Udbrændthed og angst

Udbrændthed og angst

Mit møde med TFT:
Udbrændthed og angst for at tale i en forsamling

En mandag morgen mødte jeg på arbejde. Den første kunde kommer ind, og jeg spørger kunden om jeg kunne hjælpe? i det samme blev jeg svimmel med angst til følge med enormt angst, forvirret og helt ud af flippen, samme tid blev jeg flov ved at kunden var til stede, jeg havde det rigtigt skidt.

I nogle dage kom jeg kun i få timer på arbejde. Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg gik rundt i parken og tænkte på at jeg ikke skulle det samme igennem som sidst, psykolog og piller og den tid det tager for at komme ovenpå igen, undskyld, men jeg var helt væk jeg tænkte og tænkte. En dag gik jeg på nettet lige foran min næse stod der >>om jeg vil af med min angst<> ja nu er jeg helt tosset<<.

Så kommer det! Næste morgen møder jeg på arbejdet. Og hjælper med at bære vare ud, der kommer en mandlig kunde ind ad døren, jeg møder kunden og ekspedere ham med et smil og han går ud af døren! Jeg stod stille og tænkte! selv om jeg har svært ved at tro det; Hvad er der sket der? Ups, min angst var væk, jeg gik i gang med at finde undskyldning om det ikke var TFT, det kunne bare ikke passe, men hvad skulle det så være, sidst jeg fik angst, varet det i ca. 2 år samtidigt med at jeg tog medicin, så det må være TFT. Før kunne jeg ikke stå foran en forsamling og holde tale, nu har jeg efterfølgende gjort det og helt uden præstationsangst – er helt rolig og føler faktisk at det nu er behageligt. Fantastisk.

Jeg vil takke TFT og Lars for at de fik TFT i Danmark, så sådan en som mig kunne få hjælp. Men Martin han er i skyld i at jeg har det fantastisk nu. Ps. Man siger i TFT, at mange sygdomme kommer fra traumer eller chok! jeg fik et chok af at jeg er angstfri. For mit vedkommet var det chok positiv. Tak Martin, for den du er, uden dig var jeg på piller.

Allan

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.