Fri af hjernerystelse, hovedpine & smerte efter voldsom trafikulykke

Fri af hjernerystelse, hovedpine & smerte efter voldsom trafikulykke

14489352

Jeg blev i december 2017 kørt ned af en taxa, som overså sin vigepligt, da jeg var på vej til arbejde på cykel, og ramte i styrtet frontalt taxaens forlygte med venstre side af panden uden cykelhjelm.

I to en halv time var jeg bevidstløs og var blevet kørt med ambulance på hospitalet, hvor jeg vågnede med en voldsom hjernerystelse, massiv kvalme, hovedpine og forvirring. Jeg havde en stor blodansamling i siden af panden og nerverne i panden var beskadiget.

Meldingen fra hospitalet var, at jeg skulle tage en masse smertestillende samt kvalmedæmpende medicin og evt. morfin til smerterne i den efterfølgende periode, og jeg skulle forvente mig, at det godt kunne tage meget lang tid, at komme sig over hjernerystelsen.

Samme dag, som ulykken skete, kontaktede jeg Martin Hejlesen og fik en behandling mod det voldsomme traume, som ulykken var for mig. Umiddelbart efter behandlingen, var både smerterne i panden, min kvalme og hovedpinen helt væk, og det kom ikke tilbage igen.

Medicinen fra Apoteket blev aldrig nødvendigt.

For at forebygge og hjælpe min pande mod hurtig healing, smurte jeg min pande med 5 % cannabisolie og dryppede de efterfølgende dage et par dråber af cannabisolien nederst på halsen. En uge efter ulykken var jeg tilbage på arbejde på fuld tid. Reaktionerne fra omgivelserne var, at de var meget overraskede over, at jeg var kommet mig så hurtigt over så voldsom en ulykke og at de slet ikke kunne mærke det på mig, og efter en måned kunne de heller ikke længere se det på mig fysisk.

Jeg kan varmt og inderligt anbefale Martins behandling og vejledning. Mine erfaringer med Martins behandling siger mig, at han vil være i stand til at afhjælpe både fysiske og psykiske symptomer betydeligt, allerede ved første behandling.

De kærligste hilsener fra Camilla.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.