele 44.6 % for kvinder, der på vaccinationstidspunktet havde en HPV-infektion. Disse resultater ses på side 13 og 15 i FDA’s baggrundsdokument for Gardasil-vaccinen herunder. Alligevel er der stadig ingen kvinder, der bliver screenet for HPV-vira inden vaccinering. Celleforandringer og livmoderhalskræft registreres i forskellige bivirkningsregistre efter vaccination, bl.a VAERS databasen.

VRBPAC Background Document

Læs mere her

Japan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.500 kvinder i Japan har oplevet bivirkninger, hvoraf næsten 20 procent af tilfældene led af alvorlige bivirkninger. Vaccinen er ikke trukket tilbage i Japan, hvilket betyder, at pigerne stadig kan blive HPV-vaccineret, men myndighederne vil ikke længere anbefale Gardasil-vaccinen, og fortæller ifølge Tokyo Times også om de bivirkninger, som nogle har oplevet.

Læs her 

                                                         Vaccine drenge                                  Sex & Samfund, der i årene 2010-2013 modtog 990.000 kr,- fra MSD, mener ikke overraskende, at produktet fra deres velgører bør benyttes i videst mulige omfang. Jeppe Hald, projektleder ved Sex & Samfund, henviser i en udtalelse til DR til flere forskere han har snakket med – alle forskere på MSDs lønningsliste.

Læs mere her 

                                    Vaccine side                        Ingen af disse læger ser altså ud til at være økonomisk uafhængige af MSD, og afsløringerne viser, at der ikke nogen der holder øje med medicinalindustrien mere. Det er skræmmende, at sådanne studier i dag accepteres som værende troværdige og veludførte.

Læs mere her

Vaccine raket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homøopati hjalp Sidsel mod HPV-bivirkninger

& Vegatest, der blandt andet måler kroppens evne til at optage og udskille næringsstoffer

Sidsel 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cellekvaliteten hos Sidsel var så forringet, så det svarede til en 47-årig og cellefunktionen var kun på 30 procent. Årsagen lød på forgiftning med tungmetaller. Dermed faldt brikkerne på plads til at hænge sammen med HPV-vaccinen, hvor de lige siden havde set en forværring i Sidsels tilstand.

Derefter søgte hendes mor Jane, mulighederne for afgiftning, der ledte hende frem til en homøopat, der virkede tilstrækkelig troværdig til at give det et forsøg. Tre måneders hård kur gav til sidst resultatet: Sidsels cellekvalitet svarede ikke længere til en 47-årigs, men nærmere en 21-årigs. Ligeså var cellefunktionen steget fra 30 procent til 70-80 procent. Og så var tungmetallerne væk.

Sidsel har lige siden fået det meget bedre; hun lider ikke længere af svimmelhedsanfald og har igen fået energi til at være fysisk aktiv.  (historien på Facebook)

Læs hele historien her:
Homøopati hjalp Sidsel mod HPV-bivirkninger

Hvilken homøopat brugte i?.

Lone Lützel. Hun holder til på Fyn og kommer også til Næstved.

Kontakt   E-mail l-one@live.dk her 

Vegatest var hos Anna fra Musculus i Sorø

Kontakt 

kkkkkk

Lukket for kommentarer.