Ømme bryster?

Ømme bryster?

Kære Martin Hejlesen
Jeg håber, du vil hjælpe mig. Jeg har høj puls, appetitløshed og ømme bryster.
Mvh. Rikke

Kære Rikke
Hvilken bekymring, uro, uvenskab er aktiv i dit liv lige nu?
Kærlige hilsner. Martin

Rikke: Jeg er i uvenskab med min ven. Føler ikke, han viser mig tillid på nogle områder.

Martin:
Spørg dig selv, hvordan det er at være dig lige nu. Prøv at gå ind i din indre verden, og giv dig selv fuld opmærksomhed. Hvordan er det at være dig, når der ikke bliver vist tillid til dig?

Rikke: Jeg føler mig som den sandeste i mit indre, her har/giver og viser jeg tillid og tro, men bliver påvirket af det ydre, så jeg føler mig svigtet og krænket. Det gør ondt, og jeg bliver urolig. Har jeg måske mistet den kontrol, jeg ikke behøver? Jeg tror, jeg begynder at se sammenhængen ...

Martin:
For at du bedre kan forstå det, du oplever, får jeg lyst til at skrive lidt mere.
Det er sådan, at der i den aktive periode er en hævelse i mælkekirtlerne i brysterne (kan forøge mælkeproduktionen). Størrelsen af hævelsen afhænger direkte af konfliktens varighed og intensitet, det vil sige fra nul til ti, hvor nul er intet ubehag, og ti er meget voldsomt
Når den aktive periode af en indre konflikt bliver løst, stopper hævelsen umiddelbart, og hævelsen i kirtlerne vil enten indkapsle sig eller bliver nedbrudt af svamp eller mycobakterier i en betændelsesproces. En mindre hævelse med lidt smerte kan forekomme under nedbrydningen. I slutningen af denne proces kan der stadig være lidt smerte, når vævet forsvinder, og der dannes arvæv.
Hvis du får bearbejdet konflikten om manglende mistilid, mærker du stort set ikke til denne proces, og kroppen kan regenerere sig i takt med en behandling eller et mindre forløb (psykoterapeutisk, energipsykologisk forløb som for eksempel EFT) og/eller roen omkring sammenhængen og dermed bevidsthed om, hvorfor der opstår et symptom lige præcis der.
I et tilfælde som dit ville jeg behandle for, at kvinden har svært ved at forbinde sig med sin egen kvindelighed og tage imod kærlighed, hengivenhed og venlighed. Følelsen af, at kvinden ikke behøver hjælp fra andre, fordi hun godt kan klare alting selv. Hun overbebyrder sig selv med ansvar og presser sig selv ud over alle grænser, samtidig med at hun er nervøs og udmattet. Hun har ikke klare grænser og bliver ved med at huske afvisninger, skam, skuffelse, usikkerhed og frygt.

 

Bekymringer nærer hun for alt og alle og har en dyb frygt for tab, ligesom hun fortryder de valg, hun har taget. I min behandling vælger jeg så at sige, at man skal se på det positive, man gerne vil gøre for sig selv fremover. Det kan være, du skal sige til dig selv: ”Jeg nærer mig selv og møder mig selv og omfavner min kvindelige energi.

 

Fremover modtager jeg accept af livet og udviser tillid til omverdenen. Jeg nærer min krop og giver den al den kærlighed, den har brug for …” Du skal lære at rette opmærksomheden mod brysterne, elske og påskønne dem – du skal tage dig af dem. Fokuser på at give slip på al kritik, og se dem i et nyt lys præget af kærlighed og påskønnelse.
Du ved, hvordan dit liv har været hidtil. Du ved, at blomsterne i din have hvert år er skiftet og har tilpasset sig årstiderne. Du vælger selv, hvordan du vil behandle dem resten af dit liv. Vil du pleje dem og nære dem, eller vil du beskære dem yderligere og tilføje noget, som ikke er godt for dem? Du kan lære at sige til dig selv: ”Jeg vælger nu at tage ansvar for mit liv, fuldt og helt.” Forskellen på før og nu er, hvorvidt du vil anerkende alle de følelser, du har haft, også ”de dårlige følelser” som bekymring, skyld, skam, skuffelse, frustrationer og så videre.

Rikke:
Tusind tak, Martin. Det giver så meget mening. Jeg forstår. Jeg er helt overvældet.

5 måneder senere:

Martin:                                                                                               Hej Rikke hvordan er det gået med dit indre arbejde, er der sket noget spændende? Kærlige hilsner Martin

Rikke:                                                                                                Hej Martin, hvor er det dejligt du spørger til mig. Jeg har det godt nu, jeg endte et forhold som var præget af mistillid, jeg var simpelthen fysisk dårlig, jeg kæmpede. Da jeg traf beslutningen om at sådan vil jeg ikke behandles, var det som om en tung rygsæk blev taget fra mig. Jeg mærker mig selv nu. Tusind Tak. Kærligst Rikke

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.