Hvorfor får man nyrebækkenbetændelse?

Hvorfor får man nyrebækkenbetændelse?

Hej Martin Hejlesen
Hvad betyder det, når man får nyrebækkenbetændelse, kort tid inden man skal begynde et nyt kapitel i sit liv? Jeg skulle være begyndt på en skole på Fyn, men måtte tage med hjem igen, fordi jeg fik så voldsomme mavesmerter og smerter i venstre side. Jeg var så ved lægen i dag, og der viste det sig, at det som nævnt var længere oppe. Hvad prøver min krop at fortælle mig? Håber, du kan hjælpe lidt. Kærlig hilsen Karina.

Hej Karina

Når vi begynder på et nyt kapitel, kan det være tegn på, at vi giver slip på noget gammelt og begynder på noget nyt. Dermed kan der være en større sandsynlighed for, at kroppen går ind i en ny fase lige præcis der, hvor en forandring opstår. Det gamle kan i dit tilfælde have været en kombination af uløste problemer – nogle gange nogle, der går igen igennem generationer i familien. Dyb ensomhed og længsel efter kærlighed og ømhed. For meget pres og ansvar i det daglige og for meget kamp. Eller måske oplever du, at du drukner i dine følelser og ikke kan overskue, hvad du skal gøre. Skuffelse enten i det personlige eller professionelle liv.
At etablere en grænse inden for eget revir – ”Hvem bestemmer hvad her?” – kan være det, vi skal mindes om. Det kan også ligne en identitetskonflikt – det med ikke at vide, hvad jeg skal gøre, eller hvilket synspunkt jeg skal have.

Territoriemarkeringskonflikt:
Har oftest med territoriet i den ydre verden at gøre. En mandsperson overskrider mine eller andres grænser. Det mønster kan blive ved med at gentage sig, indtil man lærer at sætte grænser. Det handler dybest set ikke om, hvis skyld det er. Blot om at give plads til det, som er – og at det er sådan, du har det, så du kan få forløst det, som sker inde i dig i mødet med …

Tilgivelse

Forestil dig en person, du er parat til at tilgive. Husk, at du gennemgår processen mere for din egen skyld end for andres, fordi du tilgiver eller slipper en destruktiv følelse, når du tilgiver nogen. Det betyder ikke, at du billiger nogen af personens skadelige ord eller handlinger. Du giver bare slip på den smerte eller det ubehag, du bærer på, som den person gav anledning til.

Sig: Helbredende intelligens, jeg påkalder tilgivelsens blåhvide flamme, så den kan hjælpe mig med at slippe alle skadelige bånd mellem mig og (indsæt navnet på personen eller oplevelsen, der har holdt dig fast).

Jeg beder dig om at ophæve alt nag, al vrede, sårethed og mistillid mellem os. Kære (indsæt navn). Jeg tilgiver dit (angiv grunden til din smerte eller vrede).
Hvis det er passende, så sig: Jeg beder dig om at tilgive mig (angiv, hvad du ønsker tilgivelse for).
Jeg beder om, at alle skadelige energier må blive opløst af tilgivelsens blåhvide flamme, der renser vores hjerte og sind og befrier os fuldstændig. Jeg beder dig om at fylde os med kærlighed og medfølelse.
Tak.
Kærlige hilsner. Martin

Karina: Først bare wow! Det er helt spot on med følelserne omkring kærlighed og ømhed. At føle mig ensom. Har et stykke tid nævnt og tænkt, at jeg aldrig har været mere omgivet af mennesker, men aldrig følt mig så ensom som nu. Hold da op, du er en gave til verden, Martin! Tak.

Tre måneder senere.
Martin: Hej Karina. Hvordan går det på skolen, og er der sket noget spændende med kroppen? Kærlige hilsner Martin
Karina: Hej Martin. Jeg måtte udsætte skolen til januar. Da jeg endelig blev frisk, var der gået et par uger, og de mente ikke, jeg ville kunne nå at følge op på det. Min krop har det derimod meget bedre, og jeg er fit for fight igen. Klar og parat til at starte et nyt kapitel i mit liv. Jeg har brugt dine ord mange gange efterhånden. Og faktisk er jeg ved at have tilgivet mig selv. Det er en dejlig følelse. Så tusind mange tak.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.