Selvom kræften stadig er i mine tanker hver eneste dag, så er det i dag uden frygt for den.

Selvom kræften stadig er i mine tanker hver eneste dag, så er det i dag uden frygt for den.

Lige nu har jeg en fantastisk følelse af at mit hylster (kroppen) er fri og ”ren” – der er plads til hele mig i den og energierne glider godt igennem systemet. Det er en let og behagelig følelse.

De følelsesmæssige skift jeg har oplevet i forbindelse med EFT behandlingerne, har været at jeg i dag kan acceptere mit liv (især min fortid) som det nu engang er og at jeg kan acceptere mig selv som jeg nu er. Jeg har kigget mine skyggeside i øjnene og har derved også kunne se alle de skønne sider jeg rummer.

Jeg havde været igennem en kræftsygdom med scanning, men uden traditionel behandling. Lige op til den første af kontrollerne fik jeg en mærkelig fornemmelse i halsen. Da den efter en lille måneds tid ikke var forsvundet, tog jeg kontakt til Martin Hejlesen.

Jeg blev behandlet ud fra følelser/kriser der kunne relatere til klumpen, men den forsvandt ikke helt. Martin ville derfor gribe det anderledes an og mente at vi ved at behandle de underliggende temaer i mit liv, ville fjerne årsagen til kræften og dermed ville klumpen så forsvinde. Jeg har oplevet at få en ro og et nærvær som jeg ikke har haft i mange år.

 

Martin er utroligt fintfølende og vedholdende og han fortsatte i timevis med at behandle på de ting der kom op. Martin holdt min hånd og tappede indtil han kunne fornemme, at nu var vi der. Og så kunne han rumme mig og hele mit liv. Historier som til tider var noget brogede og voldsomme… Martin lod sig ikke mærke med noget, uanset hvor pinligt jeg syntes det var, det der væltede frem. Stillede blot de rigtige spørgsmål.

Efterhånden som temaerne i mit liv kom op og blev behandlet, følte jeg en enorm lettelse og netop som noget løsnede sig, meldte det næste sig… som små perler på en snor. Martin er god til at spørge ind og han noterede flittigt de temaer/følelser som dukkede op. Han konsulterede altid sin lille bog når vi startede på en session, for at tjekke om der lige var noget fra sidst som måske skulle behandles.

Min oplevelse med behandling med EFT er at metoden er skånsom, men det skyldes i høj grad også Martins evne til at sørge for at jeg kom ”hel” ud af døren. Selvom en session fik kraftige følelser i gang, fik jeg lov til at tude færdig alt imens der kærligt blev tappet videre. Jeg blev ikke sendt ud af døren før der igen var ro på.

Jeg oplevede træthed efterhånden som tingene løsnede sig. Til sidst kunne jeg mærke at jeg behøvede at leve mit liv UDEN tanke på sygdom. Selvom kræften stadig er i mine tanker hver eneste dag, så er det i dag uden frygt for den. Jeg kan bedre rumme mig selv nu. Jeg kan bedre respektere mig selv og tage mig selv alvorlig. Jeg kan bedre elske mig selv. Jeg har stadig en lille præstationsdjævel, som prikker til mig, fordi jeg tidligt i mit liv oplevede at skulle yde for at mærke kærligheden. Men når den viser sig, tager jeg en god dialog med mig selv… eller Martin ;0) Tingene løsner sig lidt ad gangen – og det har jeg det fint med.

Lige nu har jeg en fantastisk følelse af at mit hylster (kroppen) er fri og ”ren” – der er plads til hele mig i den og energierne glider godt igennem systemet. Det er en let og behagelig følelse som jeg kan genkende fra min barndom, hvor jeg virkelig var glad og kunne mærke mig selv og livet – hvor jeg levede i nuet. 

De følelsesmæssige skift jeg har oplevet i forbindelse med EFT behandlingerne, har været at jeg i dag kan acceptere mit liv (især min fortid) som det nu engang er og at jeg kan acceptere mig selv som jeg nu er. Jeg har kigget mine skyggeside i øjnene og har derved også kunne se alle de skønne sider jeg rummer. Det største og tungeste livstema i mit liv har været at være uønsket. Helt fra fødslen har det fulgt mig. Det er en del af mig, men hvor det før spændte ben for mig, ved jeg nu at det skulle gennemleves. Det kan stadig knurre lidt af mig, men nu kan jeg kærligt kigge på det og booste mit selvværd: Jeg er squ god nok og ja, jeg har en berettigelse i denne verden! En stor gave – Tak Martin.

I det hele taget er mit selvværd steget og jeg hviler derfor meget mere i mig selv i dag. Jeg kan sagtens slingre lidt ned i grøftekanten hvor jeg var før, men nu ved jeg hvornår jeg er tæt på kanten og når jeg ikke at ”rette op” ved jeg hvordan jeg kommer op på vejen igen.

Det har været en sej tur at se tilbage. Der skal en god portion mod til og en stor portion accept og kærlighed til sig selv. Man kan ikke uden. Men det er også en stor gave, som gør det nemmere at forme fremtiden sådan som man ønsker den. Når man kender sig selv kan man nemmere stoppe op i tide og dirigere den rette vej.

Jeg støder på triggere mange steder og dem arbejder jeg så med. Men det bliver nemmere og nemmere at være mig og når jeg hviler mere i mig selv behøver jeg ikke slå knude på mig selv for at få andre til at synes om mig. Jeg tror bestemt jeg er blevet nemmere at omgås!… men det må omgivelserne jo bevidne.

Jeg er så taknemmelig for, – alle de muligheder jeg har valgt som alternativ til den standardbehandling man giver kræftpatienter herhjemme.

– alle de dejlige mennesker der har støttet og hjulpet mig på min rejse med kræft.

– alle de fantastiske mennesker i verden som tør tænke anderledes og som tør gå imod strømmen. Det er først når vi gør noget andet end vi plejer, at vi får andre resultater!

Med kærlig hilsen Charlotte

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.