Blærebetændelse

Blærebetændelse

– Jeg havde problemer med min mave og døjede meget med blærebetændelse, men de symptomer forsvandt også efter behandlingerne hos Martin. Det var ret utroligt.

Delvist løste problemer giver kronisk betændelse
Blærebetændelse hænger sammen med en konflikt, som personen finder frastødende, ubehagelig eller truende. Efter at konflikten er løst, bliver celletilvæksten, som opstår i konfliktperioden, indkapslet og nedbrudt af bakterier. Bakterierne anvender kroppen til at nedbryde celletilvæksten med, og det kan give blærebetændelse og eventuelt blod i urinen. Virus fra kroppen bygger vævet op, så det hele er en biologisk proces, fra konflikten indtræffer, til konflikten løses. Hvis konflikten kun løses delvist, bliver reparationsfasen en hængende fase, og betændelsen kan så opleves som kronisk. Det er det, vi hører om i denne fortælling. Behandlingerne med emotionel frihedsteknik får blærebetændelsen til helt at forsvinde, og den kommer aldrig tilbage.

Blærebetændelse fortæller om noget, der har været truende
Ud over hjerteflimmer får Sylvia også flere gange blærebetændelse. Der er to hjernelag, som styrer blæren, og derfor reagerer den lidt forskelligt, alt efter hvad det handler om. Den ene er blæreslimhinden.

Konfliktindhold:
Mand: Maskulin territorial markeringskonflikt.
Kvinde: Feminin revirmarkeringskonflikt (at etablere en grænse inden for sit eget revir – hvem bestemmer i hjemmet?). Det handler om at definere sin egen position. ”Ved de ikke, at det her er mit?” Man ønsker at befri sig for noget/nogen.

Den aktive fase:
Der er cellesvind, som giver blæren større volumen, så den bedre kan markere grænser. Der hører stærk trang til urinering med, og den kan være smertefuld. Hvis konflikten står på for længe, kan den udmønte sig i en depressiv adfærd eller mani alt efter køn, dominans og hormonel status.

Reparationsfasen:
Efter konfliktløsning kan sårene bløde. Der kan være smerte og kramper, og noget kan være opsvulmet. Det kan være vanskeligt at urinere, selvom presset bliver stort. Der kan komme betændelse. Efter dette bliver tilstanden normaliseret.
I det andet hjernelag, som også styrer blæren, dannes enten en kompakt sekretorisk celletilvækst eller mindre resorptive polypper, særligt ved overgangen til urinlederen (trigonum). Oftest giver det ingen symptomer. Når man får blærebetændelse, som i Sylvias tilfælde, handler det om en konflikt, som har virket truende eller plagsom, og den aktive fase danner enten en kompakt sekretorisk celletilvækst eller nogle mindre polypper.

Reparationsfasen:
Efter at konflikten er løst, bliver celletilvæksten, som opstår i konfliktperioden, indkapslet og nedbrudt af bakterier. Bakterierne anvender kroppen til at nedbryde celletilvæksten med, og det kan give blærebetændelse og eventuelt blod i urinen. Virus fra kroppen bygger vævet op, så det hele er en biologisk proces, fra konflikten indtræffer, til konflikten løses. Hvis konflikten kun løses delvist, bliver reparationsfasen en hængende fase, og betændelsen kan så opleves som kronisk.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.