Søn på 3,5 år slipper sin hoste, da mor får forløst sin følelsesmæssige smerte

Søn på 3,5 år slipper sin hoste, da mor får forløst sin følelsesmæssige smerte

Jeg tror ikke at jeg før, i mit nuvœrende liv, har oplevet denne form for ro og styrke som jeg oplever lige nu. Der er noget drastisk der har givet slip. Vi gik jo 6 generationer tilbage - jeg var ikke 1 sekund i tvivl, og jeg mœrkede rigtig mange sjœle der kom ind i energien for at blive healet. Det var i hvert fald min oplevelse af det. Min mor ( som jeg skulle hilse dig fra, men glemte det...) har også oplevet en indre ro hun aldrig tidligere har haft. Hun er stadig forundret over det der sker.

iStock_000076281671_Small-e1474885036778

Men når jeg nu tœnker tilbage på min familie historie (den som jeg kender) - som jo er blevet min arv på sjœleplan også - så giver alt det her god meningen. Min tipoldemor blev som ung forelsket i en ung mand, som hun ikke kunne få lov at vœre sammen med.

I stedet, fordi vores familie havde et gods, blev hun giftet bort til en gammel mand af sammen stand, for at holde pengene og godset i arv. Hun fik børn med denne mand, og en af dem var min oldefar - far til min mormor.  Historien er, at min tipoldemor på sine œldre dage gik rundt med en stok og slog alt og alle hvis hun følte for det - både tjenestefolk og børn etc - hun var en bitter person - Og alt i alt en fuldstœndig ulykkelig kvinde, som var tvunget ind i et œgteskab hun ikke selv ville vœre i.

Dertil kommer min mormors historie - hun var den 5. i rœkken af en søskendeflok af piger, og min oldemor ville gerne have født en søn. Så glœden var ikke stor over hendes fødsel. Oveni det var hun barn under 2. Verdens krig i Polen, og vidne til alle rœdslerne og gennemlevede selv overgreb af tyskerne. Og bagefter et liv under kommunismen, som min mor blev født ind i og siden hen mig.

Jeg har lœnge vidst, at jeg har fået ansvaret for at ende smerten i min familie - men jeg havde vitterligt ingen ide om hvor dyb smerten rent faktisk har vœret - og at jeg har nedarvet rigtig meget af det. Den smerte er vœk nu.  Og jeg vakler ikke mere ved mig selv.

Jeg havde en rigtig øm hals dagen efter din behandling - men det forsvandt efter et døgn - og Philip hoster ikke mere. Og min transformation kom sjovt nok bedst som vi havde nogen ret vilde dage med planetarisk udrensning . Livet er en forunderlig størrelse ;-)Og synkroniteten er jo nœsten ikke til at komme udenom nogen gange 🙂

I 2015 - da jeg var flyttet tilbage til Danmark efter årene i USA, var jeg hos Rose Sangregorio  ( ved ikke om du kender hende, men hun arbejder med mesterne og lysenergier  på højt plan) - og hun kiggede på mig og fortalte mig, at jeg var kommet hjem for at rense mit liv. Jaja - tœnkte jeg bare - jeg var jo i gang med at blive skilt. Oh well....jeg er blevet klogere;-) Og jeg har min dreng at takke det for, da han så tydeligt har vist mig vejen.

Tak for din hjœlp Martin Hejlesen. Al respekt til det du har vœret igennem, og det du kan.

Karolina

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.