Uddannelsen EFT Practitioner/TFT Tankefeltterapeut Uddannelse – 8 dage

21462835_10155088244178931_7347902852128472389_n

Uddannelsen EFT Practitioner/TFT Tankefeltterapeut – 8 dage:

8 dages EFT Practitioner/TFT Tankefeltterapeut uddannelse: 15.900 kr.

Silkeborg

(modul 1) 8+9 oktober 2022 (modul 2) 5+6 november 2022 (modul 3) 14+15 januar 2023 (modul 4) 25+26 februar 2023

Folder her:

Folder her:

Se mere info her om EFT uddannelsen

Folder_uddannelse_til info

 

 

15.900 kr.

* Hurtig tilmelding anbefales, da deltagerantallet er begrænset til max. 16 personer. (EFT Practitioner/TFT Tankefeltsterapeut Uddannelse)

Reg. 9860
Konto. 686808

Folkesparekassen

 

 

“Tak Martin for 8 dages EFT Praitioner – uddannelse , som startede en spændende rejse ind i kroppen og dens ubevidste beskeder. Det er et smukt sprog at lære!

Dejlig afvekslende materiale og undervisning – med både teori og øve sessioner, så det blev implanteret og ”sat fast”.

TFT/EFT og healing er blevet en fast del af min hverdag og bruges i mange forskellige situationer til at flytte mig og skabe indsigter i mit liv. Metasundhedstankegangen er blevet en hel integreret del af min måde at se og forstå mig selv, min krop og også andre mennesker!

Personligt har jeg fået løst op for flere låste situationer og mønstre – og jeg er blevet mere forstående over for min krops signaler og beskeder, som jeg nu ved fører til min healing.

Ved start af uddannelsen havde jeg mange underlivssmerter – og er nået så langt med healing af smerter og underliggende årsager!

Tak for en dejlig rejse!”

Mia

EFT Practitioner – udannelsen

Uddannelsen har været en del af min rejse for at møde mig selv på en ny og bedre måde.

Da jeg først blev fortalt om uddannelsen, tænkte jeg, at det lød spændende, men nok ikke lige noget jeg kom på, da jeg allerede havde planer to af weekender vi skulle mødes. Pludselig kunne jeg mærke at det var et MUST for mig at deltage.

Det blev starten på en lærerig, udviklende og til tider hård tid. Lærerig fordi der kom masser af viden om metasundhed, om menneskers udvikling og forandringer. Udviklende fordi vi skulle arbejde med hinanden og dermed os selv. Det har givet mange indsigter i mig selv, mine handlemønstre og min adfærd. Flere af tingene er blevet behandlet og forløst.

Det har af og til været hårdt, med den indsigt, da der har været ting, som er sket for mange år siden, som pludselig er kommet til overfladen igen. Om søndagen på tredje weekend, sad jeg pludselig uden smerter nogen steder i kroppen. En fantastisk følelse efter at have haft smerter i mange år.

Martin har vist os vejen frem og har altid stået klar med hjælp/råd og guidning. Han har været meget imødekommende og har været suveræn i sin måde at undervise på.

Nu glæder jeg mig til at arbejde videre med mig selv og ved at det ikke er sidste gang jeg deltager i Martins kursuser og foredrag.

Det næste som står på listen er, at få læst Martins bog ”Kroppens Celler Husker Alt”.

De bedste hilsner til Martin og din vej frem

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *