Smerterne som forsvandt hos en 12 årig dreng og gav et blomstrende parforhold <3

Smerterne som forsvandt hos en 12 årig dreng og gav et blomstrende parforhold <3

5774-ikSesx1qkDgcNxql_pTarQ

En 12-årig dreng var i behandling for 9 måneder siden, hvor han sad fint og lyttede. Han havde 4 ting

En skulder som nærmest klikkede
En hofte som gjorde ondt
Et knæ som gjorde ondt
Og en fod som krampede

Jeg spurgte ham til hver ting om han på det tidspunkt de hver i sær opstod, havde oplevet enten en større glad smiley eller mere sur smiley end normalt? Dette svarede drengen hver gang nej til.
På et tidspunkt da vi kom til hoften svarede moren ” hvad med den gang hvor der var kaos i klassen”?

Men drengen sukkede blot og svarede næee. Så nævnte jeg, at ved at venstre tommelfinger ligger øverst, når han klapper hænderne sammen, så reagerer han noget anderledes end f.eks. resten af klassen.

Det kan skyldes, at hvis der sker en større katastrofe så er vi indrettet sådan at ca. 15 % vil reagere anderledes for at sikre vores overlevelse.

Moren lyste helt op – det giver vild god mening, det var ting hun havde bemærket sådan omkring situationer i deres liv.

Sagen endte med, at moren, for hver ting drengen døjede med, så passede det nøjagtigt med en livssituation på hende. Så vi forløste de seneste emner som blev ved med at poppe op. Hun endte med at blive helt fredfyldt og sønnen følte sig lettere i kroppen.

Min oplevelse med Mathias på 12 år og mit forløb hos dig – med smerte i skulder, knæ og fod, der forsvandt. Faktisk har jeg også kun EN gang haft ondt i nakken siden jeg var hos dig sidst…..det er SÅÅÅ vildt.

Og mit ”forhold” til min mand som maste sig på hele tiden, når jeg var hos dig, det har taget den vildeste og smukkeste drejning på trods af at vi har været sammen i 22 år. Vi får nu det bedste op i hinanden, vil hinanden og har stor sjælelig og kærlig respekt for hinanden og det vi kan, gør og har sammen. Vidste ikke at kærlighed kunne være så smukt. Tak for dig Martin Hejlesen Jensen <3

De bedste hilsner
Christina

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.