Hjernerystelse

Hjernerystelse

Martin Hejlesen har været min mirakelmand. Jeg kom til Martin og havde hverken forventninger eller særlig meget viden omkring hvad han kunne. Jeg havde hjernerystelse, og gik hos en kinesisk guru, og jeg havde også brug for at forløse mentale udfordringer som jeg havde.

 

Allerede i vores første session mærkede jeg en effekt og forandring i mig. Martin var skarp og vidste hvad han lavede, og samtidigt var han blid og rolig, som gjorde at jeg også blev rolig.

Gennem behandlingerne med TFT – tankefeltterapi – hjalp Martin mig med at give slip på nogle af de ubalancer som jeg havde skabt i mig selv igennem årene – men som jeg faktisk troede jeg havde forløst. Det resulterede i en masse tårer og en enorm stor lettelse.

Følelser som bebrejdelse, skyld, skam, ensomhed, vrede, begrænsninger, frygt og tristhed fyldte meget i mig, og ved disse behandlinger gjorde Martin noget helt magisk.

 

Jeg har givet slip på mange af følelserne, og i dag, to måneder senere, har jeg det endnu bedre end jeg nogensinde har haft. Det føles som om jeg har givet slip på den ”gamle” Charlotte og den nye Charlotte er fyldt med glæde, i balance, rolig, tryg ved nutiden og fremtiden, hviler mere i mig selv, og i dag tror jeg endnu mere på alternativ behandling. Jeg har altid vidst at alternativ behandling kan en masse, og dette forløb hos Martin har blot endnu engang bekræftet det.

IMG_0407 (2)

 

Jeg giver enhver der har behov for at få forløst nogle traumer, dybereliggende følelser, at prøve Martins forløb!

Jeg er fuldstændig kommet mig over hjernerystelsen og har ingen mén.

Det skal lige siges at jeg gik ture hver dag, og ca. 1,5 måned inde, begyndte jeg at lave fysiske øvelser hjemme hver dag og 5 min yoga 2-3 gange om ugen.

 

Kærlig hilsen Charlotte

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.