Tinnitus

Tinnitus

Da jeg startede ved Martin Hejlesen lå min tinnitus på 100 %. Jeg havde gået med øresusen i ca. 4 år.

Men allerede efter første session dæmpede den konstante susen for mit øre sig væsenligt! Nok til under 50% af hvad den var før.

Efter 4. session oplevede jeg fuldstændig fred. Der var ingen larm i øret! Der var bare helt stille! Det var fantastisk!

Tinnitus der forsvandt

Det føltes nærmest som en velsignelse og jeg nyder det i fulde drag. Det er virkelig en befrielse! Jeg kan meget bedre koncentrere mig, slappe af og være tilstede i nuet - og jeg falder i søvn uden problemer. TAK!"

Efterhånden var den blevet så larmende og irriterende at jeg havde svært at koncentrere mig, svært ved at slappe af og være tilstede i nuet og værst af alt havde jeg svært ved at falde i søvn.  Den konstante susen og hylen i mit ene øre var blevet en uudholdelig del af min hverdag.

Nu svinger øresusen svinger mellem at være helt væk (oftest om morgenen) og så stige på nogle aftener. Det er på de dage hvor jeg har haft for meget om ørerne. 😉

Ellers ligger den et sted mellem 10 % (dag) - 40 % (aften) - da jeg startede ved Martin lå den på 100 %.

Men med Martins hjælp har jeg fået indsigter i hvad der er med til at udløse og forværre min øresusen og jeg har fået redskaber til selv at påvirke den. Det er også ret fantastisk.

Den er også mere levende. Forstået på den måde at den nu svinger fra øre til øre og nogle gange (på de der dage med for meget om ørerne og for lidt fokus på mine behov) så suser det for begge ører.

Jeg synes det er positivt at den er mere levende - det betyder jo at det flyttes og med tiden helt forsvinde. Jeg øver mig 🙂

Chalotte Julianna Stens

Du kan besøge Chalottes hjemmeside her

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.