Skjoldbruskkirtel og lavt stofskifte

Skjoldbruskkirtel og lavt stofskifte

Storhjernebarken: Organ – skjoldbruskkirtel og lavt stofskifte.

Martin stiller spørgsmål som leder frem til min uønskede abort og handler om magtesløshed i situationen.

For cirka 10 år siden led jeg af en voldsom træthed, og blev diagnosticeret til at have et for lavt stofskifte. Skjoldbruskkirtlen fungerede ikke optimalt. Efterfølgende har jeg i 10 år fået stofskiftemedicin, men for 2 år siden begyndte jeg at få det temmelig dårligt igen og var ikke i tvivl om at det kunne skyldes medicinen.

Efter retningslinjer og efter aftale med min læge, som dog havde tvivlet på, at det kunne lade sig gøre at få skjoldbruskkirtlen til at fungere normalt igen, begyndte jeg at trappe ud af min daglige høje dosis stofskiftemedicin.
Jeg kontaktede Martin, som en bekendt havde anbefalet mig, for at få hjælp til nedtrapningen, som foregik over flere måneder. Martin har støttet og guidet mig gennem dette til tider, for mig, angstfyldte og usikre forløb. Martin stillede spørgsmål, som ledte frem til, at mine problemer med stofskiftet hænger sammen med en abort og magtesløshed.
6 gange har jeg været inde hos Martin og selvom jeg nogle gange har følt mig ude på dybt vand – der var i hvert fald mange tårer – har mødet/behandlingerne hver gang gjort, at jeg har følt mig klogere på mig selv, klarere i tankerne og mere energifyldt
Jeg har oplevet Martin som en person med nærvær, ro, skøn humor og skelneevne – evnen til at sætte fingeren på det vigtigste. Jeg har oplevet Martin som venlig, vis, klog og meget tålmodig. Tak Jeg har en oplevelse af at Martin er fantastisk god til at gøre tingene, hvor komplicerede de end kan forekomme en selv, helt enkle og overskuelige. Det har givet mig nogle indsigter og grin, som så igen har givet mig stor afspænding og tro på livet.
Blodprøverne og det at jeg stadig har lidt fysisk ubehag tilbage, viser i dag 4,5 måned efter, at jeg er blevet medicinfri, at der stadig er noget at bearbejde. Alt tyder imidlertid på, at funktionen af skjoldbruskkirtlen langsomt går i den rigtige retning. Yderligere har jeg i dag så meget energi, at jeg også er begyndt at træne fysisk, hvilket er et prima supplement til Martins behandlinger af mig og mit lave stofskifte. I dag banker jeg på mig selv, hvis jeg mærker at tvivlen, uroen eller et andet fysisk ubehag melder sig. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, så ringer jeg.

Bedste hilsener fra Karen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.