Viden om kræftbetegnelsen

Viden om kræftbetegnelsen


Webinar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har du mulighed for at købe webinaret om kræftbetegnelsen (du kan til enhver tid se det i minimum 12 mdr. fra købstidspunktet)

299 kr. Køb det her

En større forståelse for hvad kræftbetegnelsen er, og hvad du bør vide for at støtte din krop bedst muligt for at rense kroppen for giftstoffer, og hvorfor det er vigtigt at det også indebærer forløsning af stress og frygt.

Hver dag producerer min krop millioner af kræftceller, hvorfor skal jeg frygte dem?

  • 90-95 procent af alle tilfælde af kræft dukker op og forsvinder igen af sig selv.
  • Nogle mennesker, som midlertidigt er under alvorlig stress, producerer flere kræftceller end normalt og danner klynger af kræftceller, MEN som forsvinder igen, når personen får det bedre.
  • Ifølge lægevidenskabelig forskning daler udskillelsen af interleukin-2, DNAéts kraftige kræftbekæmpende stof, i forbindelse med fysiske og mentale belastninger og stiger igen, når personen bliver glad og afslappet.
  • En lav udskillelse af interleukin-2 øger forekomsten af kræft i kroppen.
  • Generelt er mennesker imidlertid ikke under kraftig stress hele tiden. Derfor forsvinder hovedparten af al kræft uden nogen form for lægelig indgriben og uden at volde nogen virkelig skade.
  • Netop i dette øjeblik går der millioner af mennesker rundt med kræft i kroppen, uden at de har nogen anelse om det. Ligeledes er der millioner af mennesker, som helbreder deres kræft, uden at de overhovedet ved det.
  • Løsningen er at man gør noget ved den virkelig kræft gennem at rense kroppen og genoprette en normal fordøjelses- og udskillelsesfunktion, vil kræftcellernes vækst fortsat spille en vigtig rolle i kroppens naturlige forsøg på at overleve.

“Kæreste Martin, Tusinde tusinde tak for dette helt igennem dybdegående og omfattende webinar !! Selv har jeg mange helbredsmæssige problemer men har ikke fået nogen diagnose endnu men har mange af symptomerne som du omtaler i videoen. Og vil helst heller ikke have nogen diagnose, men ved hvad jeg skal blive ved at arbejde med… Du skal bare have igen tusinde tak for at give al din viden og indsigt fra dig. Med stor taknemmelighed og mange kærlige tanker til dig ! Bettina”

“Dette er noe som jeg aldri har hørt tidligere. Dersom det er slik? Hvorfor fortsetter legevitenskapen med de tåpelige “kreftbehandlingene.” 
 Dette som du her informerer om,VET IKKE VERDEN OM DET? Du er vel ikke alene med denne viten? De kan jo ikke fortsette slik de holder på, i galskapens navn?
 Jeg er forvirret over at det fortsatt tures fram med “inngrodde” kreftbehandlinger hvis dette er sannheten.
 Takk for fantastisk informasjon,jeg skal lytte mer til deg. Masse lys og kjærlighet fra Kirsten”

Intro til webinar om kræftbetegnelsen med Martin Hejlesen

Her har du mulighed for at købe webinaret om kræftbetegnelsen (du kan til enhver tid se det i minimum 12 mdr. fra købstidspunktet)

299 kr. Køb det her

Kræft har to sider – nu bør du høre godt efter!

Hver eneste dag i vores liv producerer kroppen over 30 MILLIARDER celler. Af disse anslår man, at cirka en procent bliver beskadiget i processen og bliver til kræftceller. I princippet har vi alle sammen uden undtagelse, disse celler i vores krop.

90-95 procent af alle tilfælde af kræft dukker op og forsvinder igen af sig selv

 

Testimonials webinar Her

Du må ikke uden skriftligt samtykke fra Martin Hejlesen, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Lukket for kommentarer.