Bilulykke hvor bøjede ribben samt smerte i hofte og knæ kom på prøve

 4_Succeshistorier_4

Bilulykke hvor bøjede ribben samt smerte i hofte og knæ kom på prøve

 

Nogle måneder tilbage, blev jeg kørt ned af en bil og bøjede blandt andet nogle ribben i højre side samt smerte i hoften og knæet. Jeg havde svært ved at trække vejret ordentligt igennem, ligesom jeg havde svært ved at sidde op for længe af gangen. Jeg skulle ind til Martin Hejlesen på kursus og han tog straks fat i de psykiske temaer bag min skade.

Ved hjælp af The healing code og EFT, fik vi sporet os ind på, at mine skadede ribben hang sammen med at jeg ikke følte der var plads til mig i mit eget liv – at jeg ikke turde stå 100% ved mine inderste følelser, for jeg frygtede afvisning, hvis jeg gjorde.

Undervejs i behandlingen kom jeg i kontakt med en masse gamle overbevisninger, som jeg havde med mig fra min mors side af familien og som ikke tilhørte mig. Ikke desto mindre var min nutid præget af disse holdninger. Pludselig føltes det som om noget gav slip i min brystkasse og spændingen forsvandt.

Da jeg rejste mig fra briksen havde jeg ikke ondt i mine ribben, hofte og knæ længere og kunne faktisk sidde op på en stol resten af kurset både den og den efterfølgende dag.

Smerterne vendte ikke tilbage og i skrivende stund er det 4 måneder siden Martin og jeg havde sessionen. På det følelsesmæssige plan, er det nu naturligt for mig at stå ved mine følelser. Jeg pleaser ikke længere på bekostning af mine egne følelser og det er en ny og vidunderlig fornemmelse.

Det Martin kan er fantastisk og han har mine dybeste og varmeste anbefalinger.

 

Kærligst, Sofie

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.